Suured suured probleemid kaaluga
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Suured suured probleemid kaaluga
- This topic has 155 replies, 34 voices, and was last updated 12 years tagasi by
Sarge.
-
AutorPostitused
-
detsember 15, 2013 at 10:22 e.l. #355787
Erkko
MemberKes siinsetest tarkadest siis võtab kätte ja kirjutab Milos Sarcev’ile, et tema õpetus toidukordade kohta on täiesti vale ? Nagu ma ka aru olen saanud, siis enamusele meeldib ka väikese proteiinikogusega igapäevaselt kruiisida. Mainiga talle siis seda ka, et jällegi käib ta üle kogu maailma seminaridel valet infot jagamas.
detsember 15, 2013 at 10:42 e.l. #355788Tim.
MemberKes siinsetest tarkadest siis võtab kätte ja kirjutab Milos Sarcev’ile, et tema õpetus toidukordade kohta on täiesti vale ? Nagu ma ka aru olen saanud, siis enamusele meeldib ka väikese proteiinikogusega igapäevaselt kruiisida. Mainiga talle siis seda ka, et jällegi käib ta üle kogu maailma seminaridel valet infot jagamas.
Sellises valdkonnas nagu toidukordade arv jne ei ole õiget ega valet, on praktiline ja on ebapraktilisem / mugavam / vähem mugav / *nimeta ise kuidas soovid*.
/sama käib valgu koguste kohta.
detsember 15, 2013 at 10:56 e.l. #355789ROtter
Inimese seedesüsteemi mahud ja pikkused on erinevad, samuti erituvad maomahla ja seedeensüümide kogused jms tegurid. Sellega peab arvestama, ei saa olla kõigile ühesugused nõuanded.
detsember 15, 2013 at 11:29 e.l. #355790Archangel
Kle lõpeta see jama ära. Ma olen ka Dorian Yates’le otse netis öelnud, et ta ajab suust sitta välja. Pole mõteid neid süstlamehi endale üleliia eeskujuks tuua. Neid võib fännata, sest nad on palju saavutanud, aga ärge teeselge, et nende informatsioon on mingi kullapada. Meestel on vaja elatist teenida ja selle nimel aetakse igasugu solki suust välja.
Coleman, Cutler, kõik tegijad ajavad jama suust välja 24/7. Ning kui nende nina ette piisavalt suur kohver rahaga panna, siis nad on valmis ükskõik mida reklaamima või tegema. Kulturism – see on äri, must ja rõve äri proffide tasemel. Pole midagi pistmist hea info jagamisega või tervisliku spordi promomisega. See on friikide mõõduvõtt, kus ärimehed lüpsavad nii võistlejaid, kui ka pealtvaatajaid ja poolt maailma.
Sa mine parem Indrek Otsuse juurde ja küsi, mis ta profikulturistidest ning nende soovitustest treeningute ja toitumise osas arvab, saad võib-olla doosi kohalikku reaalsust.
detsember 15, 2013 at 11:33 e.l. #355791Tim.
MemberSa mine parem Indrek Otsuse juurde ja küsi, mis ta profikulturistidest ning nende soovitustest treeningute ja toitumise osas arvab, saad võib-olla doosi kohalikku reaalsust.
detsember 15, 2013 at 11:55 e.l. #355792Archangel
MemberIndrek Otsus pole ju keegi, kelle öeldut tõsiselt võtta, sest ta ei käi üle maailma seminare andmas ja Sarcev käib
!! Seega by default Sarcev > Otsus ja kõik muudKusjuures kõige huvitavam oleks see, et kui panna kõik Mr. O taseme kulturistid ritta, siis saame treeningute ja toitumiste kohta ka niipalju eri arvamusi, kui mehi reas on. Keda siis uskuda? Valida kõige ilusam? Kes hetkel tipus? Kes läbi aegade parim?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2013 at 1:00 p.l. #355804Erkko
MemberKle lõpeta see jama ära. Ma olen ka Dorian Yates’le otse netis öelnud, et ta ajab suust sitta välja. Pole mõteid neid süstlamehi endale üleliia eeskujuks tuua. Neid võib fännata, sest nad on palju saavutanud, aga ärge teeselge, et nende informatsioon on mingi kullapada. Meestel on vaja elatist teenida ja selle nimel aetakse igasugu solki suust välja.
Ehk siis ma pean väitma seda, mida sulle meeldib kuulata ? Sinu arvamuse põhjal võib siis väita, et maailma tasemel sportlaseid ei tasu kuulata ?
Sa mine parem Indrek Otsuse juurde ja küsi, mis ta profikulturistidest ning nende soovitustest treeningute ja toitumise osas arvab, saad võib-olla doosi kohalikku reaalsust.
detsember 15, 2013 at 2:05 p.l. #355805Archangel
MemberEhk siis ma pean väitma seda, mida sulle meeldib kuulata ? Sinu arvamuse põhjal võib siis väita, et maailma tasemel sportlaseid ei tasu kuulata ?
