Skip to main content

suurus

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

tere olen kohnavoitu noormees,tahaks kodustes tingimustes 5kg juurde vötta nii rasva kui ka lihast mida ma selleks tegema pean.toitumise kohta olen lugend siin aga just see füüsiline pool.kaks vana hantlit on olemas ka

Anonüümne
    Guest

tere olen kohnavoitu noormees,tahaks kodustes tingimustes 5kg juurde vötta nii rasva kui ka lihast mida ma selleks tegema pean.toitumise kohta olen lugend siin aga just see füüsiline pool.kaks vana hantlit on olemas ka

Pead otsingut kasutama ja trenni tegema.

Vilps
    Member

Sellest loen välja, et see on väga keeruline, vähemalt lihase juurde saamine. Kaks vana hantlit ei aja asja kindlasti ära. Kui ikkagi võimalik, siis proovi endale jõusaal leida.

Arx07
    Member

No kui enne trenni teinud ei ole ja lihased väga algelised siis küll nad kasvavad ka kodustes tingimustes – lõuatõmbed, kätekõverdused, käärkükid jne jne

Hea on otsida harjutusi näiteks youtube’st, paned otsima “home workout” vms ja saad igast nippe…

timo116
    Member

Ürita koguaeg progresseruda, korduste arvuga, raskusega. Võimaluse korral imrpoviseeri kodus ka ja ürita raskust juurde saada. Rasva arvelt ära sa seda kaalu nii väga taha, hiljem raskem lahti saada.

emmimees
    Member

Mingi põhja saad kodus küll alla treenida kui väga tahad ja seejärel jõusaali minna… natleid saad tõesti kasutada käärkükkide tegemisel, jõutõmbel. Kükke saad ka ühel jalal teha, hantlid paned seljakotiga selga ja teed kätekõverdusi(alguses muidugi oma keharaskusega, rohkem pole vaja). Aga otsi intenetist, kuidas kõiki neid harjutusi õigesti teha, kui ei ole kedagi kes ette näitaks…

JoosepV
    Member

Aga äkki on sul mõni sõber lähedal, kellega koos trenni teha. Käelihased – käesurumise abil, säärelihased – Harjutus, sõber istub jalgade peal ja nipet näpet veel on kiired tulema. Sammuti on väga mõnusaid harjutusi pruudiga teha – mitte midagi labast.

matroxx
    Member

Kodused tingimused on lai mõiste.kui sa teed väljas lõuatõmbe torul siis see ei ole enam kodused tingimused.

imelik,et kõik väljaspool trennid väljaspool saali on paljude jaoks mingisugune kodustes tingimustes tegemine.loeb ikka eesmärk ja treening viis mitte koht kus seda tehakse.

Rookie21
    Member

Kodus tegemine tüütab ära lihtsalt. Ma ostsin endale 2 hantlit ja hakkasin kodus tegema tegin mingi kuu aega ning siis tahtsin juba jõusaali minna saalis ju kõik olemas!

Soovitan soojalt kavad tellida ja jõusaali minna tunduvalt efektiivsem kui kodus hantlitega vehkida:)

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.