surm valgu tarbimise järel
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » surm valgu tarbimise järel
- This topic has 8 replies, 8 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
märts 17, 2010 at 7:58 p.l. #21941
Anonüümne
GuestMulle räägiti, et üks tuttav tarbis liialt valku ja sellest tursus kops ning kõik see lõppes infarktiga. Mulle tundub see väga seosetu, aga kokkuvõttes küsiksin kas valgu liig tarbimisse on võimalik surra? Minumeelest peaksid ennem neerud üles ütlema.
märts 17, 2010 at 7:59 p.l. #261521Arnie
MemberKa vee liigtarbimisse võid ära surra.
Selles olen ma suhteliselt veendunud, et iga asja liigtarbimisel võid sa ära surra.
märts 17, 2010 at 8:00 p.l. #261523sass01
MemberK6ik ained ja toiduained on myrgid, tuleb lihtsalt 6iges koguses k6ike tarbida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 17, 2010 at 8:15 p.l. #261530matti
MemberStatistika näitab ,et kõik inimesed, kes on tarbinud valku, on hiljem surnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 17, 2010 at 8:27 p.l. #261531gymer
MemberStatistika näitab ,et kõik inimesed, kes on tarbinud valku, on hiljem surnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama kehtib kahjuks ka hingamise kohta. Kõik kes hingavad, lõpuks surevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 18, 2010 at 6:52 e.l. #261554daemonium
MemberMulle räägiti, et üks tuttav tarbis liialt valku ja sellest tursus kops ning kõik see lõppes infarktiga. Mulle tundub see väga seosetu, aga kokkuvõttes küsiksin kas valgu liig tarbimisse on võimalik surra? Minumeelest peaksid ennem neerud üles ütlema.Mina jälle kuulsin,et enamus inimesi sureb kodus omas voodis …
tee sellest vastavad järedused!
märts 18, 2010 at 7:41 e.l. #261558Rookie21
MemberMulle räägiti, et üks tuttav tarbis liialt valku ja sellest tursus kops ning kõik see lõppes infarktiga. Mulle tundub see väga seosetu, aga kokkuvõttes küsiksin kas valgu liig tarbimisse on võimalik surra? Minumeelest peaksid ennem neerud üles ütlema.Räägitakse et üleüldse elamine pidi terivsele kahjulik olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Maailmas palju asju mille liigtarbimisse ära võid sura nii et…ära põe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 18, 2010 at 10:17 e.l. #261572Tigerkutsu
Member… hmm, hakkasin siin mõtlema, et võibolla buliimikud on enesele teadmatagi millegi Suurema jälile jõudnud – igavese elu saladus. Söövad kubu kõike head-paremat punni ja seejärel roobivad toidu ja pool sisikonda kohe välja tagasi – tundub päris tervislik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 18, 2010 at 11:21 e.l. #261583gmaster
MemberMulle räägiti, et üks tuttav tarbis liialt valku ja sellest tursus kops ning kõik see lõppes infarktiga. Mulle tundub see väga seosetu, aga kokkuvõttes küsiksin kas valgu liig tarbimisse on võimalik surra? Minumeelest peaksid ennem neerud üles ütlema.Kui asi tõesti nii on, siis tuleks sellega tõsiselt tegeleda ja teema kella külge panna. Ausalt öeldes arvan, et see oleks juba ka pandud, kui asi tõesti nii oleks..
Nii et pics or didn’t happen.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.