Superset’s, mida arwate nendest!
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Superset’s, mida arwate nendest!
- This topic has 19 replies, 10 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
aprill 9, 2006 at 10:37 e.l. #7339
PT London
MemberKui lihas kiiremini ara koormata, ka see tagab parema tulemuse!!!??
aprill 9, 2006 at 10:48 e.l. #79442theONE1
Membersee on jah üks treeningu erimeetod ja selle kasutamine eeldab seda, et oled juba pikemat aega teinud ning areng on vbl seisma jäänud. Soovitan!!! Aga mitte algajatele!
aprill 9, 2006 at 10:56 e.l. #79448PT London
Membersee on jah üks treeningu erimeetod ja selle kasutamine eeldab seda, et oled juba pikemat aega teinud ning areng on vbl seisma jäänud. Soovitan!!! Aga mitte algajatele!Kuidas, olex kui teha rinnale superset:Kaldpingilt–>Hantlitega lend(4* 8-12), peale igat supers. paus 60-90sek. ja siis uuesti???
aprill 9, 2006 at 11:32 e.l. #79451Mr.Y
MemberMa olen täitsa algaja ja teen superseeriaid juba krt. Vahepeal on ette tulnud ka gigantseeriaid, need kus 3 harjutust järjest. Neid olen ainult paar korda teinud. Superseeriaid, nitte iga kord, kuid päris hea on mõnikord teha. Teen oma fantaasia järgi. Panen täitsa suvalisi harjutusi mõnikord isegi kokku. On see halb?
aprill 9, 2006 at 11:37 e.l. #79452PT London
MemberMa olen täitsa algaja ja teen superseeriaid juba krt. Vahepeal on ette tulnud ka gigantseeriaid, need kus 3 harjutust järjest. Neid olen ainult paar korda teinud. Superseeriaid, nitte iga kord, kuid päris hea on mõnikord teha. Teen oma fantaasia järgi. Panen täitsa suvalisi harjutusi mõnikord isegi kokku. On see halb?Too mulle naide oma gigantseeriast ja supersetist?
aprill 9, 2006 at 11:42 e.l. #79453kaiv
MemberMulle koostatud kavas (spetsialisti poolt) oli rinnale horisontaalpinnal lendamine+lamades surumine.
aprill 9, 2006 at 11:42 e.l. #79454theONE1
Membersee on jah üks treeningu erimeetod ja selle kasutamine eeldab seda, et oled juba pikemat aega teinud ning areng on vbl seisma jäänud. Soovitan!!! Aga mitte algajatele!Kuidas, olex kui teha rinnale superset:Kaldpingilt–>Hantlitega lend(4* 8-12), peale igat supers. paus 60-90sek. ja siis uuesti???
superseeriaid on ka veel kahte tüüpi, nimelt üks variant on siis kui teha harjutusi nt. biitsepsile ning seejärel kohe triitsepsile, ühesõnaga antagonistile e. vastandtoimelisele lihasele. Nende seeriate vahel siis võimalikult väike puhkepaus. Teine variant on siis samale lihasrühmale 2 erineva harjutuse sooritame ilma puhkepausideta nende vahe. Sain aru et enne surud kaldpingil ja siis lendad hantlitega??
aprill 9, 2006 at 11:43 e.l. #79455ronija
MemberTee nii, et harjutustel teed 2 soojendus setti 8 kordusega kerge raskusega siis 4 töösetti ( 6-8. 4-6, 2-4, 1-2 ) ja pärast viimast setti burnout sett esimese raskusega 6-12 ja ilma pausita kohe superset otsa ( Mingi teine harjutus samale lihasele ) 8-12. Siis oled omadega mäel
aprill 9, 2006 at 12:01 p.l. #79456PT London
MemberTee nii, et harjutustel teed 2 soojendus setti 8 kordusega kerge raskusega siis 4 töösetti ( 6-8. 4-6, 2-4, 1-2 ) ja pärast viimast setti burnout sett esimese raskusega 6-12 ja ilma pausita kohe superset otsa ( Mingi teine harjutus samale lihasele ) 8-12. Siis oled omadega mäel
aprill 9, 2006 at 12:19 p.l. #79459gmaster
MemberMa olen täitsa algaja ja teen superseeriaid juba krt. Vahepeal on ette tulnud ka gigantseeriaid, need kus 3 harjutust järjest. Neid olen ainult paar korda teinud. Superseeriaid, nitte iga kord, kuid päris hea on mõnikord teha. Teen oma fantaasia järgi. Panen täitsa suvalisi harjutusi mõnikord isegi kokku. On see halb?minumeelest just hea, sest see on lihasele harjumatu ja ootamatu
aprill 9, 2006 at 12:33 p.l. #79461Mr.Y
MemberSamu lihasgruppe küll, aga mitte nii et ainult sama harjutusi, vaid ise mõtlen midagi. Nt rinnale lendamine pos. pingil + surumine pos. pingil
surumine/lendamine pos. + kätekõverdused
lamades surumine + kaldpinnal surumine.
jne
Biitsepsil on mul u 6 harjutuse vahel valida, mida teen superseerias. Üks kord nt seistes küünarvarte kõverdused vaheldumisi + kangiga, siis järgmine kord seda sama ei tee (järgmine kord kui superseeriat teen, neid ei tee igakord). Neid gigantseeriaid ei tee tegelikult, ükskord oli vaja 10 minutiga teha biitsepsitrenn. Et midagi jõuda siis tegin 8 seeriat – 3 seeriat järjest, puhkus 1 min, 2 seeriat – puhkus 1 min, 2 seeriat ja aega läks 9 minutit.
aprill 9, 2006 at 12:59 p.l. #79471Alexander Andrusenko
Moderatormina teen superseeriaid nii, et võtan suhteliselt suure raskuse, teen niipalju, kui jõuan, siis võtan kohe natuke kergema ja teen edasi. Nii kuni 3 seeriat korraga, alandates raskusi. Mulle mõjub see hästi. Eriti hästi mõjub see vastupidavustreeningul. Kui teen näiteks surumist esimese raskusega näiteks 50 kordust, siis kohe kergema raskusega 25 kordust ja lõpuks veel 15.
Hetkel teen superseeriaid ainult biitsepsile.
aprill 9, 2006 at 1:05 p.l. #79475PT London
Membermina teen superseeriaid nii, et võtan suhteliselt suure raskuse, teen niipalju, kui jõuan, siis võtan kohe natuke kergema ja teen edasi. Nii kuni 3 seeriat korraga, alandates raskusi. Mulle mõjub see hästi. Eriti hästi mõjub see vastupidavustreeningul. Kui teen näiteks surumist esimese raskusega näiteks 50 kordust, siis kohe kergema raskusega 25 kordust ja lõpuks veel 15.Hetkel teen superseeriaid ainult biitsepsile.
See kui raskust poole seeria pealt wahendad on Dropset!!
aprill 9, 2006 at 1:14 p.l. #79476matu124
Membermulle endale meeldib väga köhulihastele supersette teha
aprill 9, 2006 at 1:14 p.l. #79477ronija
MemberKuidas rinnale liiga väheks seda jääb?
Horisontaalpingil surumine ntks
2 soendus setti
4 töösetti ( nii suurte rastkustega kui suudad )
burnout
ja superset otsa
Mis siin väheks jääb?