Skip to main content

Suured lihased teevad aeglaseks?

Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Suured lihased teevad aeglaseks?

Viewing 6 posts - 46 through 51 (of 51 total)
  • Autor
    Postitused
    Samakamees
    Member

paraku ei tea……lisad video või miskit

Pole kuskilt võtta…Elementaarne asi mida poksis iga trenni alguses tehakse <_<“>

Titaan
    Member

Mitu lööki see kleenuke peab andma suurele mehel?

rennu21
    Member

mis mõttes et mitu lööki……..mis kleenuke

eintsius
    Member

Eks teeb aeglasemaks küll, sest kui ei venita ennast regulaarselt. Kõiksugu lihased, sidekoed muutuvad jäigemaks, et kannatada välja kasvavaid raskusi. Poksijad treenivad lisaks jõule ka kiirust. Kui seda teha, siis ei kannata kiirus. Samuti teevad seda spritnterid ja ka näiteks kickbokserid. Raskekaalu kickbokseritel on kõigil jalgade treeningus väga olulisel kohal jalgade max jõu treening – sellega kaasneb paratamatult lihasmassi areng.

Rääkides jõusaalist ja selle mõjust jooksmise aegadele, siis mul, kes ma pean 2 korda aastas 3 km aja peale liduma, on jooksu aeg tunduvalt paranenud võrreldes kooliajaga, kus ma aeroobset tegin palju ja ka jooksu aegajalt harjutasin. Olgu öeldud ka, et praegu on aeroobne täpselt 0 ja meeskolleegidest, kes regulaarselt aeroobset harrastavad (jalgratas, pikamaajooks jne) jooksen ma kiiremini <_<“>

3km pole muidugi sprint, aga selle jooksmiseks ettenähtud lubatud aeg eeldab seda, et maa läbitakse ikkagi täistempos. Seega nõuab mõlemat korraga- kiirust ja vastupidavust.

Aile
    Member

Rääkides jõusaalist ja selle mõjust jooksmise aegadele, siis mul, kes ma pean 2 korda aastas 3 km aja peale liduma, on jooksu aeg tunduvalt paranenud võrreldes kooliajaga, kus ma aeroobset tegin palju ja ka jooksu aegajalt harjutasin. Olgu öeldud ka, et praegu on aeroobne täpselt 0 ja meeskolleegidest, kes regulaarselt aeroobset harrastavad (jalgratas, pikamaajooks jne) jooksen ma kiiremini <_<“>

3km pole muidugi sprint, aga selle jooksmiseks ettenähtud lubatud aeg eeldab seda, et maa läbitakse ikkagi täistempos. Seega nõuab mõlemat korraga- kiirust ja vastupidavust.

Tubli tydruk

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 46 through 51 (of 51 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.