Sustanoon v. Anadrol
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Sustanoon v. Anadrol
- This topic has 25 replies, 18 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
brain.
-
AutorPostitused
-
juuni 6, 2009 at 9:28 p.l. #17092
Anonüümne
GuestTekkiski kysimus, et kumba eelistada…. andke objektiivset informatsiooni.
Asjast mitteteadjatel ja moraalijyngritel ning algajatel paluksin mannaputru kodus edasi syya ja teemast eemalduda!!!
Olen aastaid trenni teinud ja nagu enamik tegijamaid foorumikaaslaseidki ning proffikulturiste siin ka k6vasti “lisaaineid” manustanud.
Metaanist, nandroloonist ja primabolaanist r22kimata!
Hetkel susta ja andadrol k2es ning m6tlengi kumba winniga kombineerida?
Ana hakkab maksale a samas on ka laks karmim
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Andke hyva n6u keemikud/kulturistid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 6, 2009 at 9:34 p.l. #2005444Qlimax
MemberAnadrol ja winstrol küll kokku ei käi, winstrol kuivatab, anadrol kogub tohutult vett.
PS! Ise ei kasuta, olen lihtsalt lugenud erinevate ainete kohta.
juuni 6, 2009 at 9:45 p.l. #200546rinaldo
MemberMõtlemisainet
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4710
Niisiis – kogu see steroididega treenimine on üks suur illusioon. Sa oled suur ja vägev ainult senikaua kui sul see aine, kogu see „kama“ sees on. See ongi nii lihtne. Ja juhul, kui te ei istu kuuril aastaringselt, on see kõik üks mõttetus ning nokk kinni saba lahti!juuni 6, 2009 at 10:31 p.l. #200556Nesatur
MemberOtsustasin ka selle ikkagi läbi lugeda, kuna alustasin lugemist ning artikkel oli suht huvitav.
Kahjuks kaotasin sellega palju uneaega.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 6, 2009 at 10:37 p.l. #200557Annika Pärtel
MemberAndke hyva n6u keemikud/kulturistid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õudne, nüüd hakkab siia kohe hullult kogenud keemikuid kogunema, kel hüva nõu tagataskus…
juuni 6, 2009 at 11:13 p.l. #200565PT London
Membersustakas
juuni 7, 2009 at 4:50 e.l. #200567brain
Membersüdame ajab pahaks selline teema!!!!!!!
juuni 7, 2009 at 7:11 e.l. #200574Bonsuna
MemberVaevalt , et keegi siin hakkab sulle midagi soovitama. Liiatigi on nende ainetega vägagi nii, et mis ühele hea see teisele ei sobi üldse kohe mitte. Kuidas teada saada? Variante on ainult üks, kui tõsine huvi.
Aga sellised jobud kellel siin teemat lugedes SÜDA PAHAKS läheb… keegi ei käse lugeda. Üldse, see SÜDA LÄHEB PAHAKS väljendus.)) No kui ikka väga pahaks läheb siis mine ja oksenda. Ja kui päris ei lähe aja näpud kurku, midagi ikka ülesse viskab, saab kergem ja kui järgmine kord sellise pealkirjaga teemat loed siis ära seda ava.
Aga steroideide teemal edasi rääkides, siis see kiiresti ja ruttu suureks, kõvem laks jne. No mida! Inimene kes juba nii mõtleb, ei saa kunagi suureks. Heal juhul läheb mõneks ajaks nö vett täis ja pärast kuuri kuseb ennast jälle tühjaks. Tehke parem õieti trenni, puhake palju vaja, sööge õieti ja kasutage soovi korral toidulisandeid. Kes nö keemiausku olevatest tegelastest väidavad, et ilma ei saa, ja lubatud lisandid ei anna mingit erilist efekti siis ei ole ala ja sport üldse, teie jaoks. Selline veendumus näitab teie puhul vaid seda, et olete oma teadmiste ja kogemuste poolest alles täiesti algajad. Mis sellest , et mõned teist on juba aastaid saalis kangi tõstmas käinud.
Olen ise kasutanud steroide ja väidan 100% veendumusega, et ilma nendeta on võimalik saavutada märkimisväärne muskulatuur. Enamus kes käe keemia järele sirutavad on sellest tasemest valgusaastate kaugusel kus olin mina oma arengus kui esimest korda steroide proovisin.
Loomulikult otsustab iga vend ise mis teeb, aga enne mõelge tõsiselt kas ja milleks? Selleks, et saalis sõpradest pisut suurem ja tugevam olla? Kamoon. Meie saalide tase siin Eestis.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MÕTLEV JA OMI TEGEMISI SELLELE VÕIMELE TOETUDES PLANEERIV NATURAAL ON KINDLASTI TUGEVAM JA SUUREM KUI MITTE MÕTELDA OSKAV LOLL KEEMIK.
juuni 7, 2009 at 8:43 e.l. #200581sandman1111
MemberSellist teemat nagu Bonsuna aretas olen lugenud T-muscle’i lehelt. Mina ise ei oska küll mingit seisukohta võtta, aga seal lehelt väitis samuti üks proff, et MÕTLEV JA OMI TEGEMISI SELLELE VÕIMELE TOETUDES PLANEERIV NATURAAL ON KINDLASTI TUGEVAM JA SUUREM KUI MITTE MÕTELDA OSKAV LOLL KEEMIK. Aga peale selle lause ütlemist lendas kohale mingi meeletu hulk tegelasi, kellel kõigil olid hirmsalt lollid ja mitte treenivad steroide kasutavad sõbrad, kes kohe hirmsalt hakkasid kasvama ja läksid kõigist mööda. Ma ise usun ka, et ikkagist väga organiseeritud puhas kuju suudab paremini kasvatada, aga siis see tähendab, et see steroide kasutav vennike peab ikka jube koba olema. Igaljuhul see on minu arvamus, ärge seda tõena võtke ma ei tea nagunii suurt midagi, toetusin ainult ühele artiklile.
