Suured suured probleemid kaaluga
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Suured suured probleemid kaaluga
- This topic has 155 replies, 34 voices, and was last updated 12 years tagasi by
Sarge.
-
AutorPostitused
-
detsember 26, 2013 at 12:45 p.l. #356213
DagS
MemberMillega su keha peab tegelema oli see segane lause….
detsember 26, 2013 at 12:51 p.l. #356214ROtter
MemberSiin foorumis on enamasti inimesed Valgujumala kummardajad, kui sa oled lihtsalt pühapäeva sportlane, siis ma ei soovitaks seda teed minna. Võta mõistlikult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valgud on elu alus:
detsember 26, 2013 at 1:15 p.l. #356215Kang08
MemberHuvitav kas teemaalgataja sellest lausest nüüd targemaks sai
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Puuviljatoitlus pole tark mõte aga on sul ka mõni näide kui inimene on end puuviljadest palliks on söönud?????Ee….mida ma nii keerulist ütlesin? Kaloraaz on see mis loeb.See on päris lihtne lause ju.Väidad,et tuleks lugeda portsjone,taldrikureeglid jms….aga seal juures tuleb ka ju teada,palju üks portsjon või taldrikutäis midagi sisaldab.Ja puuviljadest on väga lihtne ennast palliks süüa.Võid ise proovida kui tahad.Söö oma tavamenüüle lisaks suur kausitäis õunu vms iga päev,päevane füüsiline aktiivsus jäta samaks ja vaata kas midagi muutub või mitte. Ja valk on tõesti elu alus..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 26, 2013 at 1:34 p.l. #356216DagS
MemberEga see ei tähenda et sa õuntest paksuks ennast sööd kui tavatoidule õunu peale süüa…
Aga vabandan selle kalori jutu peale, lugesin kiiresti ja valesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kalorid on loomulikult olulised aga kaloril ja kaloril on vahe, mida kõik toiduga lähemalt tuttavad inimesed juba niikui nii teavad.
Portsjonid ja taldrikureegli käisin välja kuna seda on algajal teadlikult toitujal kõige kergem järgida.
detsember 26, 2013 at 1:41 p.l. #356218Kang08
MemberEga see ei tähenda et sa õuntest paksuks ennast sööd kui tavatoidule õunu peale süüa…
Aga vabandan selle kalori jutu peale, lugesin kiiresti ja valesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kalorid on loomulikult olulised aga kaloril ja kaloril on vahe, mida kõik toiduga lähemalt tuttavad inimesed juba niikui nii teavad.
Portsjonid ja taldrikureegli käisin välja kuna seda on algajal teadlikult toitujal kõige kergem järgida.
Kaloril ja kaloril on vahe? Küpsise kalor on rohkem kalor kui õuna kalor w ?
Ja õunad annavad 0 kalorit sinu jutu järgi,nagu puhast õhku sööks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 26, 2013 at 1:53 p.l. #356219DagS
MemberNorimiseks kisub juba, nagu sa ise ei teaks et see kust kalor tuleb oma sama tähtis kui see kui palju see kaloreid sisaldab.
detsember 26, 2013 at 2:01 p.l. #356220Kang08
MemberOk ühe lausega.
Tähtis on päevane kaloraaz ja makrode suhe.See kas seal on tükike kooki sees,või kausitäis õunu pole oluline,lõpuks loevad vaid kaloraaz ja makrod.
Rohkem ei viitsi vaielda…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 26, 2013 at 10:24 p.l. #356250visahing1
MemberOkei, suured t2nu, aga mulle j2i siiski segaseks et mis on siis see parim trenn mis aitab kaalust alla v6i (J6usaalis)
kang08 ja DagS ma olen v2ga t2nulik teile.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Me s88me tihti makrone ja kartuleid lihaga. kas see on ikka kasulik v6i see oleneb kogusest?
detsember 27, 2013 at 7:47 e.l. #356261Kang08
MemberJah,idee poolest on siis ka võimalik alla võtta kui makaronid,liha ja kartulid menüüs on,aga sa pead ka teadma palju on sinu päevane kaloraaz ja palju sa võid midagi süüa,et see täis tiksuks.Ehk sa pead umbkaudselt teadma palju üks või teine eine kaloreid sisaldab.Üldiselt loodan,et su menüü ainult makaronidest ei koosne.
Parim trenn…eespool vastati sulle,millised harjutused on suurima energiakuluga.Ütleks nii,et peamine asi on, et sa trenni teed ja seal 100% endast annad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2013 at 12:39 p.l. #356273Tim.
MemberOkei, suured t2nu, aga mulle j2i siiski segaseks et mis on siis see parim trenn mis aitab kaalust alla v6i (J6usaalis)
kang08 ja DagS ma olen v2ga t2nulik teile.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Me s88me tihti makrone ja kartuleid lihaga. kas see on ikka kasulik v6i see oleneb kogusest?
Olles aus, teades inglaste söögikombeid, siis sellise menüüga ei ole ka imestada, et kaalu juurde tuleb. Sinu ainuke viis on end reaalselt kätte võtta ning suruda läbi muutus menüüs, kasvõi ainult enda jaoks, kui su vanemad seda ei toeta siis pole midagi teha väga. Muidu lõpetad nii nagu lõpetab keskmine inglise vaal, maovähendusopiga ja sööb sama jura edasi.
detsember 27, 2013 at 1:09 p.l. #356275DagS
MemberMa saan aru et tal pole motiveerimist vaja, motivatsioon on olemas, vaid konkreetseid juhiseid.
Naljaks lugeda kui inimene küsib mida ta toitumises muutma peaks ja teine vastab võta ennast kätte ja muuda toitumist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan et siit sa ei saa neid vastuseid mida vajad, pöördu toitumisnõustaja poole ja/või eratreeneri.
detsember 28, 2013 at 4:47 p.l. #356327visahing1
MemberInglaste toit ja toidukombed on lihtsalt “AWFUL”
Toidun6ustaja Dags kas ma tohin teie k2est juhiseid saada?
detsember 28, 2013 at 5:37 p.l. #356329DagS
Membertervisekool.ee ja saad sealt tervisekooli õpilase käest tasuta nõustamist
detsember 28, 2013 at 5:40 p.l. #356330DagS
MemberMa ise eelistan pigem haigustepõhist nõustamist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaalulangetuse teemal on sul mõistlik sealt lehelt keegi võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2013 at 11:06 p.l. #356340visahing1
MemberSeoses vähese söömisega on mul tekkinud mitmeid kordi peavalu. Näiteks tänane toidumenüü oli
Hommikusöök: väike kauss pudru
Lõunasöök: pool piparkooki
Õhtusöök: lahja supp ja 2 mandariini
Ja päeval käisin jõusaalis ja tegin rasket trenni.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.