Suured lihased teevad aeglaseks?
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Suured lihased teevad aeglaseks?
- This topic has 50 replies, 28 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
oktoober 1, 2006 at 8:25 e.l. #91642
Mart Muru
MemberTahaks teada,kuidas see mees liigub või jookseb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
oktoober 1, 2006 at 9:16 e.l. #91649gmaster
MemberTahaks teada,kuidas see mees liigub või jookseb

“see mees” olevat mingi sprinteriga võidu teinud vist 100m, alguses isegi sai vist paar m ette, lõpuks sai loomulikult pähe, aga arvan et enamusest meist jookseb ta kiiremini..
oktoober 1, 2006 at 2:22 p.l. #91672Creek
MemberSiin foorumis oli kunagi maintud, et kulturistidest saaks head sprinterid.
Endal igaljuhul jõusaalis käies sprintide aeg paranes märgatavalt.
oktoober 1, 2006 at 4:18 p.l. #91676TANK
Member“see mees” olevat mingi sprinteriga võidu teinud vist 100m, alguses isegi sai vist paar m ette, lõpuks sai loomulikult pähe, aga arvan et enamusest meist jookseb ta kiiremini..Millegipärast arvan sama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2006 at 4:45 p.l. #91679Andreaz
Member“see mees” olevat mingi sprinteriga võidu teinud vist 100m, alguses isegi sai vist paar m ette, lõpuks sai loomulikult pähe, aga arvan et enamusest meist jookseb ta kiiremini..see mees oli Kevin levrone mitte Ronnie.
aga mis siis sellest kui kulturism teebgi aeglasemaks? kulturistide eesmärk polegi kiirus ju. kui kiirus huvitab siis treeni seda-vastavaid alasid. mind näiteks üldse kiirus ei huvita savi kui jõusaal aeglasex ja kohmakax teeb ju
oktoober 1, 2006 at 6:50 p.l. #91692MEE
Memberma kaldun arvama, et ronni veab oma massi küll aeglasemini kui mina
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis puudutab käe liikumisse… eip ole teadlane, ei tea seega ei julge vaielda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2006 at 6:54 p.l. #91693TANK
Memberma kaldun arvama, et ronni veab oma massi küll aeglasemini kui mina
mis puudutab käe liikumisse… eip ole teadlane, ei tea seega ei julge vaielda

Sa kui võitluskunsti harrastaja peaksid teadma et ei tohi kedagi (eriti vaenlast) alahinnata.
ja sellised mehed võivad üllatada… ja kui üllatab siis on kellad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>arvan et, mees, kes kaalub 140 kanti ja surub 220 korduste peale võib päris kõvasti virutada….
oktoober 1, 2006 at 7:00 p.l. #91695gmaster
Membersee mees oli Kevin levrone mitte Ronnie.aga mis siis sellest kui kulturism teebgi aeglasemaks? kulturistide eesmärk polegi kiirus ju. kui kiirus huvitab siis treeni seda-vastavaid alasid. mind näiteks üldse kiirus ei huvita savi kui jõusaal aeglasex ja kohmakax teeb ju
jess, the man is back
kus sa vahepeal olid, kõik tundsid puudust:P
oktoober 2, 2006 at 9:03 e.l. #91619Raul1
Membermul kehakaal 106…108 kg ja jooksen 100 meetrit 12 sekundit. Ja jalgrattaga suudan laugel teel 66 km/h sõita (lühikese lõigu loomulikult). See polnd absoluutne max, varu oli ka. Need pole mingid imenäitajad, aga ma usun, et osad vennad kes kulturismiga ei tegele, ei suuda neid numbreidki saavutada.
oktoober 2, 2006 at 9:54 e.l. #91581Andreaz
Member–
oktoober 2, 2006 at 11:04 e.l. #91573siimi1
Memberkiirust treenitakse kiirustreeninguga…massi ja jõudu massi ja jõutreeninguga….olen ise tegelenud poksiga ja samal ajal teinud ka massitreeningut tsükliti ning massitreeningu ajal vähenes oluliselt löögikiirus….kiirustreeningu ajal kasutatakse väikeseid raskuseid ja kordusi sooritatakse kiiruse peale
oktoober 2, 2006 at 12:59 p.l. #91711MEE
MemberSa kui võitluskunsti harrastaja peaksid teadma et ei tohi kedagi (eriti vaenlast) alahinnata.ja sellised mehed võivad üllatada… ja kui üllatab siis on kellad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>arvan et, mees, kes kaalub 140 kanti ja surub 220 korduste peale võib päris kõvasti virutada….
irwe,…. aga kuule, mis siis saab kui ma viitsin temaga hide-and-seek süsteemis võitlust pidada 15 min. Mis Sa arvad kumb siis enne gas-out ib?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
anyway, keski pole kedagi alahinnanud, üldse selliste põmmpeadega tavaliselt asja ei ole (A) ( ja ma arvan, et mu arvamus temast kui põmmpeast ei pea olema põhjendatud, vaid see on teada-tuntud fakt ) jaaaa… kogu selle jutu lõpetuseks ütleks kokkuvõtvalt niimoodi “parim võitlus on see mis pidamata jäi” vot nii härrased, niiet make love not war
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul kehakaal 106…108 kg ja jooksen 100 meetrit 12 sekundit. Ja jalgrattaga suudan laugel teel 66 km/h sõita (lühikese lõigu loomulikult). See polnd absoluutne max, varu oli ka. Need pole mingid imenäitajad, aga ma usun, et osad vennad kes kulturismiga ei tegele, ei suuda neid numbreidki saavutada.no kui juba näitajateni asi läks siis…..
kaal ca 90kg ma arvan, et 100m jooksus Sulle alla ei jää
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jalgratta koha pealt toon julmema näite, ma sõidan uisku suvel (võhm ja kiirus ennekõike) ca 35km ja ajapeale ka veel:P …… uisul pole ei käike ja koormus on mitmeid kordi suurem kui rattal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(egalaks või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vabandage mind täna härrased
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )oktoober 2, 2006 at 2:29 p.l. #91715pacman
MemberTo Enemy:
Ronny oli enne kulturismiga alustamist Ameerika jalgpallur ja ma arvan, et ta on präegugi kiirem kui enamus meist ja maha niidaks vast ta kõiki meid.
oktoober 2, 2006 at 2:48 p.l. #91717MEE
MemberTo Enemy:Ronny oli enne kulturismiga alustamist Ameerika jalgpallur ja ma arvan, et ta on präegugi kiirem kui enamus meist ja maha niidaks vast ta kõiki meid.
yeah vaildamatult, kui selline pihta saab siis on tähekesed kui mitte knock-out. Aga arvestagem ka seda, et siis ta ei kaalunud 140kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja pealegi tema eesmärk on olla suuuuuuuuuuuuur praegu ja tänu keemiale on ta ka tugev. Niiet tegelikult ega väga ei saa võrrelda kahte ala mille spetsiifika ja eesmärgid on nii erinevad.on nähtud igast asju, suuri poisse kukkumus, väikeseid poisse kukkumus. Suuri poisse kõvasti löömas, väikeseid poisse kõvasti löömas. Issanda loomaaed on ju kirju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2006 at 4:32 p.l. #91726Biitseps
MemberSee oli jah Kevin Levrone ,kes jooksis 100 m..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kaotas tegelt väga vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jooksis ikkegi suht kiireltja ma usun,et ronnie coleman ja teised nii suured mehed,neid see kiirus nii väga ei huvita
nad treenivad ikke teistel eesmärkidel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.