Süsivesiku vaba.
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Süsivesiku vaba.
- This topic has 21 replies, 13 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Matsalu.
-
AutorPostitused
-
märts 10, 2008 at 8:39 p.l. #145107
Hellboy
MemberTänud kõigile , sain jälle targemaks.Kuid siiski jääks küsimuse juurde, kas pole olemas proteiini vms mis kasvataks lihast ja samalajal põletaks rasva vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?No kui kannatad oodata, siis tulevikus ikka kunagi taoline asi leiutatakse, tegelt on juba olemas sarnaseid aineid(vähemalt nii neid reklaamitakse) ja veel kahjulikke aineid, aga neist me ei räägi!
märts 10, 2008 at 9:00 p.l. #145110LB
Memberhttp://shop.fitness.ee/product_info.php?ma…products_id=316 ja toitumiskavatoitumiskavaga tagasikaja suht raske saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kui mingeid muudatusi on vaja teha vms)märts 10, 2008 at 10:06 p.l. #145119Matsalu
MemberNo kui kannatad oodata, siis tulevikus ikka kunagi taoline asi leiutatakse, tegelt on juba olemas sarnaseid aineid(vähemalt nii neid reklaamitakse) ja veel kahjulikke aineid, aga neist me ei räägi!Just seda ma mõtlesingi ,et kas ei ole veel leiutatud vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Eks siis jään ootama ja üritan praegu teistmoodi hakkama saada.märts 10, 2008 at 11:04 p.l. #145123Hellboy
MemberJust seda ma mõtlesingi ,et kas ei ole veel leiutatud vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Eks siis jään ootama ja üritan praegu teistmoodi hakkama saada.Saab hakkama küll, kui pea töötab(pead ennast harima kulturismiga seotud asjades) ja raha(kvaliteet toit ja toidulisandid maksavad päris palju!) on!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2008 at 11:42 p.l. #145124gmaster
Membertoitumiskavaga tagasikaja suht raske saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kui mingeid muudatusi on vaja teha vms)räägi
niipalju kui mina tean, siis on pigem probleem vastupidine, koostajad tunnevad muret, et inimesed ei suhtle pärast enam piisavalt..
märts 11, 2008 at 12:24 e.l. #145125AlanBStard
ModeratorNo kui kannatad oodata, siis tulevikus ikka kunagi taoline asi leiutatakse, tegelt on juba olemas sarnaseid aineid(vähemalt nii neid reklaamitakse) ja veel kahjulikke aineid, aga neist me ei räägi!Keelatud ja kahjulik ei ole päris üks ja sama asi ja üldse tervishoiupoliitika algab sealt kus loogika lõpeb.
Aga rohkem ei räägi mina ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2008 at 7:03 p.l. #145262Matsalu
MemberKeelatud ja kahjulik ei ole päris üks ja sama asi ja üldse tervishoiupoliitika algab sealt kus loogika lõpeb.Aga rohkem ei räägi mina ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei saanud su postituse mõttest aru,vabandan kui minu viga
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ei nüüd kui koolivaheaeg lõppeb, tellin toitumiskava ja hakkan seda rangelt järgima,hetkel olen 177+ cm pikk ja kaalun 68-70 vahelduva eduga.Plaaniks oleks saada ~65kg .
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.