Süsivesikutevaene toitumiskava kaalu kaotuseks
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Süsivesikutevaene toitumiskava kaalu kaotuseks
- This topic has 35 replies, 16 voices, and was last updated 11 years, 12 months tagasi by
Akrapovic.
-
AutorPostitused
-
veebruar 4, 2014 at 5:55 p.l. #358876
Invention
MemberÕun, banaan- neid asju peaks ikka iga päev sööma. Need võiks olla nii kodus kui ka kontoris suurtes hunnikutes, et kui tuleb isu siis sööd, mitte ei krõbista mingit Chipsi.
Rohetoitumisel ei kehti kalorite bilansi ideoloogia, kuna kalorite käive on niivõrd kiire (ja seetõttu ka mürkide eriti kiire väljaviimine), et osa kaloreid jääb realiseerimata. Seetõttu paljud lausa propageerivad, et sööge kuitahes palju puuvilju.
Oh ei, mitte jälle sina…
veebruar 5, 2014 at 2:34 p.l. #358923biggereveryday
MemberÕun, banaan- neid asju peaks ikka iga päev sööma. Need võiks olla nii kodus kui ka kontoris suurtes hunnikutes, et kui tuleb isu siis sööd, mitte ei krõbista mingit Chipsi.
Rohetoitumisel ei kehti kalorite bilansi ideoloogia, kuna kalorite käive on niivõrd kiire (ja seetõttu ka mürkide eriti kiire väljaviimine), et osa kaloreid jääb realiseerimata. Seetõttu paljud lausa propageerivad, et sööge kuitahes palju puuvilju.
Ära hakka nüüd rääkima, et ilma õuna ja banaanita ei ole võimalik kaalu langetada.
Paljud inimesed kõnnivad ka afganistaani miini põldudel palja jalu…veebruar 5, 2014 at 10:01 p.l. #358953FouEva
MemberMida helli see sai seal teeb? Kui see sai ära jätta tundus nagu päris hea juba, ainult, et liiga vähe on seda head. Hommikusöök täisväärtuslikumaks natukene, viska sai ära ja asenda see näiteks pudruga. Hommikusöök ja peale trenni võiksid süsivesikud esindatud olla, eriti peale trenni. Kui ma oleksin Sina siis ma eemaldaksin lõunalt süsivesikud ja paneks need peale trenni. Pruuni riisi õhtusöögiks(peale trenni) ja olenevalt millise trenniga tegeled(ja kui raske) ja millal trenni tegid siis sööks veel ühe korra õhtul, seekord siis köögivilju.
Kas see kõik liiga ekstreemne ei ole? Kui pikk Sa oled? Mis spordiga tegeled? Kui tihti teed trenni? Kui kaua tegelenud oled? Mis tunne oli sellise menüüga?
veebruar 6, 2014 at 7:42 e.l. #358960FitMan
MemberKodujuustu(kohupiima) võiks lisada veel, et pikaajalist valku saada. Eks see oleneb, kas on istuv töö, kui intensiivsed on trennid, kui palju on taastumisaega. “Kuivemaks” saab kindlasti sellise toitumisega.
veebruar 6, 2014 at 1:11 p.l. #358986JungaTroll
Vabalt saab end õuntest ja banaanidest rasva süüa. Kalorite bilansi ideoloogia kehtib ikka.
veebruar 6, 2014 at 2:58 p.l. #358998kristen.
Kellele seda lihtsat puuvilja suhkrut ikka nii vaja on…
veebruar 6, 2014 at 4:45 p.l. #346603Rambo vend
MemberVabalt saab end õuntest ja banaanidest rasva süüa. Kalorite bilansi ideoloogia kehtib ikka.
Ma pigem kaldun kahtlema selles väites. Ei tundu kuidagi usutav, et süües ainult 20 banaani päevas on võimalik rasva minna.
veebruar 6, 2014 at 4:54 p.l. #359002Invention
MemberMa pigem kaldun kahtlema selles väites. Ei tundu kuidagi usutav, et süües ainult 20 banaani päevas on võimalik rasva minna.
