Tere taas kõigile!
Pärast pikka pausi kirjutan taaskord siia. Suve keskpaigas tulin tagasi Saksamaalt, kus töötasin personaaltreenerina. Kogu sealne töökorraldus ja eluolu viskas üle, pakkisin koti ja ostsin järgmiseks päevaks lennupiletid. Nüüd tegutsen Eestis edasi personaaltreenerina ning minu ettevõtmisega saate lähemalt tutvuda http://www.firmafitness.ee
Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. FirmaFitnessi blogi pean samuti, kuid seal teised teemad. Käesolevas blogis keskendun käesurumisele, mis vähe kajastust leiab. Võtan eesmärgiks sellest rohkem kirjutada ning pilte ja videosid lisada.
Sel aastas võitsin ma taas meistritiitli ning olen nüüd neljakorda Eesti meister käesurumises. (Neljakordne seetõttu, et kahel aastal mõlema käe meister.)
EMV käesurumises parema käega
EMV käesurumises vasaku käega
Kuidas me käesurumisvõistlusteks valmistusime?
Väike video on siin
Praegusel perioodil teeme käesurujatega hoolsalt trenne – Lätis ja Soomes toimuvad lähiajal võistlused.
Millistele võistlustele ma jõuan, ma veel ei tea, kuna mul samadel nädalavahetustel ka koolitused.
Lisaks maadlen ma hetkel tugeva hüppeliigese vigastusega, mille kaks kuud tagasi katki kukkusin. Käesurumist see õnneks ei sega, aga üldfüüsilist treeningut küll. Kangiga pole kaks kuud kükkinud, tõstmisest rääkimata. Jalgades hoian toonust isoleeritud harjutustega ning headel päevadel teen jalapressi.
Kui jalg on haige, tuleb harjutusi teha kätelseisus
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
Loodetavasti sain teid põgusalt hetkeolukorraga kurssi viia ning pakkuda teile toredat vaatamist.
Püsige terved!