Surun viltu
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Surun viltu
- This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
big poppa pump.
-
AutorPostitused
-
detsember 14, 2007 at 3:51 p.l. #12769
Madis R
MemberVasak käsi on umbes 15cm surumise ajal paremast käest maas. Vasak käsi peaks mul just tugevam olema. Milles siis probleem ja, kuidas ma seda parandada saaks? Selg on pingil otse muidu. Varem mul sellist probleemi ei olnud, viimased 2-3 nädalat ainult.
detsember 14, 2007 at 3:57 p.l. #134452big poppa pump
MemberSõbral oli ka taoline jama ja sai “väja juuritud” see probleem. Mõned trennid sai lihtsalt nii tehtud, et turvajana hoidis keegi kangi otse ja siis surus. Mõne trenniga sai korda. Eriti oli see näha max katsetel, kus oli vahest üsna nii, et üks käsi enne, teine hiljem järgi
detsember 14, 2007 at 4:00 p.l. #134453Madis R
MemberSõbral oli ka taoline jama ja sai “väja juuritud” see probleem. Mõned trennid sai lihtsalt nii tehtud, et turvajana hoidis keegi kangi otse ja siis surus. Mõne trenniga sai korda. Eriti oli see näha max katsetel, kus oli vahest üsna nii, et üks käsi enne, teine hiljem järgi
Aga ei, tänaseks probleem läinud. Ise pead ka jälgima, aita teine käsi järgi, ära siis enam suru, kui teine käsi ei suuda.
Ma surun ise, ilma turvajata nii, et selles ei saa viga olla. Eriti vahet ei ole ka, mis raskus on.
detsember 14, 2007 at 4:27 p.l. #134457big poppa pump
MemberMa surun ise, ilma turvajata nii, et selles ei saa viga olla. Eriti vahet ei ole ka, mis raskus on.
AutorPostitusedViewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)- You must be logged in to reply to this topic.