Surumissärk
- This topic has 40 replies, 32 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Mart Muru.
-
AutorPostitused
-
august 20, 2007 at 4:56 p.l. #122809
intsu007
Member
“> Ebaaus kelle suhtes? Kas labidaga maa kaevamine on ka ebaaus? Aga kulbiga supi tõstmine?Sama hea kui üks kaevab labidaga ja teine ekskavaatoriga
august 20, 2007 at 5:13 p.l. #122810intsu007
MemberÄrge minge hoogu kui te tahate oma jõunäitajaid filmida, nagu see härra tegi
“>august 20, 2007 at 6:40 p.l. #122819Mr.Y
MemberEks see särk toimibki mingis mõtte tõstukina ja kõigil on see võrdse. Lihtinimene ei tule võibolla selle pealegi, et särk võiks aidata kuidagi palju rohkem suruda.
märts 7, 2009 at 11:48 p.l. #185408Paul.K.
MemberPalju oleks umbes algaja särgi hind?
märts 8, 2009 at 6:18 e.l. #185411matti
MemberÄrge minge hoogu kui te tahate oma jõunäitajaid filmida, nagu see härra tegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mnjaa, selle pärast ma kunagi lukke ei kasutagi kui pean saalis üksinda olles maksimumilähedast raskust suruma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei jää alla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2009 at 5:09 e.l. #186225Rain Kuusnõmm
MemberPalju oleks umbes algaja särgi hind?fitness.ee kaudu saad tellida ja u 1400 kr
märts 12, 2009 at 5:28 e.l. #186227rennosport
MemberTriitsepi lõppu treenides suurte raskustega ja särgiga surumist mõnda aega arvestades olen kindel, et kes lükkab 160 puhtalt, sellel tuleb 200 nagu naksti ära.
Samas kui lampi särk selga tõmmata ja suruma hakata, siis ma ei usu et üle 20 kilogrammi rohkem suruks.
Kalmus proovis ju ka särgiga. 210 surus puhtalt ja särgiga tuli 280 ilusasti ära..
märts 12, 2009 at 9:03 e.l. #186246antz
MemberTriitsepi lõppu treenides suurte raskustega ja särgiga surumist mõnda aega arvestades olen kindel, et kes lükkab 160 puhtalt, sellel tuleb 200 nagu naksti ära.Samas kui lampi särk selga tõmmata ja suruma hakata, siis ma ei usu et üle 20 kilogrammi rohkem suruks.
Kalmus proovis ju ka särgiga. 210 surus puhtalt ja särgiga tuli 280 ilusasti ära..
Siin on ka särgil ja surumistehnikal vahet. Kalmus proovis WPC liiga särki, kus võistleb Traks. Selle liiga särk võib tõesti oma 70 juurde anda. IPF oma ei anna kindlasti nii palju juurde ja ongi ka reeglid karmimad surumistehnikale.
märts 13, 2009 at 7:30 p.l. #186488Peyote
Membermõttetu asi,nagu mingi kaitseingel suruks koos sinuga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2009 at 8:34 p.l. #186496shreku
MemberAlaga mitte tegijad võiks oma “suured teadmised” endale jätta ja asi ära proovida. Ennem ei ole mõttet kobiseda. Ega tegelt nii lihtne olegi.
märts 13, 2009 at 9:39 p.l. #186502Mart Muru
MemberJõutõstmine on mingil kummalisel põhjusel ainuke spordiala, mille varustust sedasi kritiseeritakse. Aga ainest leiduks ka mujal. Ma ei ole kuskil kuulnud, et keegi laidaks fiiberteibaid ning räägiks, et õiged mehed teevad teivashüpet ikkagi bambusteivastega nagu vanasti. Muuseas lugesin kunagi mingist maakonnalehest artiklit Teise maailmasõja järgsest Eesti teivashüppajast, kes kasutas kuusekaigast. Ja ma ei usu, et fiiberteibad oleks vähem vigastusohtlikud(pigem vastupidi – kui midagi valesti läheb, siis kukud kõrgemalt), kasutusele võeti nad ikka ainult kõrguse suurendamiseks.Või siis nt sprinterid, kasutavad abivahenditena naelikuid, stardipakke ja spetsiaalset rajakatet – jooksku paljajalu mööda pokumaastikku, siis saame õige tulemuse.
Mis rahvas arvab, millest selline vahetegemine – miks jõusaalis treenijad kritiseerivad surumissärke, aga harrastajad kergejõustiklased ei ütle paha sõna fiiberteivaste kohta? Või äkki mõni vanem mees mäletab fiiberteivaste tulekut, äkki oli mahalaitjaid küll ja küll?
Õige jutt!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ainult spinterite kohta nii palju, et naelikud võimaldavad kogu jõudu jooksu suunata ning pakud abistavad edasi tõukeks. Naelikuid surumissärgiga ei saa võrrelda, sest vaevalt viimane annab võimaluse rohkem “jõudu” kasutada. Pigem tõesti toimib tõstuki efektina.. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.