Suured Musklid
- This topic has 21 replies, 18 voices, and was last updated 18 years, 10 months tagasi by
sdmartin.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 16, 2007 at 10:41 p.l. #102447
capoguy
MemberMa teen ka vahest nii,nüüdseks olen õppinud kõkki lihaseid krampi ajama,kui vaja saan krambi ka lõpetada.nii saad ju väga hästi trenni teha, peale korralikku soojendust lihas krampi 10-25 seki ja siis lõdvestus, suurtele lihastele 9-12 seeriat ja väikestele 6-9;)
jaanuar 17, 2007 at 4:45 e.l. #102456UmbIsik
MemberKrampidest.Õppisin hiljuti endale jumala suva mis aeg säärde krampi tegema, natuke mõistusega mängima, mingi teatud lihsase liigutamisele pihta saama ja siis selle 10 sek Täiega pinge alla tõmbama…….paar korda naljatasin nii, niimodi paar sekki oli krambis, veits rohkem, aga ükskord jäi kauemaks, minut aega tõmblesin
jaanuar 17, 2007 at 9:00 e.l. #102475Mart Muru
MemberKramp on jube asi. Kui see on tekkind,siis peale igat tuikamist muutub see suuremaks ja valulisemaks.Tekib selline tunne,et kramp ei kaogi ära ning muutub aina valusamaks
jaanuar 17, 2007 at 10:44 e.l. #102496BULDOOSER
MemberUskumatu millise möla inimesed ajavad ja usuvad. Mõni aasta tagasi lugesin mingist sopalehest, et Stallonel on nii suur rinnalihase mass, et rõhub südamele ja tal lõigatakse seetõttu kaks roiet ära
jaanuar 17, 2007 at 11:23 e.l. #102499sdmartin
MemberEinoh, krambid on üldse toredad… Kunagi keskkooli ajal sai käidud kooli eest suusatamisvõistlustel. Meid sõidutati võistlema mingi pisikese bussiga – see laaditi igast võimalikust vanuseklassist poisse-tüdrukuid, suuski ja suusakeppe täis nii et polnud ruumi end liigutadagi. Mina sain hea mugava koha, olin istmele kinni kiilutud. Ja järsku tõmbus reielihas meeletult krampi, pehmelt öeldes valus oli. Võtsin jõu kokku ja võitlesin ennast röökides püsti, reisikaaslasi ja suuski laiali paisates. Teistel oli lõbu laialt.Mõnikord lähevad ka haigutades lõuaalused lihased krampi. Ülikooli ajal vara toimuvates loengutes juhtus seda päris tihti.
🙄 
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😆
😆
😆
😆
😆 mind ajab see närvi kui mul magamise ajal säär krampi läheb.aga õnneks nüüd ma juba tean mida tegema peab et sellest lahti saada.ja nüüd on mul vahest ribi alt krampi läinud imelik.
märts 27, 2007 at 7:58 p.l. #98991antonhansen
MemberHuvitav kui suurt jõudu nt. biitseps rakendab kui talle kõrgepingevool sisse lasta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2007 at 8:57 p.l. #98411rinaldo
MemberMa teen ka vahest nii,nüüdseks olen õppinud kõkki lihaseid krampi ajama,kui vaja saan krambi ka lõpetada.Sa võid siis vabalt iron crossi teha nii kaua kui tahad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.