Skip to main content

Suur kõht.

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Suur kõht.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 41 total)
  • Autor
    Postitused
    Vilps
    Member

Esiteks jõusaalis treenides kulutad sa rohkem energiat kui aeroobset tehes ja teiseks, arvestades su kehakaalu, siis jooksmine eriti kasuks liigestele ei tule…

Ja ammugi teada, et aeroobses treeningus kasutatakse energiaks rasva, st et iga kord keha üritab üha enam rasva varuda.

Esimene väide – see peab ikka väga kõva trenn olema, mis trumpab aeroobse üle.

Teine väide – kas sa tahad öelda, et aeroobne treening pole kasulik rasvade põletamiseks?

Noor Ed
    Member

Kui jõusaalis käia ja lihast kasvatada siis hakkavad ka rasvad kiiremini põlema. Suurem lihas vajab ju rohkem toitu. Mina soovitaks jõusaalis ka ikka käia kui võimalik. Seal rattad kah olemas. Talvel lumehanges veidi nadi vändata ja kui arvad, et joosta jäksad(endale liiga ei tee) siis miks mitte.

Lightheaded
    Member

Kui jõusaalis käia ja lihast kasvatada siis hakkavad ka rasvad kiiremini põlema. Suurem lihas vajab ju rohkem toitu. Mina soovitaks jõusaalis ka ikka käia kui võimalik. Seal rattad kah olemas. Talvel lumehanges veidi nadi vändata ja kui arvad, et joosta jäksad(endale liiga ei tee) siis miks mitte.

Kindlasti ei tee jõusaal halba, pigem vastupidi. Aga kuna teemaalgataja ütles et ei saa jõusaalis käia, siis ei ole see üldse tähtis kas ta seal käib või mitte, veel enam et eesmärgiks on rasvapõletus. Ega nii kiiresti sa lihasmassi suurendada ei saa, et selle tõttu energiavajadus märgatavalt suureneks. Talvel on suusatamine kõige parem variant. Suuskade rent pole üldse kallis ning liigestele viga ei tee.

jaanus666
    Member

esmatähtis on jah et saaks kõhust jne lahti, lihaste vormimisega hakkaks peale seda pihta. aga jah, kõht ja asjad praegu nii suured et need põhilised. samas tekib küsimus, et kaua muidu selline asi aega võtab et normaalseks saada ennast, tahaks näiteks suvel randa minna et ei peaks piinlikust tundma, senini pole kunagi rannas käinud näiteks. kas selline asi on võimalik?

emmimees
    Member

Arvesta, et ühes kuus kuskil 3-4kg kaotada on ok…

kimmel
    Member

esmatähtis on jah et saaks kõhust jne lahti, lihaste vormimisega hakkaks peale seda pihta. aga jah, kõht ja asjad praegu nii suured et need põhilised. samas tekib küsimus, et kaua muidu selline asi aega võtab et normaalseks saada ennast, tahaks näiteks suvel randa minna et ei peaks piinlikust tundma, senini pole kunagi rannas käinud näiteks. kas selline asi on võimalik?

LÕdvalt,ma tõmbasin 17 kilo kahe kuuga alla nagu lupsti 97 kilolt 80 le.Ja seda kõva aeroobsega,kus pold õigest toitumisest juttugi.Ja enne kui jooksma lähed soovitan osta õiged jalanõud.Sellise kaalu juures võib jah põlvedele hakata,eriti kui asvaldi peal jooksed mingite suvaliste tossudega.

Lightheaded
    Member

LÕdvalt,ma tõmbasin 17 kilo kahe kuuga alla nagu lupsti 97 kilolt 80 le.Ja seda kõva aeroobsega,kus pold õigest toitumisest juttugi.Ja enne kui jooksma lähed soovitan osta õiged jalanõud.Sellise kaalu juures võib jah põlvedele hakata,eriti kui asvaldi peal jooksed mingite suvaliste tossudega.

Asfaldi peal jooksmine on igaühele kahjulik. Sellise kaalu juures on see liigeste mõrv. Joosta tuleb kas metsas, mingil jooksurajal, kummi peal või siis asfalttee kõrval muru peal. Aga ega see ulmekilode vähese ajaga maha võtmine pole kuigi tervislik. Muidugi on võimalik, aga kehale on parem kui kaal kaob vaikselt ja ühtlaselt.

Rookie21
    Member

Näiteks mina olen rassinud rasvapõletus eesmärgil jõusaalis juba 8kuud ning stabiilselt 3 kilo kuus alla võtnud.

Päris hea on jälgida kuidas vaikselt hakkab rasvakihi alt mingi lihase moodi asi välja tulema. Millise piirini tuleb kaalu langetada, et massi kasvatama hakata lihaste arvelt?

Käed hakkavad juba mingit kuju võtma aga kõht ikka veel ees!

-Egert
    Member

Eks see kõht see kõige suurem nuhtlus olegi..Väike geneetiline järjekord siiski rasvapõletusel on (meetel ja naistel erinev veidi), näost esimesena, alakõhult viimasena..

Cardoo
    Member

jõusaali , rasvapõletust ja toitumine korda saab alla küll

Lightheaded
    Member

Näiteks mina olen rassinud rasvapõletus eesmärgil jõusaalis juba 8kuud ning stabiilselt 3 kilo kuus alla võtnud.

Päris hea on jälgida kuidas vaikselt hakkab rasvakihi alt mingi lihase moodi asi välja tulema. Millise piirini tuleb kaalu langetada, et massi kasvatama hakata lihaste arvelt?

Käed hakkavad juba mingit kuju võtma aga kõht ikka veel ees!

Siis kui peeglist vastu vaatav tüüp enam-vähem meeltmööda on. Näiteks siis, kui midagi kuskilt enam ei ripu ja sangasid pole.

sukisuki
    Member

Kõht viimane asi mis eest ära kaob.

Britid saunas rääkisid.

Lightheaded
    Member

Kõht viimane asi mis eest ära kaob.

Britid saunas rääkisid.

Aga see on enamjaolt tõsi ka. Sinna kuhu esimesena koguneb, kaob ka viimasena. Enamikul inimestel on see kõhu alapiirkond.

jaanus666
    Member

kuidas muidu alkohol ja toitumiskava kokku sobivad? reedesed-laupäevased joomingud ja klubiskäigud ikka võib teha ?

Reinart
    Member

kuidas muidu alkohol ja toitumiskava kokku sobivad? reedesed-laupäevased joomingud ja klubiskäigud ikka võib teha ?

No eks saa tee ja vaata ise kudas mõjub …ega see hea ei ole

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 41 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.