Suured suured probleemid kaaluga
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Suured suured probleemid kaaluga
- This topic has 155 replies, 34 voices, and was last updated 12 years tagasi by
Sarge.
-
AutorPostitused
-
juuli 4, 2013 at 9:54 e.l. #345947
Low Protein Forever
MemberEi maksa kutiga vaielda, tal on nad rasvarakkudes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks siin tehti uuring, kus leiti inimese rasvkoest vitamiini:
Ma mäletan, et lugesin kunagi kusagilt, et tõepoolest rasvarakkudesse pannakse D-vitamiini, ja ülejäänud rasv-lahustuvad vitamiinid pannakse maksa sisse, kuid ma ei leia seda uuringut enam.
Mul on muidu ükskõik, kus kohas seda vitamiini varundatakse, viitsite tooge mõni viide, et ei asu rasvkoes seda vitamiini, kui ei viitsi tuua, siis pole ka hullu. Minu tood juhulink igatahes ütleb, et asub raskoes küll. Ega neid uuringuid ei maksa uskuda, see link võib ka valetada, tooge parem link siis lihtsalt ja lähme edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
Eilsega tekitasime 2 blogi siia saidile juurde, paraku ajutiselt asuvad need vales kataloogis, järelikult täiesti normaalne suhtlus juba on, ammu pole 2 blogi päevaga juurde tekkinud. Seega 5 blogi oli eile aktiivsed, vaja on veel 11 tekitada, siis võib öelda, et suhtluskultuur on normaalne juba.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
Tore, et sa isehakanud spetsialiste, kellel puudulikud teadmised, tagant õhutad, aga on teatud grupp inimesi keda õhutama ei peaks enne kui suust midagi arukat tulla võib.
Sa oleks nagu ma õpilane, kasutad samu võtteid mida mina juba. Seejuures arened iga postitusega aina veenvamaks ja professionaalsemaks.
juuli 7, 2013 at 7:58 p.l. #346102visahing1
MemberMa hakkan 8. juulil oma toidupäevikut tegema .Teen oma blogi siin foorumis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2013 at 8:38 p.l. #346103RiinaSolo
MemberKui tahad enda jaoks fotopäevikuna teha siis soovitan kasutada nootri.com lehekülge, tõmba äpp ka telefoni. Ära lihtsalt kuhugi oma pilte saada seal, see on ühe kindla toitumisnõustaja leht ja kui saadad, siis saad raha eest soovitusi alles. Ma kirjutasin sulle postkasti ka, et ma saan/pean veel sama asja tasuta tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 8, 2013 at 6:48 e.l. #346115priibe
MemberMa hakkan 8. juulil oma toidupäevikut tegema .Teen oma blogi siin foorumis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toidupäevik ikka siis nii öelda Toitumiskava järgi?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas ka 8 august on trennipäev ka esimene?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 8, 2013 at 8:35 e.l. #346118ise
MemberHei,
Mõistan täitsa su probleemi. Ise olin hiigelaegadel 96kg ja 176cm pikk. Hetkel olen aktiivse eluviisi peal ja nüüd on selline püsiv 70-73kg kehakaaluks.
Käin tihedalt jõusaalis (Revalis) ja kõik otsad kui linnas liigun olen vahetanud ratta peale. Soovitan sul kindlasti eemale hoida alkoholist (siidritest jms.) ja magusast. Hakka jälgima, mida sööd ja palju vett tarbid. Kui oled ise valmis muutusteks, siis tulevad need ka kergelt.
http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/35205-kaalu-probleemid-ei-alane-mitte-mingit-viisi/
juuli 8, 2013 at 9:21 e.l. #346124Low Protein Forever
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel on ainult 3 blogi näha ja sinu oma seal ei näe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 8, 2013 at 11:15 e.l. #346138visahing1
Member[RiinaSolo] saadan sulle homme lingi kus ma iga päev oma toidupäevikut pean fotodega.
[ise]miks ma pean jälgima kui palju ma vett joon?Tänud kõigile kes mind toetavad
juuli 8, 2013 at 12:32 p.l. #346142Low Protein Forever
MemberEks me kõik toetame, kuna me oleme dieedil vähemal või suuremal määral.
Vaatan, et hiljuti üks blogiline Urtz läks kaduma oma blogiga, soovitan ikka tagasi tulla blogima peagi, et toetust jätkub ja puudus ei tule.
Ise olen ka dieedil ja tean, et omajagu keerukust sellel on. Vaja on psühholoogiliselt saada õigesse lainepikkusesse end elus, siis dieet ka häälestub sujuma. Kuid stress ja muud asjad ikka saavad võitu teinekord ja dieet seetõttu ei suju nii hõlpsalt.
Alkohol-i tarbimisel peaaegu enamasti minnakse ülekaloraashi, see on peamine põhjus miks alkoholi võiks harvem tarbida. Kui jood viina, siis peale jood ju mingit morssi, ja kui jood lahjat õllet/siidrit, siis jällegi sööd küpsiseid jms-st kõrvale- kogu joogiõhtu menüü tõmbab 1500+ kalorisse, mis on tavapärase õhtusöögiga (500 kal) võrreldes 1000 kaloriline lisa.
juuli 8, 2013 at 3:33 p.l. #341787priibe
Member[RiinaSolo] saadan sulle homme lingi kus ma iga päev oma toidupäevikut pean fotodega.
[ise]miks ma pean jälgima kui palju ma vett joon?
Tänud kõigile kes mind toetavad
Öeldakse, et peab jooma kuskil 1,5L vett päevas ja ülejäänud 0.5 saab toitainetest.
http://www.treenitargalt.ee/milleks-vajame-vett/ üks tark link:)
juuli 9, 2013 at 7:28 e.l. #345774priibe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus on blogi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!juuli 9, 2013 at 7:33 e.l. #345776Low Protein Forever
MemberTehke normaalsed foorumi-põhised plogid sinna kataloogi:
http://forums.fitness.ee/index.php?/forum/90-blogid/
Muidu minul pole järgmised kuu aega enam aega, et konsultatsioone anda blogijatele, presidentidele, treeneri-junsudele ega teistele, selle ajani asendavad mind teised siin.
Sest mul on väga raske treening-tsükkel kuu aega nüüd algamas. Proovin ka kaalu langetada 500-600 grammi selle kuu aja jooksul, mis pole samuti kerge.
juuli 11, 2013 at 9:06 p.l. #346333visahing1
Member500-600 grammi on käkitegu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 11, 2013 at 9:22 p.l. #346335KuriVari
MemberKuidas su toitumine ja trenn edeneb ?
Ehk saad näite tuua mida sõid ja jõid tänase päeva jooksul ning kas trenni ka tegid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 12, 2013 at 4:35 e.l. #346341priibe
MemberJa kus on blogi lubasid selle teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 4 päeva tagasi juba;)juuli 12, 2013 at 4:41 e.l. #346343Low Protein Forever
MemberKui soovite tagasi-sidet rohkem, siis olge julged ka blogima.
Blogides on kõik sõbralikud ja abivalmid.
Kuigi noh, aeg-ajalt ülemeelikuid seal ka liigub.
Näiteks öeldi hiljuti ühe blogi kohta, et selle kirjutaja on mõttetu, ja kirjutaja sulges blogi seejärel.
Selliseid aga ignoreerime lihtsalt, ja kasutame muid tehnikaid.
Oluline on alati ise olla professionaalne, ning ka optimistlik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.