Skip to main content

surnud toit

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Millist toitu nimetatakse surnud toiduks?

Vägivaldur
    Member

Ei usu, et on mingit ühtset definitsiooni. Mingi emotsionaalne väljend pigem.

5ander
    Member

Surnud toiduks on nimetatud meditsiinilisi abivahendeid, mis tagavad kehale vajaminevate ainete olemasolu organismis. Sinna peaksid kuuluma vitamiinid, mineraalaineid sisaldavad apteegitooted ja muud lisandid.

veinikaarija
    Member

Minu arust ongi toit juba surnud, mistõttu ei saagi reaalselt sellist asja nagu surnud toitu eksisteerida.

Stackhouse
    Member

arvan, et suhteliselt mõttetu mõiste.. ja mu meelest ei saa juba nagunii apteegist ostetuid asju toiduks nimetada!

gmaster
    Member

Seda terminit kasutavad ka herbalife müügimehed oma prahi müümiseks, väites et kõik muu toit on surnud.. <_<“>

Aile
    Member

Seda terminit kasutavad ka herbalife müügimehed oma prahi müümiseks, väites et kõik muu toit on surnud.. <_<“>

Ei mina tea, mida see Herbalife kasutab…aga surnud toit on selline, milles ei ole elu. Mis ei kasva, ei idane ys.

Man made tooted (nagu ka Herbalife…) kuuluvad k6ik sinna alla. Piimatoodetest on need n8 elusad ja funktsionaalsed, kus on eluv6imelised piimhappebakterid sees, ylej22nud past8riseeritud kama l2heb j2lle surnud toidu alla.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.