Skip to main content

suur sõber:D

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    roulling
    Member

TERE siuke küsimus et mul 1 sõber ta saab 16 ja noh kaalub rammuselt veidi üle 100 kilo ja nagu seal fitness.ees on need kavad aga palju peaks ta tegema ennem ja pärast trenni aeroobset? ma teen 15 aga ma ei ole tüse ka ja palju peaks ta tegema?veidi ikka rohkem arvan? ja kas harjutuste seeriad ja kordused peaks ka erinevad olema tema jaoks?

jõudu on tal muide nagu et väääga palju

gmaster
    Member

no alguses üle 15 min ei jaksagi, aga ideaalis võiks nii olla, et vaikselt iga nädal 5 min otsa panna ja mingi päev ka ainult aeroobset siis teha, näiteks 45-60 min

kordused võivad umbes samad olla vbl veidi isegi suuremad, et alguses keha harjuda jõuaks, näiteks 20ringis ja siis tulevikus vähendada

roulling
    Member

tänan ette ka tulevate vastuste eest:)

PT London
    Member

Soojendus tee ka 10min ja peale raskusi 15min ,ja siis nagu eelnevalt mainitud hakka peale trenni aeroobset +5min suurendma iga nadalaga! Aguses on tahtis et saaksid 25min minimaalselt aeroobset iga trenniga.

veinikaarija
    Member

Aeroobse asemel soovitaksin teha HIIT-i. HIIT ehk kõrge intensiivsusega intervalltreening. Täpsemalt saad tutvuda siin, see on üks hea foorumi teema.

Kui tahad head kava saada, siis võiksid saata privaatsõnumi jrx-ile(ma loodan, et ta on nii lahke), kuid eelnevas lingis on ka üks link Taku HIIT-ile ning kui inglise keelt oskad, siis ei tohiks selle sooritamine ka probleem olla.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.