süsivesikud juurde? Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » süsivesikud juurde? This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 18 years, 12 months tagasi by lehter. Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) Autor Postitused veebruar 10, 2007 at 7:42 p.l. #9812 lehterMember Et siis kui manustad näiteks proteeini voi kreatiini siis tasuks ka lisada koksi juurde süsivesikuid.. põhimõtest sain ma ka aru- aga mis oleks hea sheigi kõrvale. ntx banaan ? Ja miks osad viinamarjasuhkurt kasutavad sheikides.. saab seal ka süsivesikuid?? veebruar 10, 2007 at 8:16 p.l. #105952 veinikaarijaMember Et siis kui manustad näiteks proteeini voi kreatiini siis tasuks ka lisada koksi juurde süsivesikuid.. põhimõtest sain ma ka aru- aga mis oleks hea sheigi kõrvale. ntx banaan ? Ja miks osad viinamarjasuhkurt kasutavad sheikides.. saab seal ka süsivesikuid?? Kuna sa sheiki paned juba süsivesikuid, siis banaani süsivesikute otstarbel vaja ei ole, kui siis kiudainete pärast. Ja viinamarjasuhkur ongi puhas süsivesikute “pomm”, niiet seda võib täiesti vabalt lisada sheigile. veebruar 10, 2007 at 8:29 p.l. #105955 lehterMember Ma ise arvasin ka nii.. Ma mitte ei võta juba, vaid arutasin endamisi et mis võiks head süsivesiku pommid kreatiini voi proteiini koksi juurde.. Autor Postitused Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse