Suured suured probleemid kaaluga
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Suured suured probleemid kaaluga
- This topic has 155 replies, 34 voices, and was last updated 12 years tagasi by
Sarge.
-
AutorPostitused
-
juuli 3, 2013 at 11:09 e.l. #345898
visahing1
MemberTegin ka oma Blogspoti (http://rasv-lihaseks.blogspot.co.uk/) .hakkan sinna panema iga mingi aja tagant pilte juurde
juuli 3, 2013 at 11:30 e.l. #345901Low Protein Forever
MemberTee ikka siia blogi.
Mina konsulteerin ainult neid, kellel on siin blogi, kuhugile mujale ma ei vaata ju.
juuli 3, 2013 at 11:33 e.l. #345902KuriVari
MemberPigem on sul viimane võimalus asjad kätte võtta. 10-20 kg veel juurde ja siis läheks juba väga raskeks. Ürita endale trennitegemise harjumus sisse kodeerida.
juuli 3, 2013 at 11:36 e.l. #345904Tim.
MemberTee ikka siia blogi.
Mina konsulteerin ainult neid, kellel on siin blogi, kuhugile mujale ma ei vaata ju.
Õnneks praeguseni nähtu põhjal pole su nõu midagi erilist väärt enamasti.
juuli 3, 2013 at 11:47 e.l. #345907Low Protein Forever
MemberÕnneks praeguseni nähtu põhjal pole su nõu midagi erilist väärt enamasti.
Sul on viimasel ajal väga lohisevad keerukad lause-konstruktsioonid. Su eelmises postituses oli arusaamatu pissimise jutt, nüüd siis räägid mingist arusaamatust õnnest.
Minu eesmärgiks on siia 16 blogi tekitada, et oleks Fun, mitte väärt nõu anda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2013 at 1:43 p.l. #345913priibe
MemberPigem on sul viimane võimalus asjad kätte võtta. 10-20 kg veel juurde ja siis läheks juba väga raskeks. Ürita endale trennitegemise harjumus sisse kodeerida.
Siis on juba vaja kirurgiliselt sekkuda. Kuna olen uurinud, kellel see kehamassiindeks 40 + on siis paljud arstid öelnud, et siis aitab juba kirurgia sellelel langemisele.
Samas minul ka selline kõht oli ees nagu pildil näha oli, et samas seda kõhtu on aga nagu ma eelnevates juttudes olen öelnud, et alguses on mott laes kui kaal kukub nagu s*tt kaevu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii, et järgmine kuu nagu aru saan on oodata trenni ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muideks, ma soovitaks sulle kindlasti mingi toidukava võtta, see trennis rühtimine sellest pole tolku, kui pärast seda lähed koju ja sööd paki krõpsu vms ära:)
juuli 3, 2013 at 1:49 p.l. #345914Low Protein Forever
MemberMuidu rasvarakud on inimese arhitektuuris vajalikud asjad, ja kui nad eemaldada, siis võib tulevikus süsteemis tõrkeid hakata eisnema. Nimelt rasvarakkudes hoitakse D-vitamiini ja suvel saate igapäev 10 tuhat ühikut D-vitamiini ja see topitaksegi sinna rasvarakkudessem is teil on, ja muud rasv-vitamiinid ja asjad võivad ka sinna rasvaraku sisse hoiule minna, ei mäleta täpselt, kuidas sellega oli. Ja siis need D-vitamiinid vabanevad välja sealt rasva raku seest talve jooksul, ja inimene on normaalselt varustatud d-vitamiiniga talvel nõnda. Midagi sellist siis. Seega rasvarakkude eemaldamisel, võib mingid tõrked tekkida, et ei ole enam D-vitamiini võtta ega panna kuhugile vms.
Seetõttu see kirurgiline rasva eemaldamine on natuke ka ohtlik.
juuli 3, 2013 at 2:08 p.l. #345916priibe
MemberTean, et see kirurgiline on ohtlik, aga ma lihtsalt olen lugenud siin artikleid, kus inimesed on seda teed läinud. Muidugi siis häda, et ei tehta trenni ja siis nahk ripub lihtsalt.
juuli 3, 2013 at 11:39 p.l. #345933Tim.
MemberTean, et see kirurgiline on ohtlik, aga ma lihtsalt olen lugenud siin artikleid, kus inimesed on seda teed läinud. Muidugi siis häda, et ei tehta trenni ja siis nahk ripub lihtsalt.
Kust tulevad sul selliseid tobedad mõtted üldse nagu kirurgiline sekkumine? Mis sa arvad, et kui inimesel on puudulikkud toitumisharjumused ning käib ja laseb kerge lõikuse teha ning eemaldada nn. üleliigse siis pliks-plaks tekivad kohe ka tervislikud toitumisharjumused ning kaal maagiliselt püsib ega teki tagasi? Vähemalt on su fantaasia lendav..
juuli 4, 2013 at 7:07 e.l. #345940Low Protein Forever
MemberKust tulevad sul selliseid tobedad mõtted üldse nagu kirurgiline sekkumine?
Mõtted tulevad pea seest. Erinevatel inimestel on erinev pea ja seetõttu ka erinevad mõtted.
Kui rasva% on väga kõrge, siis on infarkti oht juba vist, ja sekkudes kirurgiliselt saab infarkti ohust lahti. Seetõttu on kirurgia täiesti arutletav teema.
Iga teema on arutletav, arutlege ja suhelge vabalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 4, 2013 at 7:31 e.l. #345941Kang08
MemberKust tulevad sul selliseid tobedad mõtted üldse nagu kirurgiline sekkumine? Mis sa arvad, et kui inimesel on puudulikkud toitumisharjumused ning käib ja laseb kerge lõikuse teha ning eemaldada nn. üleliigse siis pliks-plaks tekivad kohe ka tervislikud toitumisharjumused ning kaal maagiliselt püsib ega teki tagasi? Vähemalt on su fantaasia lendav..
Inimesed on tänapäeval mõneti üpris mugavad.Veidi trenni vaja teha ja vähem jama süüa on liiga keeruline.Pigem võtta ikka “otsetee” ja kirurgi juurde.See jah paraku ei ravi põhjust.Kui toitumisharjumused ja elustiil on valed ,tuleb kaal mühinal jälle tagasi.
juuli 4, 2013 at 9:02 e.l. #345943priibe
MemberKust tulevad sul selliseid tobedad mõtted üldse nagu kirurgiline sekkumine? Mis sa arvad, et kui inimesel on puudulikkud toitumisharjumused ning käib ja laseb kerge lõikuse teha ning eemaldada nn. üleliigse siis pliks-plaks tekivad kohe ka tervislikud toitumisharjumused ning kaal maagiliselt püsib ega teki tagasi? Vähemalt on su fantaasia lendav..
Kas sa ei lugenud täpselt, mis kirjutasin? Netis on päris palju jutte selle kohta , kus on käidud noa all selle pärast! Isegi mingi saade oli siin TV3 pealt, kus mingi mees käis kunagi noa all ära ja pärast seda rippus nahk, kuna trenni ei teinud. Sest lugenud olen inimesele pärast seda oppi on antud 2a, kus peab inimene oma söögiharjumused ja trenni ülevaatama.
http://www.tarbija24.ee/1098658/maovahendusloikus-on-paljude-jaoks-ainus-voimalus link ka jutuga, kus kirurg räägib sellest:)
Mõtted tulevad pea seest. Erinevatel inimestel on erinev pea ja seetõttu ka erinevad mõtted.
Kui rasva% on väga kõrge, siis on infarkti oht juba vist, ja sekkudes kirurgiliselt saab infarkti ohust lahti. Seetõttu on kirurgia täiesti arutletav teema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõustun sinuga LOW , see ongi täiesti suhteline oleneb sinu haigustest ja neist haigustest mis võivad tekkida:)!
Ja samas on see, et kui palju on inimesi on ka nii palju arvamusi:)!
juuli 4, 2013 at 9:17 e.l. #345944mikk2222
MemberMuidu rasvarakud on inimese arhitektuuris vajalikud asjad, ja kui nad eemaldada, siis võib tulevikus süsteemis tõrkeid hakata eisnema. Nimelt rasvarakkudes hoitakse D-vitamiini ja suvel saate igapäev 10 tuhat ühikut D-vitamiini ja see topitaksegi sinna rasvarakkudessem is teil on, ja muud rasv-vitamiinid ja asjad võivad ka sinna rasvaraku sisse hoiule minna, ei mäleta täpselt, kuidas sellega oli. Ja siis need D-vitamiinid vabanevad välja sealt rasva raku seest talve jooksul, ja inimene on normaalselt varustatud d-vitamiiniga talvel nõnda. Midagi sellist siis. Seega rasvarakkude eemaldamisel, võib mingid tõrked tekkida, et ei ole enam D-vitamiini võtta ega panna kuhugile vms.
Seetõttu see kirurgiline rasva eemaldamine on natuke ka ohtlik.
Tere, see on sul küll valesti meelde jäänud; rasvlahustuvate vitamiinide varud asuvad peamiselt maksas.
juuli 4, 2013 at 9:26 e.l. #345945Marxengel
MemberTere, see on sul küll valesti meelde jäänud; rasvlahustuvate vitamiinide varud asuvad peamiselt maksas.
Ei maksa kutiga vaielda, tal on nad rasvarakkudes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 4, 2013 at 9:52 e.l. #345946Tim.
MemberMõtted tulevad pea seest. Erinevatel inimestel on erinev pea ja seetõttu ka erinevad mõtted.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore, et sa isehakanud spetsialiste, kellel puudulikud teadmised, tagant õhutad, aga on teatud grupp inimesi keda õhutama ei peaks enne kui suust midagi arukat tulla võib.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.