Skip to main content

Sünnimärkidest vabaks

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Sünnimärkidest vabaks

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
  • Autor
    Postitused
    matti
    Member

Tervist!!!

Sooviks teada kuda oleks võimalik sünnimärkidest vabaneda???Endal on paar sellist lauba peal,juustepiirist paar-kolm senti kõrgemal. Palun aidake

Ahha
    Member

lähed noa alla poiss ega muud moodi ei saa mingi 1-2 k 1 sünnimärk (erakliinikus)

AlanBStard
    Moderator

Mingi üliväikese riski tõttu Eestis sünnimärke ilusti eriti maha ei taheta võtta, ikka nii et võigas arm järgi jääb. Ehkki tegelikult mõnes kohas vist siiski võetakse ka ilusti, vähemalt sellist teenust reklaamitakse. Ma lasin kahjuks nahaarstil lõigata.

Kui on naha pinnaga tasa, siis jääb igal juhul arm, aga ka siis sõltub selle välimus lõikesügavusest.

Ja juuste seest läheb ta koos juustega.

Vägivaldur
    Member

Oleneb, mida “sünnimärgiks” nimetada. Osasid moodustisi saab ilma lõikamata ka ära. Lämmastiku või elektriga. Uuri arsti käest.

Tervist!!!

Sooviks teada kuda oleks võimalik sünnimärkidest vabaneda???Endal on paar sellist lauba peal,juustepiirist paar-kolm senti kõrgemal. Palun aidake

gangel
    Member

Sünnimärkide eemaldamiseks pöördu kindlasti nahaarsti juurde, sealt saad parimat nõu. Nimelt just näopiirkond on selline õrn koht, et kirurgiline sekkumine võib tekitada armid, mis on koledamad kui see pisike sünnimärk. Kõik oleneb nahatekstuurist, seal võivad tekkida liigliha jne jne.

trennineiu
    Member

Kahtlasi sünnimärke peab aeg-ajalt arsti juures kontrollimas käima, nahavähi ohu tõttu.

AlanBStard
    Moderator

Sünnimärkide eemaldamiseks pöördu kindlasti nahaarsti juurde, sealt saad parimat nõu. Nimelt just näopiirkond on selline õrn koht, et kirurgiline sekkumine võib tekitada armid, mis on koledamad kui see pisike sünnimärk. Kõik oleneb nahatekstuurist, seal võivad tekkida liigliha jne jne.

Ei saa head nõu. Nahaarstid kellega mina olen kokku puutunud, soovivad alati sügava augu lõigata, mis pärast liigliha tootma hakkab.

Nii et ei soovita, kui näos on

bumer_2
    Member

Mis variante siis veel peale sügava augu on?

AlanBStard
    Moderator

Teine variant on sügavat auku mitte teha

ROtter
    Member

Ei saa head nõu. Nahaarstid kellega mina olen kokku puutunud, soovivad alati sügava augu lõigata, mis pärast liigliha tootma hakkab.

Nii et ei soovita, kui näos on

matti
    Member

Ise ,omaaalgatuslikult välja lõikama ei tasu vist hakata?

MEE
    Member

Selleks, et liigliha ei tekiks, kasutatakse ju õmblemist.

ei mõju väga. Ma sain cuti lõuale ja õmmeldi ka (5 õmblust oli vist) ja ikka oli paras jeblamine..

AlanBStard
    Moderator

Selleks, et liigliha ei tekiks, kasutatakse ju õmblemist.

Õmblemine nüüd küll armkoe vohamist ei mõjuta ?

On asju, mis mõjutavad, aga efektiivseid asju Eestis ei kasutata-tunta.

ROtter
    Member

Õmblemine nüüd küll armkoe vohamist ei mõjuta ?

On asju, mis mõjutavad, aga efektiivseid asju Eestis ei kasutata-tunta.

Ju ma olen siis erand.

Võib-olla sõltub ka kirurgi oskustest, tahtest, kohast ka üht-teist.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.