Suur mees…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Suur mees…
- This topic has 22 replies, 16 voices, and was last updated 14 years, 7 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuli 1, 2011 at 4:35 p.l. #306886
matroxx
MemberVot need kes seda kõhnuse juttu seletavad.tõmbad konkreetselt särgi maha.kas siis ka keegi veel lihaselise keha kohta ütleb ,et kuule sa peaks sööma poiss.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 9, 2011 at 9:36 e.l. #307377Aile
MemberVot need kes seda kõhnuse juttu seletavad.tõmbad konkreetselt särgi maha.kas siis ka keegi veel lihaselise keha kohta ütleb ,et kuule sa peaks sööma poiss.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul oli lugu…
Ma nimelt harrastan ka idamaiseid tantse ja üks naisterahvas pidas vajalikuks tulla minu juurde ennast välja vabandama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , et tal ei suju see tants nii hästi, kuna tema tegelevat lisaks ka bodypump`iga. Mina vastu, et ei ole hullu… ise on saand pikalt kulturismi teha.Mina tahtsin kena olla ja julgustada…. tema aga sähvas mulle, et kus mu lihased siis olevat

Reeglina ma topin oma õlad ja käed trennis kinni….ja ju ma siis olen ka väike.
juuli 9, 2011 at 1:03 p.l. #307395Mart Muru
MemberMis värk selle suurusega üldse on? Kas tõesti ego saab põntsu ja tunnete ennast nukrana kui keegi suvaline ütleb, et oled väike või kus on lihased…?
Kui keegi ütleks Usain Boltile, et oi jumal kui aeglane sa ikka oled… arvate, et ta kukuks halama ja solvuks? Ta teab väga hästi kui aeglane või kiire ta on ning mingite suvakate jutt ei ohusta küll tema karjääri.
juuli 9, 2011 at 2:03 p.l. #307398matroxx
MemberSuuruse teemaga nii,et kui keegi suvaline kuskilt nähvab siis täitsa savi.Juhul kui keegi igapäeva ja pidevalt seda ninaalla hõõruks siis läheks asi kurjaks küll.
juuli 9, 2011 at 2:14 p.l. #307399nightq
MemberSuuruse osas, ka Ott on minu kõrval riietega suhteliselt väike, aga samas meeletult paremas vormis. Suurus ei tähenda eriti midagi.
juuli 9, 2011 at 3:31 p.l. #307400gmaster
MemberNii et printige see teema välja ja kandke seda lehte alati kaasas, juhuks kui keegi peaks midagi ütlema

Ma olen ise ka suur-väike, olenevalt päevast ja sv hulgast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 9, 2011 at 7:00 p.l. #307410biggereveryday
MemberNii et printige see teema välja ja kandke seda lehte alati kaasas, juhuks kui keegi peaks midagi ütlema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma olen ise ka suur-väike, olenevalt päevast ja sv hulgast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma usun, et kõigil nii. mulgi oli tööl ületunnid ja üks söögikord jäi vahele ja kohe tõmbusin kokku, hilisõhtuses trennis pold jõudu ka nii palju…

muidugi trenni läksin ka pärast 22 vb see ka mängis rolli….
juuli 10, 2011 at 3:21 p.l. #307473vend vähk
ModeratorSee suuruse teema on suhteliselt haige värk. Kõige kohutavam on see, et mingid luukered ajavad endale talvel selga suured kohevad sulejoped ja tunduvad visuaalselt 120-150 kilosed ning vennikesed ise ka usuvad, et on suured! Suveks võetakse riided seljast ning peale ribioreli ei ole rannas midagi ette näidata ning kui mõni suurem mees vastu tuleb, siis tõmmatakse õlad veel rohkem kokku. Selles suhtes, et Halehandro tuleb külla.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.