Surumine rinnalt
- This topic has 25 replies, 12 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
builder.
-
AutorPostitused
-
detsember 25, 2007 at 10:55 e.l. #135334
Hi
MemberPealthaare annab kõrgema isolatsiooniastme, ise muud ei kasutagi, kui ainult pealthaaret. Kang pole kordagi rinnale sadanud ega muud hullu juhtunid, minul püsib kang küll ilusasti käes.
detsember 25, 2007 at 12:20 p.l. #135337Alexander Andrusenko
ModeratorMina küll ei mõista, kust otsast ta teil parema isolatsiooni annab. Ainuke asi, mis ta annab, on see, et randmetele on suurem koormus. Lõhub rohkem randmeid.
detsember 25, 2007 at 12:31 p.l. #135338rinaldo
MemberSee on siis vist individuaalne. Minule annab “ahvihaare” küll parema tunnetuse.
detsember 25, 2007 at 12:32 p.l. #135339Komodo
MemberNõus.
detsember 25, 2007 at 1:47 p.l. #135343eintsius
MemberSee tunnetus on tingitud asjaolust, et kui sa ei pane pöialt alla, siis pead hoidma rannet kõverdatuna, et kang peopesalt ära ei kukuks. Randme kõverdatuna hoidmine on lihtsam kui küünarnukid natuke koomale sissepoole tõmmata, mida sa ka automaatselt teed. Selle tulemusena surumisel sa tekitad asendi, mis kergelt meenutab kitsa haardega surumist -> õlad ja triitseps saab rohkem koormust. Seal see tunnetuse jutt. Ma teeks pigem lisaks ühe kitsahaardega surumise harjutuse, kui naudiks ribid-kopsus elu.
Selline haare koormab randmeid ka päris tõsiselt. Mina olen näinud, kuidas üks lõhkus endal randme ära seeläbi.
detsember 25, 2007 at 2:02 p.l. #135344Hi
MemberMina küll ei mõista, kust otsast ta teil parema isolatsiooni annab. Ainuke asi, mis ta annab, on see, et randmetele on suurem koormus. Lõhub rohkem randmeid.Käsivarre võtab tööst välja, mida vähem kõrvalisi lihaseid töötab surumise käigus seda parem, kui veel panna rõhku keha ja õlavarre vahelisele nurgale mis võiks olla 90 kraadi, siis on sooritus puhtam ja koormatakse võimalikult palju rinda. See et ta randmeid lõhub on tingitud sellest et ranne on nõrk, see muutub ajapikku, kui althaare e tavaline haare vahetada pealthaarde vastu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 25, 2007 at 2:53 p.l. #135346Alexander Andrusenko
ModeratorSa teed küll midagi totaalselt valesti, kui sul käsivars koormuse saab rinnalt surumise ajal normaalse haardega. Selleks, et õlavarre ja keha vahel oleks nurk 90 kraadi, peab siis väga kitsa haardega suruma. Pöidla asendist see ei sõltu. Ja kes ütles, et lamades surumine on see harjutus, kus peab võimalikult palju rinda isoleerima? Lamades surumine on baasharjus, kus töötavad paljud lihased.
Ja sinu loogika järgi siis näiteks randmesidemeid ei tohi kasutada, sest siis on randmed nõrgad? Hakkame neid meelega lõhkuma, et tugevaks saada, eks?
detsember 25, 2007 at 3:50 p.l. #135347Hi
MemberMa arvan et saa aru mida ma selle 90 kraadi all mõtlen, see tähendab et küünarnukid ei tohi surumise ajal liikuda jalgade poole, muidu hakkab trapets aina rohkem tööle (ja delta esimene osa) ja suur osa rinnale mõeldud tööd läheb kaduma. Käed ja rind peavad moodustama sirge (laskunud asendis) et saada kõige “puhtam” surumine.
Tsiteerin:
Ja sinu loogika järgi siis näiteks randmesidemeid ei tohi kasutada, sest siis on randmed nõrgad? Hakkame neid meelega lõhkuma, et tugevaks saada, eks?
Väga huvitav lause kukkus välja, sa vist ei saa minu loogikast aru. Mina lõhun ennast mitu korda nädalas, et tugevaks saada.
Lõhkumisel ja lõhkumisel on vahe, üks on arendava toimega teine aga arengut pärsiva toimega.
Sport ongi üks suur lõhkumine(kas siis pos v neg mõttes, mis on iga ühe enda teha, tema teadmiste baasil) ja vigastamine ning seejärel ületaastumine e areng. Sidemeid kasutavad need inimesed kellel on randmed nõrgad, v siis lihtsalt hirm. Ega neid sidemeid niisama kasutata, eks ikka selleks et rugevdada v toestada rannet. Kui ranne oleks tugev kui teras mida siis karta oleks, et lõhud kangi ära ?
detsember 25, 2007 at 4:58 p.l. #135348Bonsuna
MemberMeil kõigil on õigus endage teha ja ette võtta mida iganes. Kas aga kõik on mõistlik ja õigustatud seda näitab aeg. Lihastreening, kehaehitajal-jõutõstjal-rammumehel on niigi täis ohte ennast vigastada, seda ka õiget tehnikat kasutades, mis siis veel lisa riskidest rääkida. Siinkohal ei räägi ma meestest kes treenivad 100kg kangiga. Aga eks inimesi on igasuguseid, paljud ei taha õppida teiste vigadest, tihti ei õpi nad oma vigadestki. Ja AAMEN selle peale.
detsember 25, 2007 at 10:41 p.l. #135364rinaldo
MemberSee tunnetus on tingitud asjaolust, et kui sa ei pane pöialt alla, siis pead hoidma rannet kõverdatuna, et kang peopesalt ära ei kukuks. Randme kõverdatuna hoidmine on lihtsam kui küünarnukid natuke koomale sissepoole tõmmata, mida sa ka automaatselt teed. Selle tulemusena surumisel sa tekitad asendi, mis kergelt meenutab kitsa haardega surumist -> õlad ja triitseps saab rohkem koormust. Seal see tunnetuse jutt…Mina tunnetan just rinnalihaseid paremini ja suunan koormuse neile
detsember 26, 2007 at 8:35 e.l. #135377builder
Memberheh ma hakkasin mötlema ,mis annab käteköverdustel juurde see,kui sooritus teha 3 näpuga? (kahe käega 6 näpu peal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) see jah annab voimaluse pühenduda tasakaalu ja tehnika täiuslikust?(kordinatsiooni?) aga palun. inimene kui soovib raskustele ,rekordile pühenduda,siis see ju voib takistuseks saada ,kui sa hakkad mötlema veel soorituse lisaturvalisuse peale. jah arvan et see vajab voibolla harjumist,aga milleks? minuarust küll rinna erinevat lihasgruppi see ei treeni. kui rusikas samas asendis kasvoi 90 ära väänata isegi siis ei möjuta rinna see teistmoodi ju rinnalihaste tööd.(ma ei möelnud kui haaret muuta käsivarsi liigutades,vaid kui ulmelise vaatenurga alt rusikas oleks käsivarrel 90 kraadi teistpidi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) sest näiteks rööbaspuudel raskustega (vist scott-i harjutus peopesad väljapoole surumine tundus mulle küll veidi teistmoodi möjuvat,kahjuks ei ole saanud seda tükk aega proovida ssanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) et antud teema tundub küll rohkem mingi filmi trikimehe taskust variant olema,et inimestel igav ei hakkaks ja huvitav oleks jöusaalis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.