suurus
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » suurus
- This topic has 8 replies, 8 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Rookie21.
-
AutorPostitused
-
detsember 26, 2009 at 8:35 e.l. #20831
Anonüümne
Guesttere olen kohnavoitu noormees,tahaks kodustes tingimustes 5kg juurde vötta nii rasva kui ka lihast mida ma selleks tegema pean.toitumise kohta olen lugend siin aga just see füüsiline pool.kaks vana hantlit on olemas ka
detsember 26, 2009 at 8:48 e.l. #245382Anonüümne
Guesttere olen kohnavoitu noormees,tahaks kodustes tingimustes 5kg juurde vötta nii rasva kui ka lihast mida ma selleks tegema pean.toitumise kohta olen lugend siin aga just see füüsiline pool.kaks vana hantlit on olemas kaPead otsingut kasutama ja trenni tegema.
detsember 26, 2009 at 10:18 e.l. #245391Vilps
Membertere olen kohnavoitu noormees,tahaks kodustes tingimustes 5kg juurde vötta nii rasva kui ka lihast mida ma selleks tegema pean.toitumise kohta olen lugend siin aga just see füüsiline pool.kaks vana hantlit on olemas kaSellest loen välja, et see on väga keeruline, vähemalt lihase juurde saamine. Kaks vana hantlit ei aja asja kindlasti ära. Kui ikkagi võimalik, siis proovi endale jõusaal leida.
detsember 26, 2009 at 10:35 e.l. #245393Arx07
MemberNo kui enne trenni teinud ei ole ja lihased väga algelised siis küll nad kasvavad ka kodustes tingimustes – lõuatõmbed, kätekõverdused, käärkükid jne jne
Hea on otsida harjutusi näiteks youtube’st, paned otsima “home workout” vms ja saad igast nippe…
detsember 26, 2009 at 10:38 e.l. #245394timo116
MemberÜrita koguaeg progresseruda, korduste arvuga, raskusega. Võimaluse korral imrpoviseeri kodus ka ja ürita raskust juurde saada. Rasva arvelt ära sa seda kaalu nii väga taha, hiljem raskem lahti saada.
detsember 26, 2009 at 10:48 e.l. #245398emmimees
MemberMingi põhja saad kodus küll alla treenida kui väga tahad ja seejärel jõusaali minna… natleid saad tõesti kasutada käärkükkide tegemisel, jõutõmbel. Kükke saad ka ühel jalal teha, hantlid paned seljakotiga selga ja teed kätekõverdusi(alguses muidugi oma keharaskusega, rohkem pole vaja). Aga otsi intenetist, kuidas kõiki neid harjutusi õigesti teha, kui ei ole kedagi kes ette näitaks…
detsember 26, 2009 at 5:40 p.l. #245513JoosepV
MemberAga äkki on sul mõni sõber lähedal, kellega koos trenni teha. Käelihased – käesurumise abil, säärelihased – Harjutus, sõber istub jalgade peal ja nipet näpet veel on kiired tulema. Sammuti on väga mõnusaid harjutusi pruudiga teha – mitte midagi labast.
detsember 26, 2009 at 6:53 p.l. #245523matroxx
MemberKodused tingimused on lai mõiste.kui sa teed väljas lõuatõmbe torul siis see ei ole enam kodused tingimused.
imelik,et kõik väljaspool trennid väljaspool saali on paljude jaoks mingisugune kodustes tingimustes tegemine.loeb ikka eesmärk ja treening viis mitte koht kus seda tehakse.
jaanuar 18, 2010 at 12:41 p.l. #250615Rookie21
MemberKodus tegemine tüütab ära lihtsalt. Ma ostsin endale 2 hantlit ja hakkasin kodus tegema tegin mingi kuu aega ning siis tahtsin juba jõusaali minna saalis ju kõik olemas!
Soovitan soojalt kavad tellida ja jõusaali minna tunduvalt efektiivsem kui kodus hantlitega vehkida:)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.