Proovi nüüd asja loogiliselt analüüsida. Ronnie Coleman ja Lee Haney on maailma läbi aegade kõige edukaimad kulturistid olnud. Kas see tähendab, et iga nende väide toitumise ja treeningu kohta on absoluutne tõde ning neid tasub kuulata? Ja kui sa neid kuulad, kelle väiteid eelistada ja järgida? Ronnie omasid? Sest ta oli suurem, kuigi Lee Haney sai sama palju tiitleid? Või pigem saata mõlemad pikemalt ja kuulata Cutlerit, kes Ronniest jagu sai? Või Heathi, kes Cutlerile tuule alla tegi?
Kuidas sina oma peas info väärtust analüüsid, kui seda esitavad mitu võrdse maailma tasemega sportlast? Miks sa eelistad kuulata Milos Sarcevi väiteid ning neid promoda aga mitte Ronnie Colemani omasid? Miks mitte Cutleri juttu? Heathi juttu? Miks oled sa tekitanud sellise vastuolu? Milos ei ole olnud ligilähedaseltki nii edukas sportlane, kui mõned teised. Seega miks sa tema infot propageerid? Kuna ta meeldib sulle? Kuna sinu jaoks tundub jutt loogiline või sobib sinu maailma-vaatega?
Tegelikult pole mingit vahet, kes infot esitab. 5a laps, kes pole varem oma toast välja saanud võib ka 10x asjalikumat juttu ajada, kui kõik tänapäeva kulturistid kokku pannes. Esitaja olemus, tema saavutused ja välimus, kõnemanneer vms ei mõjuta info enda väärtust. Eksju. Mõjutab vaid seda, kuidas sina sellesse infosse suhtud. See on inimese aju puudujääk automaatselt eelistada nende inimeste juttu, kes on edukamad, ilusamad, karismaatilisemad jne, kuigi tegelikult ei tähenda ükski neist omadustest sugugi, seda, et see info oleks kuidagi parem. Info enda olemus ei muutu ju karvavõrdki.
Selge. Eks ma edaspidi toimin ainult Otsuse ütluste järgi.
Toimi kuidas tahad. Lihtsalt erinevalt mõnest süstla-põmmpeast oskab Otsus oma väiteid argumenteerida ratsionaalselt ning ei poe oma saavutuste taha. Ta mõistab, et tema saavutustel ei ole mingit mõju tema jagatava info tõesuse kohta. Ta teab, et tema enda isiklikud kogemused ja saavutused annavad aluse informatsiooni vaid enda vaatevinklist analüüsida ning ei tähenda, et seda peaks üks-ühele teistega jagama ning tõeks kuulutama. Soovitan sulle Otsusega rääkida kuna tundub, et sa vajad autoriteete kellega näost näkku suhelda – teisi sulle ei meeldi kuulata, sest sa ei taha aksepteerida vähem edukate juttu.
Kui keegi jagab sulle informatsiooni, siis hinda informatsiooni eraldi selle esitajast. Hinda väiteid ja ütlusi nende sisu analüüsides.
detsember 15, 2013 at 2:17 p.l. #355806Erkko
MemberKle lõpeta see jama ära. Ma olen ka Dorian Yates’le otse netis öelnud, et ta ajab suust sitta välja. Pole mõteid neid süstlamehi endale üleliia eeskujuks tuua. Neid võib fännata, sest nad on palju saavutanud, aga ärge teeselge, et nende informatsioon on mingi kullapada. Meestel on vaja elatist teenida ja selle nimel aetakse igasugu solki suust välja.
Vaata pilti laiemalt – nagu mina seda teha üritan.Ma räägin hetkel siin spordist üldiselt mitte kulturismist. Sina väidad, et süstlaotsas istujate juttu pole mõtet tõepähe võtta.
Sellega sa väidad, et ükskõik mis spordiala suurkujusid pole mõtet tõsiselt võtta, sest nad on süstla-põmmpead. Kõik nad on – ujujad,suusatajad, maadlejad, kergejõustiklased jne. Ehk siis vettpidavat informatsiooni suudavad jagada ainult inimesed, kes on tavalised ja kellel puuduvad väljapaistvad tulemused.
Ma ei ürita kedagi propageerida. Ausaltöeldes pole Milos isegi sümpaatne minu meelest. Sina hetkel surud peale siin oma nägemust asjast, millel ei saa olla ühtset vastust. Eksju !
detsember 15, 2013 at 2:56 p.l. #355807Archangel
MemberVaata pilti laiemalt – nagu mina seda teha üritan.Ma räägin hetkel siin spordist üldiselt mitte kulturismist. Sina väidad, et süstlaotsas istujate juttu pole mõtet tõepähe võtta.
Sellega sa väidad, et ükskõik mis spordiala suurkujusid pole mõtet tõsiselt võtta, sest nad on süstla-põmmpead. Kõik nad on – ujujad,suusatajad, maadlejad, kergejõustiklased jne. Ehk siis vettpidavat informatsiooni suudavad jagada ainult inimesed, kes on tavalised ja kellel puuduvad väljapaistvad tulemused.
Ma ei ürita kedagi propageerida. Ausaltöeldes pole Milos isegi sümpaatne minu meelest. Sina hetkel surud peale siin oma nägemust asjast, millel ei saa olla ühtset vastust. Eksju !
Said valesti aru. Süstla kommentaar käis jah peamiselt kulturismi teema alla, kuid olgem realistid – valdav enamus tipp-sportlastest on väga suure tõenäosusega süstla ja mustmiljoni tableti otsas. Selleks peavad prillid ikka väga roosad olema, et vastupidist arvata. Aga olgu, see selleks – pole tegelt niiväga tähtis.
Aga jah – täpselt nii nagu sa ütled. Ükskõik, mis spordiala suurkujusid pole mõtet tõsiselt võtta. Süstlad või mitte. Vähemalt mitte “automaatselt”. Aga miks sa mu väite ümber muudad? Ülevalpool loogiliste vigade pilti ei näinud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selleks, et kedagi tõsiselt võtta ei ole oluline mida ta on saavutanud. KÕIK võivad rääkida tarka juttu või lolli juttu, olenemata saavutustest, soost, vanusest, välimusest, karismast ja ükskõik millest. Selles on ja alati saab olema point. Maailma parim sportlane võib jagada maailma parimat infot aga ta võib jagada ma maailma halvimat infot. Selle info väärtust ei analüüsi sa selle esitaja olemuse põhjal. Pohhui, kes info esitaja on. Mike Tyson, Barack Obama või naabri Maali või prügikasti Vasja. Kõik võivad rääkida täpselt sama tarka juttu ning kellegi informatsioon pole ei tõesem ega valem sõltuvalt nende endi omadustest.
detsember 16, 2013 at 5:04 p.l. #355829SKG
MemberAppeal to authority.
See, et keegi on suurem voi tugevam, ei tahenda, et tal oleks selle tottu head teadmised.
detsember 26, 2013 at 12:35 e.l. #356199visahing1
MemberCAMOON inimesed, räägime nüüd minu probleemist ka natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen selle talvega palju juurde võtnud. Igale poole kuhu sa l2hed Inglismaal pakutakse sulle kommi ja šokolaadi.Tohutult raske ära öelda. Inglaste toit on lihtsalt kohutav. Jõuluks söövad nad krõpsu, liha p2rmitaigna vahel ja muud s*tta.
Mul on aastane jõusaali pääse(Saan aasta aega tasuta iga päev käia)
1) Kuidas oleks võimalik v6i mis harjutusi tuleks teha jõusaalis võimalikult palju rasva kulutada?
2) Mis toit aitaks mul v6imalikult ruttu kaalu langetada?
Mul oleks vaja E- TREENERIT, kes aitaks mind minu raskel kaalulangetamise teel
detsember 26, 2013 at 2:05 e.l. #356200Sarge
MemberCAMOON inimesed, räägime nüüd minu probleemist ka natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen selle talvega palju juurde võtnud. Igale poole kuhu sa l2hed Inglismaal pakutakse sulle kommi ja šokolaadi.Tohutult raske ära öelda. Inglaste toit on lihtsalt kohutav. Jõuluks söövad nad krõpsu, liha p2rmitaigna vahel ja muud s*tta.
Mul on aastane jõusaali pääse(Saan aasta aega tasuta iga päev käia)
1) Kuidas oleks võimalik v6i mis harjutusi tuleks teha jõusaalis võimalikult palju rasva kulutada?
2) Mis toit aitaks mul v6imalikult ruttu kaalu langetada?
Mul oleks vaja E- TREENERIT, kes aitaks mind minu raskel kaalulangetamise teel
1) Suurima energiakuluga on kükk ja jõutõmme.
2) Naturaalne.
detsember 26, 2013 at 7:56 e.l. #356202Kang08
Member2) Mis toit aitaks mul v6imalikult ruttu kaalu langetada?
Kalorite hulk mille sisse sööd on oluline.Pole head ja halba toitu,puuviljadest ja kodujuustust võib ka ennast ümmarguseks süüa.
detsember 26, 2013 at 12:43 p.l. #356212DagS
MemberKalorite hulk mille sisse sööd on oluline.Pole head ja halba toitu,puuviljadest ja kodujuustust võib ka ennast ümmarguseks süüa.
Huvitav kas teemaalgataja sellest lausest nüüd targemaks sai
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Puuviljatoitlus pole tark mõte aga on sul ka mõni näide kui inimene on end puuviljadest palliks on söönud?????Kuidagi peab ju lugema sissesöödavat toitu, vali endale mugavaim meetod – kas loed kaloreid, portsjoneid, pead silmas taldrikureeglit igal toidukorral või leiad mõne veel parema ja sobivalima varjandi enda jaoks. Alguses aitab vb seegi kui lihtsalt kirja paned oma menüü, siis näed ka millega su peab tegelema.
Siin foorumis on enamasti inimesed Valgujumala kummardajad, kui sa oled lihtsalt pühapäeva sportlane, siis ma ei soovitaks seda teed minna. Võta mõistlikult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.