sulguni juust
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » sulguni juust
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
marjasha.
-
AutorPostitused
-
november 21, 2008 at 10:14 e.l. #11349
marjasha
MemberKäin aeg ajalt Pirosmani restoranis söömas, lisaks kõigele muule heale, mida gruusia köök pakkuda suudab, saab sealt tellida sulguni juustu. Uurisin järgi, et sulguni juust kitsepiimast tehtud, järelikult mina oma lehmapiima allergiaga saan seda vabalt süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Maitse on ülihea, pole seda jubedat “sokumaitset”, hoopis mõnusalt soolane ja hapukas. Olen erinevatest poodidest seda otsinud, aga pole kahjuks leidnud, on küll miski samanimeline juust, aga see näeb hoopis teistmoodi välja- selline kole ja kõva ja maksab hingehinda. Kui keegi teab, kust sead õiget ja head sulgunit osta saab, siis oleksin info eest väga tänulik
“> .november 21, 2008 at 11:15 e.l. #171718ROtter
MemberKäin aeg ajalt Pirosmani restoranis söömas, lisaks kõigele muule heale, mida gruusia köök pakkuda suudab, saab sealt tellida sulguni juustu. Uurisin järgi, et sulguni juust kitsepiimast tehtud, järelikult mina oma lehmapiima allergiaga saan seda vabalt süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Maitse on ülihea, pole seda jubedat “sokumaitset”, hoopis mõnusalt soolane ja hapukas. Olen erinevatest poodidest seda otsinud, aga pole kahjuks leidnud, on küll miski samanimeline juust, aga see näeb hoopis teistmoodi välja- selline kole ja kõva ja maksab hingehinda. Kui keegi teab, kust sead õiget ja head sulgunit osta saab, siis oleksin info eest väga tänulik
“> .Rimis on lai juustuvalik.
november 21, 2008 at 11:16 e.l. #171719marjasha
MemberRimis on lai juustuvalik.Rimis ma samanimelist kohtasingi, mis polnud siiski see õige
“>november 21, 2008 at 12:06 p.l. #171725Indrek K
MemberVäike guugeldamine andis sellise tulemuse!

Kas see Rimis müüdud asi on sama, mis vasakpoolne sel pildil?
Müügil Maximas!
Õige nimi peaks olema suluguni juust.
Pilt ja info sellelt lehelt!
november 21, 2008 at 12:37 p.l. #171727marjasha
MemberVäike guugeldamine andis sellise tulemuse!
Kas see Rimis müüdud asi on sama, mis vasakpoolne sel pildil?
Müügil Maximas!
Õige nimi peaks olema suluguni juust.
Pilt ja info sellelt lehelt!
Päris kindlasti polnud sama asi, see, mida mina vaatasin, maksis minu mäletamistmööda kolm korda rohkem ja nägi teistsugune välja, oli toodetud kas Prantsusmaal või Sveitšis(võin ka maaga eksida). Lähen vaatan siis Maximast järgi selle sulguni
“> , ehk on õige asi.november 21, 2008 at 12:43 p.l. #171728spencer
MemberTallinna inimene ? “ORIGINAAL” sulugunit müüakse turgudel – keskturg, nurmenuku, kullerkupu, lasna jne .jne…..
november 21, 2008 at 1:38 p.l. #171733Aile
MemberTallinna inimene ? “ORIGINAAL” sulugunit müüakse turgudel – keskturg, nurmenuku, kullerkupu, lasna jne .jne…..K6lab nagu muinasjutt
“> Suur t2nu info eest! L2hen luurele!november 21, 2008 at 1:50 p.l. #171737marjasha
MemberTallinna inimene ? “ORIGINAAL” sulugunit müüakse turgudel – keskturg, nurmenuku, kullerkupu, lasna jne .jne…..Suured tänud- võtan kätte ja lähen ka kindlasti luurele
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.