Süsivesikud õhtul
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Süsivesikud õhtul
- This topic has 22 replies, 11 voices, and was last updated 20 years tagasi by
Mr.Y.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 22, 2006 at 11:53 e.l. #6347
Insomnia
MemberKui palju süsivesikuid on õhtul liiast?
Kui süüa kl. 20:00 (3 h enne magama minekut) pool pakki maitsestamata kohupiima (125 g) ja lisada sellele meeldivama maitse saamiseks 10 g mett (32 kcal, 8 g süsivesikuid), siis kas see on liiast?
Palun vastata asjatundjatel.
Aitäh!
jaanuar 22, 2006 at 12:03 p.l. #67635illuh
MemberVabalt!
3-4h enne magama minekut tõesti viimane aeg süüa!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2006 at 12:11 p.l. #67636ROtter
MemberMesi koos piima ja saiaga tekitab hea une.
Mind nagunii keegi ei usu.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2006 at 1:44 p.l. #67654bohemianrhapsody
MemberKui palju süsivesikuid on õhtul liiast?Kui süüa kl. 20:00 (3 h enne magama minekut) pool pakki maitsestamata kohupiima (125 g) ja lisada sellele meeldivama maitse saamiseks 10 g mett (32 kcal, 8 g süsivesikuid), siis kas see on liiast?
Palun vastata asjatundjatel.
Aitäh!
See oleneb sellest, kui palju sa süsivesikuid päevas jooksul võid endale lubada. Kui sa oma süsivesikute koguse oled juba kätte saanud, siis on muidugi liiast. Ise pead teadma mis sinu jaoks liiga palju on, ega keegi lambist ei sa ju öelda, mis sinu jaoks palju või vähe on.
jaanuar 22, 2006 at 2:12 p.l. #67657Insomnia
MemberSee oleneb sellest, kui palju sa süsivesikuid päevas jooksul võid endale lubada. Kui sa oma süsivesikute koguse oled juba kätte saanud, siis on muidugi liiast. Ise pead teadma mis sinu jaoks liiga palju on, ega keegi lambist ei sa ju öelda, mis sinu jaoks palju või vähe on.Ootan puht-teoreetilist vastust, kas u. 10 g süsivesikuid 3 h enne magama minekut on liiga palju. Palju selles mõttes, et midagi jääks rasvarakkudele järada. Päeva jooksul tarbin max 75 g süsivesikuid.
jaanuar 22, 2006 at 2:35 p.l. #67659veinikaarija
MemberPäeva jooksul tarbin max 75 g süsivesikuid.Mõni tahab vict kuskil kokku kukkuda!
75g süsivesikuid on ikka ilmselt päevas vähe. Eriti veel siis kui teha aktiivselt trenni. Noh isegi kaalujälgijad vict võtavad rohkem.
jaanuar 22, 2006 at 3:49 p.l. #67672ROtter
MemberMesi koos piima ja saiaga tekitab hea une.Peakski OldMani retsepti proovima, sest ei unerohud, “Unematid”, rahustavad teed ega muud sellised aita. Ikka kell 3-4 magama ja 7 juba üles
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võta õhtul ka magneesiumi tablette.
jaanuar 22, 2006 at 3:51 p.l. #67673ROtter
MemberSee oleneb sellest, kui palju sa süsivesikuid päevas jooksul võid endale lubada. Kui sa oma süsivesikute koguse oled juba kätte saanud, siis on muidugi liiast. Ise pead teadma mis sinu jaoks liiga palju on, ega keegi lambist ei sa ju öelda, mis sinu jaoks palju või vähe on.Ootan puht-teoreetilist vastust, kas u. 10 g süsivesikuid 3 h enne magama minekut on liiga palju. Palju selles mõttes, et midagi jääks rasvarakkudele järada. Päeva jooksul tarbin max 75 g süsivesikuid.
Ära sa rasvarakkude pärast muretse – kui neil vaja, siis muutuvad ka valgud rasvadeks.
jaanuar 22, 2006 at 4:03 p.l. #67675Kaval
Member75g süsikaid PÄEVAS?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tegelt kah ????jaanuar 22, 2006 at 5:48 p.l. #67703Insomnia
MemberMa olen ise ka väike – 161 cm, 48,5 kg
jaanuar 22, 2006 at 6:21 p.l. #67705Kaval
MemberNalja teed?… kas mina olen millestki väga valesti aru saand või ma ei tea…
Kas sa teed nagu trenni kah veel ikka, või elad lihtsalt ilma trennita elu?
Süsikaid tulex päevas sinu kaalugi kohta ma pakun ikka vähemalt 300g tarbida…
jaanuar 22, 2006 at 6:46 p.l. #67709bohemianrhapsody
Teoreetiliselt võin ma enne magamaminekut ka 100gr süsivesikuid süüa, ilma et midagi rasvaks läheks. Ja seda, millest see oleneb, juba seletasin.
jaanuar 22, 2006 at 6:53 p.l. #67713Marek Kalmus
MemberMesi koos piima ja saiaga tekitab hea une.Mind nagunii keegi ei usu.

Mina küll usun. Päris tõega kohe, nii see on.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2006 at 6:56 p.l. #67714Marek Kalmus
Mina söön tihti enne magamaminekut 300g süsivesikuid ja pole kunagi rasvane olnud. Sõltub ikka kõik ju sinu vajadustest, kulutustest , ainevahetuse kiirusest jne.
Katseta ja jälgi pilti mida peeglist näed.
jaanuar 22, 2006 at 8:03 p.l. #67719Kaval
Memberaga ikkagi pihta ma ei saa kuda sa päevas max 78 g süsikaid sööd? kas exisid kirjutades kudagi?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.