Skip to main content

Sünnimärkidest vabaks

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Sünnimärkidest vabaks

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 36 total)
  • Autor
    Postitused
    MEE
    Member

On asju, mis mõjutavad, aga efektiivseid asju Eestis ei kasutata-tunta.

nii .. jaga infot

AlanBStard
    Moderator

nii .. jaga infot
    Batman
    Member

http://www.vita.ee/about_est.html

Seal eemaldatakse laseriga ja jälg jääb suht nähtamatu, maksab aga päris kosutavalt kogu se värk seal

gangel
    Member

Selleks, et liigliha ei tekiks, kasutatakse ju õmblemist.

Enda kogemustest võin rääkida, et õmmeldigi ja esialgu oli kõik kena, aga hiljem, et arme siiski kenamaks saada pidin ikkagi lämmastikravi saama .. aga näepiirkonda ma lõikust siiski ei soovitaks, ehk laseriga ja iluoperatsiooni aint

FG
    Member

Mina olen lasknud lõigata (umbes 4 aastat tagasi vist oli). Näo pealt 2 ja kaela pealt 2 tükki. Ühe opi käigus, lokaalse anesteesiaga. Dr Jüri Kullamaa juures Viimsis, Fertilitases.

Lõikuse variante pakuti 2.

Ühe puhul lõigatakse nö naha pinnaga tasaseks see sünnimärk, õmblusi ei tehta (nahale jääb endise sünnimärgi suurune arm ja hoiatati, et sünnimärk võib põhimõtteliselt aja jooksul taastuda).

Teise variandi puhul tehakse sügav pikilõige ja lõigatakse sünnimärk sõna otseses mõttes välja, lõige õmmeldakse kinni (nahale jääb sisselõike arm).

Mina valisin teise variandi. Haavad paranesid nädalaga. Kui oskad vaadata, siis armid on küll alles (ega neist pääse), aga tõeliselt väikesed ja nahaga täiesti ühte värvi (ja no naisterahvana poleks neid raske ka peita kui tõesti vaja oleks).

Vägivaldur
    Member

Ise ,omaaalgatuslikult välja lõikama ei tasu vist hakata?

AlanBStard
    Moderator

Kui oskad vaadata, siis armid on küll alles (ega neist pääse), aga tõeliselt väikesed ja nahaga täiesti ühte värvi

No siis läks hästi et armkude vohama ei hakanud. Ega sellele lootma jääda ei saa.

windsurfer
    Member

Minu arust võib mõne väikse sünnimärgi isegi küünega ära tõmmata, kuid suuremaid ei tasuks ise näppima hakata.

Martti K.
    Member

Minu arust võib mõne väikse sünnimärgi isegi küünega ära tõmmata, kuid suuremaid ei tasuks ise näppima hakata.
    siisi
    Member

Tallinnas erakliinikus Vitaclinica, Tartu mnt 16, tel. 6690806 – olen ise seal käinud ja abi saanud, soovitan soojalt

AlanBStard
    Moderator

Ei minuarust ei tohi ise midagi ära tõmmata…

Ning kas mu kuuldus on õige, et võib hakata arenema mingit sorti vähk?

Kui enne ei ole, siis midagi uut ei arene. Küüs ei ole kantserogeen

Amarillo
    Member

rääkige armkasvajast vms , kardan et endal on, 10 aastat tagasi tõmbasin okkaga kriimu, millesto on saanud 1cm raadiusega pruunikas kogu, kriimust on arenenud paks triip

AlanBStard
    Moderator

Armkasvaja on keloidarm. Valgetel esineb harva aga noortel rohkem. Nüüd saad ainult lõigata, lämmastikuga kõrvetamiseks vist liiga suur ? Et uuesti ei tekiks võiks glükokortikoidisüstideks valmis olla ja kindlasti silikoongeeli kasutada. Väga ilusaks ilmselt ei saa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Keloid

Amarillo
    Member

Armkasvaja on keloidarm. Valgetel esineb harva aga noortel rohkem. Nüüd saad ainult lõigata, lämmastikuga kõrvetamiseks vist liiga suur ? Et uuesti ei tekiks võiks glükokortikoidisüstideks valmis olla ja kindlasti silikoongeeli kasutada. Väga ilusaks ilmselt ei saa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Keloid

jubedad pildid olid seal ikka, ei usu et midagi taolist on, läbiajal plaanis perearstil ja seal arvatvasti nahaarstile, kuid äitähh

Liinu
    Member

Mul on ka sünnimärke lõigatud u 6 aastat tagasi, tervelt 3 tükki seljalt. Eemaldadi, kuna olid kõrged ja segavad.. armid olid väga sügavad ja mingi aasta aega ka punased. Nüüd on armid taastunud. Ikka õmmeldi haavad kinni, kuid liigliha küll ei tekkinud, pigem jäid augud ( u 2-3 cm läbimõõduga). Selles mõttes nagu soovitaks näo pealt eemaldamist väga hästi läbi mõelda ja arstiga konsulteerida.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 36 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.