Surumine
- This topic has 28 replies, 14 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
Mr.Y.
-
AutorPostitused
-
aprill 3, 2006 at 2:47 p.l. #78538
wokie
Membertegin täna esimest korda seda 6×2 rinnalt surumise kava. Tegin ka kaldpinnal surumist 3×10 ja hantitega lendamist 4×12. Imelik on see, et see ei väsitanud üldse ära
aprill 3, 2006 at 2:50 p.l. #78589Madis232
MemberMehed! Valige Amazoni avalehelt: tööriistad –> surumine ning sealt leiategi selle imelise surumise arendamise kava.Ise just lõpetasin “Rusika” kava ning max raskusele tuli 15 kilo otsa.
Samas peaksite aga olema ettevaatlikud, et õlga ja triitsepsit surumiskava puhkepäevadel liialt ei treeniks, muidu hakkavad surumise raskused kannatama. Seega peaksite näiteks esi-õlga ning tritsepsit surumisega samal päeval treenima (loomulikult pärast surumist).
aprill 3, 2006 at 4:16 p.l. #78593PuReSuruja
Memberleesmani kava surumise osa ongi alguses väga kerge .. 6. ja 7. nädal on juba väga raske. arendab ilusti kõiki lihaseid .Ja see pole ainult 4 päevane kava(4 päeva nädalas).. kunagi kui kaido jagas seda kava siis küsis kas 3 või 4 päeva nädals treenime .
aprill 3, 2006 at 5:31 p.l. #78604tarmps
Membermiskipärast leian sealt aint mingi kalkulaatori mitte rusika surumis kavaAga see ongi surumise kava… arvutab sulle välja, mis raskusi ja kui palju kordi pead tegema.
aprill 3, 2006 at 6:20 p.l. #78608margus88
MemberSelles osas olen ise ka täitsa nõus,et ei väsitanud ültse,aga see on ka alles algus nii et kurta pole mõtet
aprill 3, 2006 at 6:38 p.l. #78616wokie
MemberMulle tundub, et horisontaal pingil lendamine venitab rohkem.
aprill 4, 2006 at 6:01 p.l. #78742margus88
MemberAga nüüd sellin lugu,et instruktor ei soovita mul seda kava teha!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eriti ei soovitanud teha seda jõutõmmet ja arvas ka et 4 päevane kava on liiga palju.Kuid arvas,et tasuks midagi lihtsamat välja mõelda,äkki keegi aitaks siis.Ütleme nii siis,et oleks vaja kava rinnaltsurumise suurendamiseks “algajale”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen tänulik kui keegi aiataks mind veelkord.
aprill 4, 2006 at 6:16 p.l. #78744bohemianrhapsody
MemberMis instruktor?
Kui selle instruktori arvates ei sobi see, siis las soovitab ise midagi sobivamat?? On ju loogiline?
aprill 4, 2006 at 6:21 p.l. #78748margus88
MemberNiipalju kui mina aru sain sisi team ei soovitanud teha jõutõmmet kuna ma pole käinud 3 aastat jõusaalis-ehk ma pole veel “põkk”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Otseselt mingeid asju peale selle ta seal välja võtta ei soovitanud ja midagi ise välja ka ei pakkunud
Arvas et jätkaksin edasijõudnute kava…aprill 4, 2006 at 6:25 p.l. #78749Mr.Y
Member3 aastat peab seal saalis enne käima treenimas regulaarselt ene kui võib jõutõmmet teha? Ma käisin 3 kuud ja tegin jõutõmmet… ja pole treenerit ega kedagi. Sul isegi ei tohiks nii suur probleem olla, treener saab ju juhendada ja tehnikat õpetada, ja kui asi käppas siis ka suurte raskustega teha edasi.
Ja põkiks ei saa kui jõutõmmet ei tee, sest see on põkk harjutus
aprill 4, 2006 at 6:33 p.l. #78753margus88
MemberMa olen ise jõusaalis käinud hetkel 1 kuu vahepeal oli 2 aastane paus ja siis pool aastat käisin.Vanust hetkel 17.Ei oskage midagi hetkel edasi mõelda…ühed räägivad et edasi teha,instrukor rohkem rääkis selle kava pooleli jätmisest
aprill 4, 2006 at 6:52 p.l. #78755PuReSuruja
Memberon see instruktor siis ikka tõsiseltvõetav kui jõutõmme paha harjutus on? (loomulikult peab olema ka õige tehnika).ja kui ta sealt ainult selle välja praakis siis tee alaseljale muud harjutust.mingit algajate surumis kava ma küll ei tea.. tee seda aga väiksemate raskustega algul. ja surumisel nagunii on algues väiksed raskused.
aprill 4, 2006 at 6:53 p.l. #78756PuReSuruja
Membereks otsigu siis ise sulle parem kava
aprill 5, 2006 at 12:51 p.l. #78827Mr.Y
MemberSeda rusika surumiskava teevad ikka sellised kes on kauem käinud, kes suruvad üle 100kg ja on seisak nt tekkinud. Kui oled 1 kuu käinud siis saad oma algajate või edasijõudnute kavaga ka jõudu juurde ja nii peaks terve esimese aasta kenasti jõudu tulema, pole mingit erilist kava vaja.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.