Skip to main content

surumispingi mõõtmed

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » surumispingi mõõtmed

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    aca
    Member

Tahaks tavalist surumispinki ehitada, aga ei oska mingeid mõõtmeid valida ja ei taha suvaliselt midagi valmis ehitada. Netist pole ka miskit leidnud. Et äkki kellelgi leidub kodus pink ja viitsib ära mõõta

Jarmo Oberst
    Member

Tahaks tavalist surumispinki ehitada, aga ei oska mingeid mõõtmeid valida ja ei taha suvaliselt midagi valmis ehitada. Netist pole ka miskit leidnud. Et äkki kellelgi leidub kodus pink ja viitsib ära mõõta
    aca
    Member

Pole praegu võimalust ühtegi jõusaali minna ja plaanis oli homme midagi kokku visata… aga no, kui ma mingit abi ei saa siis teen tunde järgi

navigaator
    Member
    jaagok
    Member

Väga vist pole abi, kuna seal on kogu pingi mõõtmed, aga hetkel oli vaja vist ainult selle seljaaluse plaadi mõõtmeid rohkem.. Neid peaks ka netist leidma tegelikult.

navigaator
    Member

No plate pikkus on sama pikk kui pingi pikkus, plate kõrgus on umbes pool kõrgusest ja visuaalselt ehitaja silma järgi jagaks pingi laiuse 4-ga, et saada plate laiust(ehk umbes 35 cm). Ma arvan, et koduse kammajaa jaoks kärab küll.

aca
    Member

No plate pikkus on sama pikk kui pingi pikkus, plate kõrgus on umbes pool kõrgusest ja visuaalselt ehitaja silma järgi jagaks pingi laiuse 4-ga, et saada plate laiust(ehk umbes 35 cm). Ma arvan, et koduse kammajaa jaoks kärab küll.

Mõõtsin joonlauaga ja tegin väikesed arvutused ja sain laiuseks 36 cm… seega nüüd on suurusjärk teada

navigaator
    Member

Krt 1 cm silm ikka valetab

Autor
    Postitused
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.