juuni 7, 2009 at 8:46 e.l. #2005824Qlimax
MemberMul ka sõbrad laksavad, varem olin mina kõige suurem, paari kuuga kasvasid nad minust suuremaks – trenn neil suht algeline, joovad ka kogu aeg – tehke omad järeldused.
juuni 7, 2009 at 8:57 e.l. #200584siimi1
MemberSellist teemat nagu Bonsuna aretas olen lugenud T-muscle’i lehelt. Mina ise ei oska küll mingit seisukohta võtta, aga seal lehelt väitis samuti üks proff, et MÕTLEV JA OMI TEGEMISI SELLELE VÕIMELE TOETUDES PLANEERIV NATURAAL ON KINDLASTI TUGEVAM JA SUUREM KUI MITTE MÕTELDA OSKAV LOLL KEEMIK. Aga peale selle lause ütlemist lendas kohale mingi meeletu hulk tegelasi, kellel kõigil olid hirmsalt lollid ja mitte treenivad steroide kasutavad sõbrad, kes kohe hirmsalt hakkasid kasvama ja läksid kõigist mööda. Ma ise usun ka, et ikkagist väga organiseeritud puhas kuju suudab paremini kasvatada, aga siis see tähendab, et see steroide kasutav vennike peab ikka jube koba olema. Igaljuhul see on minu arvamus, ärge seda tõena võtke ma ei tea nagunii suurt midagi, toetusin ainult ühele artiklile.Sellised tüübid võivad küll kiiresti saada suureks aga kauaks?…kuna nende mõtlemine on selline juba, et kiiresti ja palju siis suudavad nad sellised olla väga lühikest aega, kuid mis mõte sellel on?ka steroide süües tuleb teha trenni ja pidevalt, mis mingil hetkel murrab nende tahtmise.hea vorm on eluviis ja nagu Bonsuna ütles saab ka ilma aineteta saavtutada märkimisvärsed tulemused. Sellest edasi minna on juba igaühe enda asi kuidas.
juuni 7, 2009 at 10:33 e.l. #200600PT London
Memberteema algatajale! Mine nt mõnda uk või usa foorumisse, seal saad vastuse, siin on lood nirud nagu näed
juuni 7, 2009 at 11:11 e.l. #200605Alexander Andrusenko
ModeratorÜldiselt siin keemikuid väga ei tolereerita ja keemiast eriti ei räägita. Neid foorumeid, kust keelatud preparaatide kohta infot saab, on internetis küll ja küll.
juuni 7, 2009 at 12:33 p.l. #200614brain
MemberVaevalt , et keegi siin hakkab sulle midagi soovitama. Liiatigi on nende ainetega vägagi nii, et mis ühele hea see teisele ei sobi üldse kohe mitte. Kuidas teada saada? Variante on ainult üks, kui tõsine huvi.Aga sellised jobud kellel siin teemat lugedes SÜDA PAHAKS läheb… keegi ei käse lugeda. Üldse, see SÜDA LÄHEB PAHAKS väljendus.)) No kui ikka väga pahaks läheb siis mine ja oksenda. Ja kui päris ei lähe aja näpud kurku, midagi ikka ülesse viskab, saab kergem ja kui järgmine kord sellise pealkirjaga teemat loed siis ära seda ava.
Aga steroideide teemal edasi rääkides, siis see kiiresti ja ruttu suureks, kõvem laks jne. No mida! Inimene kes juba nii mõtleb, ei saa kunagi suureks. Heal juhul läheb mõneks ajaks nö vett täis ja pärast kuuri kuseb ennast jälle tühjaks. Tehke parem õieti trenni, puhake palju vaja, sööge õieti ja kasutage soovi korral toidulisandeid. Kes nö keemiausku olevatest tegelastest väidavad, et ilma ei saa, ja lubatud lisandid ei anna mingit erilist efekti siis ei ole ala ja sport üldse, teie jaoks. Selline veendumus näitab teie puhul vaid seda, et olete oma teadmiste ja kogemuste poolest alles täiesti algajad. Mis sellest , et mõned teist on juba aastaid saalis kangi tõstmas käinud.
Olen ise kasutanud steroide ja väidan 100% veendumusega, et ilma nendeta on võimalik saavutada märkimisväärne muskulatuur. Enamus kes käe keemia järele sirutavad on sellest tasemest valgusaastate kaugusel kus olin mina oma arengus kui esimest korda steroide proovisin.
Loomulikult otsustab iga vend ise mis teeb, aga enne mõelge tõsiselt kas ja milleks? Selleks, et saalis sõpradest pisut suurem ja tugevam olla? Kamoon. Meie saalide tase siin Eestis.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MÕTLEV JA OMI TEGEMISI SELLELE VÕIMELE TOETUDES PLANEERIV NATURAAL ON KINDLASTI TUGEVAM JA SUUREM KUI MITTE MÕTELDA OSKAV LOLL KEEMIK.
Tubli bonsuna, sul on alati midagi öelda!!!!
äkki lähed siis hoopis bodybuilding.ee steroidi foorumisse nõu andma.
juuni 7, 2009 at 12:34 p.l. #200615jokk
MemberNeid foorumeid, kust keelatud preparaatide kohta infot saab, on internetis küll ja küll.http://www.bodybuilding.ee seal tundub nagu midagi olevat keemia kohta
Edit: Jõuti ette
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.