Sumo-jõutõmme
- This topic has 10 replies, 6 voices, and was last updated 13 years, 8 months tagasi by
Martin Mägi.
-
AutorPostitused
-
mai 31, 2012 at 6:35 p.l. #23868
OldMan
MemberJällegi mina siin oma küsimusega.
Nimelt, tahkisn teada natuke Sume jõutõmbest, Fitness.ee artiklitest juba lugesin, kuid kuidas see praktikas käib?
Kas see video
on hea näide sume jõutõmbest ?
Ja üks küsimus veel: Kas jõutõmme ja sume jõutõmme võib olla ühel ja samal päeval ?
mai 31, 2012 at 6:45 p.l. #90483-Egert
MemberMa arvan, et proovi esialgu ikka rohkem ühele jõutõmbe tüübile rõhku suunata, proovi kumb sulle paremini sobib.
mai 31, 2012 at 6:51 p.l. #90864OldMan
MemberVabandan, kirjavigade pärast !
mai 31, 2012 at 6:54 p.l. #90419OldMan
MemberEndale meeldib mulle ikka rohkem sumo jõutõmme, kuna siis on rõhk rohkeb nelipealihasel ja seljaalalihased saavad rohkem tööd.
Kuid asend ? See on pm sarnane.
mai 31, 2012 at 7:21 p.l. #90889Martin Mägi
MemberVõib-olla see seletab paremini: http://www.youtube.com/watch?v=gAe8Gms3Pv0&feature=youtu.be&t=2m20s
Alates 2:20 siis.
juuni 1, 2012 at 10:53 e.l. #90318ollh
MemberEndale meeldib mulle ikka rohkem sumo jõutõmme, kuna siis on rõhk rohkeb nelipealihasel ja seljaalalihased saavad rohkem tööd.
Kuid asend ? See on pm sarnane.
Vastupidi. Sa kirjeldasid praegu tavalist jõutõmmet mitte sumo oma.
juuni 1, 2012 at 11:14 e.l. #90234OldMan
MemberVastupidi. Sa kirjeldasid praegu tavalist jõutõmmet mitte sumo oma.
Sumo jõutõmme… see tõmbestiil asetab natukene suurema rõhu tuharalihasele, reie – kakspealihasele, reie – nelipealihasele, puusadele ja trapetsi ülaosale. Kui teil on alaseljaga probleemid, siis võib just Sumo tõmbestiil teile sobida.
Vat sellise asja leidsin mina, niiet, kas ma rääksin tavalisest jõutõmbest ?
juuni 1, 2012 at 1:06 p.l. #90107jrx
MemberSumo jõutõmme… see tõmbestiil asetab natukene suurema rõhu tuharalihasele, reie – kakspealihasele, reie – nelipealihasele, puusadele ja trapetsi ülaosale. Kui teil on alaseljaga probleemid, siis võib just Sumo tõmbestiil teile sobida.
Vat sellise asja leidsin mina, niiet, kas ma rääksin tavalisest jõutõmbest ?
Rääkisid küll jah, loe oma postitatu ja kopeeritu uuesti läbi:)
Võrreldes tavalise tõmbega, sumo tõmme koormab rohkem tuharat ja reie tagakülge. Alaselg saab vähem koormust, sest keha on püstisem.
Aga kindlasti tasub silmas pidada, et trajektoor on enamuste kehatüüpide puhul väiksem.
juuni 1, 2012 at 1:50 p.l. #90074OldMan
MemberRääkisid küll jah, loe oma postitatu ja kopeeritu uuesti läbi:)
Võrreldes tavalise tõmbega, sumo tõmme koormab rohkem tuharat ja reie tagakülge. Alaselg saab vähem koormust, sest keha on püstisem.
Aga kindlasti tasub silmas pidada, et trajektoor on enamuste kehatüüpide puhul väiksem.
Jah, minu viga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2012 at 4:32 p.l. #84985Hendrik.Ovir
MemberKasulik oleks harjutada ikka nii Sumo jõutõmmet kui tavalist jõutõmmet. Need harjutused on mõlemad kasulikud ja arendavad keha edasi. Muidugi väga tark ei oleks neid teha ühel ja samal päeval. Pigem siis üle nädala. Isegi kui üks tõmbe stiil meeldib rohkem, aitab teine areneda ja on tähtis ka teist teha.
juuni 5, 2012 at 4:58 p.l. #84947OldMan
MemberKasulik oleks harjutada ikka nii Sumo jõutõmmet kui tavalist jõutõmmet. Need harjutused on mõlemad kasulikud ja arendavad keha edasi. Muidugi väga tark ei oleks neid teha ühel ja samal päeval. Pigem siis üle nädala. Isegi kui üks tõmbe stiil meeldib rohkem, aitab teine areneda ja on tähtis ka teist teha.
Jah, proovisngi nii teha, et üks nädal tavalist ja teine nädal sumo jõutõmmet.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.