Skip to main content

Suitsust loobumine

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 75 total)
  • Autor
    Postitused
    maxcar
    Member

See mahajätmine on suuresti individuaalne, ise ma ei usu eriti nendesse plaastritesse ja huinjakkidesse

ma jätsin mokatubakaga:D

emmimees
    Member

Ja siiamaani tubakas huule taga punnitamas?

maxcar
    Member

Ja siiamaani tubakas huule taga punnitamas?
    MoloM
    Member

See mahajätmine on suuresti individuaalne, ise ma ei usu eriti nendesse plaastritesse ja huinjakkidesse

Plaastriga (vähemalt minu puhul) selline teema, et aitas näljatunnet kontrolli all hoida, muud efekti ei tuvastanud

maxcar
    Member

Plaastriga (vähemalt minu puhul) selline teema, et aitas näljatunnet kontrolli all hoida, muud efekti ei tuvastanud
    behemott
    Member

loobusin suitsetamisest saades teada et mul on vähk millest muust kui…

Mr Fox
    Member

Kahe kuuga 6kg lihast on väga küsitav …seda ei saa mehed ka aastaga..

Ise juba kogusin 7 kilo LIHAST 2 kuuga .Ülepäeva käisin jõusaalis , vanus 15 .

InsaneQlimax
    Member

Ise juba kogusin 7 kilo LIHAST 2 kuuga .Ülepäeva käisin jõusaalis , vanus 15 .

Kõik puhas lihas, vaevalt

Mr Fox
    Member

Kõik puhas lihas, vaevalt
    LaurL
    Member

Vaevalt?

Alustasin 59 kilosena

Mr Fox
    Member

Lähen võtan varsti sõbra juurest pildid mingi paar tükki sai tehtud pärast diieti. 6-7 kilo , jah.

Sakurai
    Member

Lähen võtan varsti sõbra juurest pildid mingi paar tükki sai tehtud pärast diieti. 6-7 kilo , jah.

No pic, no proof. Muidu lihtsalt kõvatamine.

Aga päris puhas ei ole ma ka. Vahest ikka väga isu siis saab mokatubakat panna ka.

asdfghjkl
    Member

Siit-sealt on meelde jäänud, et mingi loogika oli, et nikotiini tapmiseks* kulutab keha palju energiat ehk kaloreid, ja maha jättes siis enam ei kulutata neid kaloreid ja isik paisubki seetõttu- see loogika ei tundu praktiliselt küll tõene olevat minu peal. Söön normaalselt samas koguses toitu, mida ka ennem sõin minuarvates. Üks erinevus on jah, söön liha vähem, kuid see-eest söön süsivesikuid nüüd rohkem, kaloraash ikka samas kandis minumeelest. Ja peegelpilt näitab hetkel samat seisu mis ka poolteist kuud tagasi, kui suitsetamise lõpetasin. Enda puhul ütleksin, et suitsetamine kaalu ei tõsta. Kui hakkaksin toidukordadel ülesööma ja sealhulgas pudinaid lisama menüüsse, siis vast tõuseks kaal küll praegu, aga see ei ole ju seotud kuidagi suitsetamisega, ses suhtes ei usuks seda nikotiini-põletamise teooriat, mida olen kuulnud.

Arx07
    Member

Siin mõned rääkisid, et operatsiooniga läks suitsu isu ära, mul üks opp vahepeal oli siis üles ärgates esimene asi oli, et tahaks suitsu teha

asdfghjkl
    Member

Millega te maha jätsite, puhta tahtejõu või mingi abivahendiga?

Ise tahaks ka maha jätta, kuna raha läheb ja riided/näpud kipuvad suitsuhaisu hästi üles võtma, samas endale meeldib jubedalt teha, et raske…raske….

Siin mõned rääkisid, et operatsiooniga läks suitsu isu ära, mul üks opp vahepeal oi siis üles ärgates esimene asi oli, et tahaks suitsu teha

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 75 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.