Skip to main content

surumise max.!?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » surumise max.!?

Viewing 3 posts - 31 through 33 (of 33 total)
  • Autor
    Postitused

Seda on tõesti mõistlik ära märkida, kellelt vastuseid oodatakse, aga enamik seda millegi pärast ei tee. Ilmselt eeldatakse, et kui keegi juba vastama hakkab, ju ta siis teab. Võib-olla peaks seda peaaegu kohutuslikuks tegema..

Töötab ta igal juhul küll.

pkwild618
    Member

See minu märkus oli pigem suunatud ühele kasutajale, kes enda sõnul “suruja tüüp” ei ole, aga ikkagi räägib, kuidas soojendust teha.

Mis ma tahtsin öelda, on see, et soovitusi võiksid jagada need, kes asjaga tõsisemalt tegelenud on, ja tõesti teavad, kuidas peaks tegema. Viimasel ajal keeratakse enamus teemasid, kus küsitakse millegi kohta nõu, mingiks küsitluseks, kus iga algaja räägib sellest, kuidas tema midagi teeb. Teema mõte ei olnud aga selles, et välja selgitada, kuidas keegi midagi teeb, vaid et targemad inimesed annaksid nõu, kuidas õige on.

Kurb on see, et teadjate soovitused jäävad “niisama vastajate” postituste massi alla ja neid ei pane keegi tähele. Seetõttu ma märkuse tegingi, et teema algataja oskaks valida, keda rohkem usaldada. Ma arvan, et see on kasulik teadmine. Ma kõigi kompetentsitaset ei tea, ütlesin vaid selle kohta, kelle kohta teadsin.

Ma ei tea, võib-olla peaks kunagi välja mõtlema mingi süsteemi, mis võimaldaks inimestel määrata vastajate kompetentsitaset, sest olukord muutub aina kurvemaks ja kurvemaks. Iga algaja peab oma pühaks missiooniks jagama teistele algajatele soovitusi, mis segunevad spetsialistide soovitustega. Eriti masendav on olukord alamfoorumis “Küsi spetsialistidelt”, mis on mõeldud selleks, et küsimustele vastaksid spetsialistid, kuid praktika näitab, et küsimustele vastab igaüks, kes vähegi viitsib.

Teise lõigu osas olen sinuga nõus, aga esimese lõigu osas küll mitte. Mõtled liiga kinniselt. Inimene võib ju olla mitte just väga kokanduse fänn, aga kokkab ikkagi. Minule ei istu väga surumine, aga surun ikkagi. Ja selles “enda moodi” osas mind mõjutasid väga paljuskis eelnevad kasutajad, kellest mulle jäigi mulje rohkem, nagu “kes kuidas surub?”.

elar
    Member

Tehtud.. plaan oli proovida 100kg aga juhtus nii et hakkasin tegema seeriaid. 55kg, 80 kg, 90 kg 95kg ja siis 100kg aga kui üles lükkasin 100 sisi tundus et krt oleks võinud ikka 110kg olla:D seega tnx nõuannete eest kõik;)

Kui plaanis on 100kg suruda, siis 95kg soojenduse viimane seeria teha on ilmselgelt liig. Isiklikult teen viimase soojenduse (1 kordus) umbes 80%-ga plaanitavast rekordist (võistlustel algraskusest). Reeglina nii tehakse, aga seda, mis konkreetsele inimesele sobib ei oska keegi öelda täpselt. Igaüks peab leidma selle, mis talle sobib.

Viewing 3 posts - 31 through 33 (of 33 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.