Suur mure
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Suur mure
- This topic has 12 replies, 9 voices, and was last updated 20 years, 7 months tagasi by
R.Tamm.
-
AutorPostitused
-
juuni 14, 2005 at 6:27 p.l. #4850
Anonüümne
GuestMul sihuke suuremat sorti mure… Olen 19 aastane neiu ja mure on järgmine- ma kaotan kaalu.. seda juba pikemat aega. Kadunud juba 6 kg. Oma pikkuse kohta on see liiga palju (pikk:175cm ja kaal: 54kg) ning ükskõik mida teen, et võta ma jurde.. pigem kaotan.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Käisin ka arsti juures. Kõik on muidu ok.. soovitas mulle ka ternespiima kapsleid.. Hea küll.. hakkasin neid siis võtama. Nüüd on nädal möödas ja kadunud järgmine kilo. Kusjuures ma söön.. nagu alati.. ei pea dieeti..No nüüd üks sõber soovitas mul siia oma mure postitada, et äkki oskab keegi midagi soovitada.. kuidagi aidata.
Palun.. iga nõu on teretulnud!
juuni 14, 2005 at 7:26 p.l. #55758jarmo
Memberäkki sul on mingi tõsisem haigus, osade puhul esineb kaalu langus. ehk peaksid tegema põhjalikuma uuringu.
juuni 14, 2005 at 7:26 p.l. #55759KONDIPUKETT
Memberma pole kyll mingi tark- a kas su kehakaal on nigu lambist langeb(et äkki oled rohkem liikuma hakand või midagi),siis see loomulik ju- ja mis perjoodi jooksul see on toimund?
(võibolla naistel loomulik et selles eas võetakse alla..
igastahes ternespiimakapslitega mindagi nyyd minu arust kyll korda ei saada,
pereastid tavaliselt ei viitsi siukestesse teemadesse syveneda,ja siis maru hea mingeid
lisandeid määrata..võibolla ka mingi närvipinge(eksamid ja asjad see kah võib mõjutada)igastahes ma arvan et peaksid arstidega rääkima(vereproov peaks ära näitama kah mis viga)
A no SEe on kõigest minu arvamus
juuni 14, 2005 at 7:31 p.l. #55760jarmo
Memberlisaks veel, et ma ei tahtnud hirmu tekitada ega midagi. äkki sa tõesti liigud rohkem ja pinge on. tõsta süsivesikute hulka toidus ja püüa magada rohkem, kui sa seda vähe teed. mul see aitas kaalu tõsta.
juuni 14, 2005 at 8:40 p.l. #55762pacman
MemberAga võibolla nüüd oled kehaliselt aktiivsem,kui vanasti ja sööd ikka samapalju?
Igatähes kui eesmärk on kaalu juurde võtta,pead tarbima rohkem kui kulutad..aga päris huupi pole ka mõtet hakata sööma,siin amazonis ikka teemasi jagub ja artikleid toitumise ja massi kohta..võiksid uurida..
juuni 14, 2005 at 8:44 p.l. #55763erxs11
MemberStressi pole või lihtsalt pingelist perioodi?
Mul võttis üks tuttav hiljuti 2 nädalaga 8kg alla, sest oli pingeline periood elus. Nüüd kõik normis jälle ja kaal ka tagasi tulnud.
juuni 14, 2005 at 9:39 p.l. #55767TANK
MemberVõimalik et kevadel klasside, koolide, kursuste lõptamised, eksamid ja arvestused jne. Selline asi tekitab stressi isegi kui sa aru ei saa ja stress mõjub seda hullemini mida rohkem sa kaalu peale mõtled…
mõtle rahulikult – kaal ei saa lõputult langeda…
kui pole kindlasti tegu mingi tervisehäirega siis
söö normaalselt ja ära kaalu ennast -kõik läheb ise korda…
muidugi hea kui saad põhjuse ka teada.
n. võid kirja panna 1 või 2 päeva kõik mida ja kuna sa sööd ja siis siia postitada, siis me oskame öelda milles viga kui see on toitumise viga.
söömise kohapealt soovitan mihkel zilmeri raamatut “normaalne söömine” kirjastus avita. see lahendab ja seletab kogu söömise lahti ja on minuarvates paljude probleemide lahendaja hind pole just kõige odavam (200 kanti kui ma ei eksi) aga see (üle 200 lehekülje) tasub kuhjaga ära kui edaspidi pole söömise ja kaaluga probleeme ja tervis hulga parem… seda meest (mihkel zilmer) võib usaldada/uskuda 100% kuna ta on üks teadjamaid omaala (biokeemia) spetsialiste euroopas kuii mitte kogu maailmas.
stressi vastu aitab kui sa teed endale selgeks et muretsemine ei muuda midagi
kui sa tegid mingi eksami, arvestusevms. töö siis tea et üle oma varju ei saa hüpata – parim mida sa teha suudad on anda endast parim. ja kui miski läheb elus veidi viltu siis sellepärast elu seisma ei jää.
juuni 15, 2005 at 4:31 e.l. #55771ROtter
MemberKas kilpnääret on kontrollitud?
juuni 16, 2005 at 8:00 e.l. #55819-Annely-
MemberOlen seesamune Kurb… Lugesin teie kirju ja vastan nüüd ka neile arusaamatustele ja küsimustele: Mul tehti kõik võimalikud vereproovid- kõik olin normis. Füüsilist koormust ma enam ei tee.. aasta tagasi tegelesn tantsimisega, aja puuduse tõttu jätsin pooleli. No ja nüüd see stressi küsimus- muidgi võib mul stress olla, sest lõpetan gümnaasiumi ja kõik need eksamid… Aga kas see tõesti võib siis vaid selle pärast olla… Olen ju palju hullematest stressiolukordadest välja tulnud… ja seda ilma igasuguste taoliste probleemideta. Oehh.. igatahes aitähh, et viitsisite lugeda ja mulle vastu kirjutada. Ju ma pean lihtsalt kannatlik olema

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!juuni 16, 2005 at 8:31 e.l. #55821ROtter
MemberKooli lõpetamine ja eksamid on närvisüsteemile tõesti suur koormus .Sinu kaalulangus on tõesti põhjustatud stressist.Kui eksamid läbi ja pinge kaob,siis hakkab ka kehakaal tõusma.Ära selle kaalukaotuse pärast rohkem muretse.
juuni 16, 2005 at 8:37 e.l. #55823joey
Memberparema ülevaate saaks kui kirjutaksid siia ka oma päevase toidumenüü. saaks kommenteerida ja nõu anda.
juuni 16, 2005 at 9:00 e.l. #55825erxs11
MemberOldManiga nõus. Anna endale natuke aega ja oota, kuni eksamitega saad ühelepoole. Usun, et siis saad ka oma probleemist jagu.
juuni 16, 2005 at 10:47 e.l. #55828R.Tamm
MemberAga äkki just peaks dieeti pidama hakkama (massidieeti) ja endale taas füüsilist koormust andma. Söö 5-7 suht. kerget einet päevas ja veendu,et igas eines oleksid esindatud valgud, süsivesikud, rasvad, mineraalid, vitamiinid.Ja puhka (keha ja vaimu). Täpsemalt loe Amazoni art. ja foorumist.Võid ka foorumlastelt uuesti küsida, kui ise ei leia.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.