Kust sa selle numbri 20 välja lugesid? Kalorite bilansi ideoloogia kehtib ikka.
veebruar 6, 2014 at 8:26 p.l. #359017ROtter
MemberMa pigem kaldun kahtlema selles väites. Ei tundu kuidagi usutav, et süües ainult 20 banaani päevas on võimalik rasva minna.
Üks banaan annab 100 kcal, 20 tk 2000 kcal, kui sa ainult lamaskled voodis ja midagi muud ei tee, ning BAV on 1600 kcal, siis mingi aja pärast võid rasva minna küll.
Kust sa selle numbri 20 välja lugesid? Kalorite bilansi ideoloogia kehtib ikka.
Mitu puud on mets, mitu banaani on suur hunnik, kas 20 banaani on suur hunnik?
veebruar 6, 2014 at 10:09 p.l. #359021Rambo vend
MemberMe juba jõudsime kusagil teemas järeldusele, et vabalt võime ka kaloreid välja sittuda. No puuvili tundub täpselt selline toit olevat, mis kiirelt läbi käib ilma imendumata.
veebruar 6, 2014 at 11:46 p.l. #359022KJakob
MemberKindlasti, süsivesikuid juurde, kaloraaz on ka liiga väike, seda suurendagi süsivesikute pealt. Söö ka rohkem puuvilju ja sellist kraami ja saia asemel vali parem leib, on palju toitvam
veebruar 7, 2014 at 8:25 e.l. #359038DagS
MemberJah, on neid kes on kindlad et puuviljadest saab rasva süüa ennast, teised aga (mina k.a) ei usu seda. Tundub kuidagi loogika vastane.
Olen ammu tahtnud seda katsetada enda peal, et tõstan kaloreid ja söön need toore toiduna sisse(puuviljad juurviljad).
Huvitav, palju ma peaksin tõstma kaloraazi, et tulemus oleks arvestatav?
veebruar 7, 2014 at 8:52 e.l. #359040FitMan
MemberJah, on neid kes on kindlad et puuviljadest saab rasva süüa ennast, teised aga (mina k.a) ei usu seda. Tundub kuidagi loogika vastane.
Olen ammu tahtnud seda katsetada enda peal, et tõstan kaloreid ja söön need toore toiduna sisse(puuviljad juurviljad).
Huvitav, palju ma peaksin tõstma kaloraazi, et tulemus oleks arvestatav?
Suur banaan on võrreldav süsivesikute koguse poolest poole kilo õuntega. Õuntest vast juba raskem end rasva süüa, aga banaanidega lihtsam.
veebruar 7, 2014 at 9:08 e.l. #359041Sarge
MemberSuur banaan on võrreldav süsivesikute koguse poolest poole kilo õuntega. Õuntest vast juba raskem end rasva süüa, aga banaanidega lihtsam.
100g banaanis on 20g süsivesikuid.
100g õuntes on 10g süsivesikuid.
Päris nii ei ole, et pool kilo õunu = suur banaan.
Suur banaan on umbes 150g (~30g süsivesikuid) ja pooles kilos õuntes ~50g.
veebruar 7, 2014 at 10:41 e.l. #359043Kang08
MemberMe juba jõudsime kusagil teemas järeldusele, et vabalt võime ka kaloreid välja sittuda. No puuvili tundub täpselt selline toit olevat, mis kiirelt läbi käib ilma imendumata.
Selle loogika järgi pole mõtet puuvilju üldse päevasesse kaloraazi sisse arvutada,nagunii mingit mõju ei avalda ja „läheb kiirelt läbi“…..et siis ütleme väike jäätis jääb kehasse kinni ja hakkab kiirelt imenduma,aga puuvili ei avalda mingit mõju? Normaalne….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 1 banaan on vist mingi ligikaudu 100 kopikatega kalorit,aga vahet pole….onju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ütleme,et see on kasulik asi ja 0 kalorit nüüdsest…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.