Suitsust loobumine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » Suitsust loobumine
- This topic has 74 replies, 45 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
asdfghjkl.
-
AutorPostitused
-
oktoober 1, 2009 at 9:32 p.l. #223502
Hola Bola
MemberMa arvan et iga inimene suudaks niisama kah maha jätta tuleb lihtsalt üritada niikaua kuini saad maha jäetud .
oktoober 1, 2009 at 10:15 p.l. #223503emmimees
Member1a tagasi oli probleem, et ei saanud kaalu juurde kuidagi. Tegin tugevalt trenni ja sõin palju valku ja süsivesikuid, rasvu.Suitsu maha jättes sain kahe kuuga 9-10kg juurde millest vähemalt 6kg oli lihast.Siiamaani pole suitsu teinud ja ei taha ka.
Kahe kuuga 6kg lihast on väga küsitav …seda ei saa mehed ka aastaga..
oktoober 2, 2009 at 9:22 e.l. #223559Alger025
MemberOlen ise suitsetanud 3 aastat ja nüüd maha jätmisest möödas 8 kuud.
Kehakaal tõusis esimese 3 kuuga 78 kilolt 85ni, olen teinud pidevalt jõusaali, nüüd kehakaal 83, kopsud puhtad ja tunne hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2009 at 9:43 e.l. #223571Lexusl
MemberMa ei mäleta kas ma olen seda siin foorumis juba maininud, kuidas mina suitsetamisest lahti sain aga siit see tuleb.
Nimelt olin just peale songa operatsiooni saanud esimest korda jalad alla ja kohe ilge tahtmine suitsu teha.
Niisiis läksin rõdule panin suitsu ette tõmbasin ühe mahvi ja tundsin kui vastik oli maitse ja süda läks pahaks ja pea hakkas tuikama.
Tõmbasin teisegi laksu sisse ja ikka sama jama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viskasin siis suitsu minema.
Koju jõudes süütasin jälle sigareti ja ennäe jälle sama jama.
Sellest hetkest tegin ühe või paar suitsu siis vaid siis kui oli mingi pidu, kestis see periood u. 3kuud. (mitte siis peo periood)
Hiljem loobusin ka sellest, sest see suitsu tegemine võimendas veelgi pohmelli

Ma ise arvan, et see oli kuidagi seotud sellega, et mull etehti enne oppi “spinaalanesteesia” e. siis alakeha oli halvatud opi aeg, ise olin ärkvel.
Võibolla see aine mida nad mulle süstisid seljaajju tekitas mingi reaktsiooni ja tulemus oli selline, et pidin suitsetamise maha jätma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis sa hing veel tahta oskad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2009 at 9:45 e.l. #223572Alger025
Membertuleb tunnistada, et sa said tõesti üllatavalt kerge võitlusega suitsetamisest võitu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2009 at 12:24 p.l. #223624Lexusl
Membertuleb tunnistada, et sa said tõesti üllatavalt kerge võitlusega suitsetamisest võitu
Jah- võitlus kui selline jäi ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2009 at 7:58 e.l. #224333Sakurai
MemberEndal ka nüüd suitsuisu läinud peale operatsiooni. No nüüd opist möödas mingi paar nädalat, aga bljaad mõtlen suitsu peale, kohe süda paha.
oktoober 5, 2009 at 9:08 e.l. #224348Raul23
MemberMina arvan et üks mõistlikum lahendus oleks veel selline kui suitsetamist maha jätta.Esiteks kui paikka on pandud see päev mil peaks olema esimene suitsuvaba päev siis peaks paikka panema ka söögikorrad et siis kasvõi täpselt kella pealt arvestades oma eelnevat toitumisharjumusi ja tulevasi.Söögikordi kas siis väheneb või lisandub aga kogus võiks olla väiksem……..et just keha harjuks nälja tundega(väikse nälja tundega).Tean et selline süsteem peaks töötama ja seda järgides ei tohiks küll liiga palju kilosid juurde tulla.Söögikorrad on tähtsad ja söögi kogused.
Olenevalt inimesest võib osadele ikkagi tahest tahtmata tulla mõned lisakilod esimese kuuga aga kui hoiad mingisugustki söögi tempot siis neid ei tule vähemalt 10 ega 15 vaid ehk 1-3 max.Peale seda on kergem ja siis on juba enda teha kuidas juurde või maha võtta kilosid.
AAAA ja see suurem nälja tunne suitsetamise maha jätmise järel peaks kestma umbes nädal mitte kindlasti väga palju rohkem.Söögiisule ei saa järgi anda sest sellel juhul see ainult kasvab.
oktoober 10, 2009 at 7:42 e.l. #225949Mr Fox
MemberMa olen suitsetanud nüüd aasta ja olen ka maha jätnud 2 kuuks.Ja kui aus olla siis ma ei näe mingit raskust inimesel maha jätta kui tal tõsiselt see soov on.
Lihtsalt tuleb jätta päevapealt maha , kuigi ma tegin endaga n.ö kokkuleppe et alates taipoksi trennist suitsu tegema ei hakka.
oktoober 10, 2009 at 8:07 e.l. #225959vend vähk
ModeratorMa olen suitsetanud nüüd aasta ja olen ka maha jätnud 2 kuuks.Ja kui aus olla siis ma ei näe mingit raskust inimesel maha jätta kui tal tõsiselt see soov on.Lihtsalt tuleb jätta päevapealt maha , kuigi ma tegin endaga n.ö kokkuleppe et alates taipoksi trennist suitsu tegema ei hakka.
Eks see loobumine sõltub inimesest ja ka sellest kui pikalt inimene ennast selle nikotiiniga on mürgitanud. Siin on ju suur vahe, kas tegelased on 1 aasta seda mürgipulka imenud või 10 aastat. Eks see üks suur loll sõltuvus ja harjumus on ning mõnel lihtsam, teistel raskem järgi jätta. Sama on ju ka dieediga
oktoober 10, 2009 at 9:16 e.l. #225978tim toolman
MemberSuitsetamise mahajätmine on imelihtne,mul üks sõber on seda juba tuhat korda teinud
oktoober 10, 2009 at 11:21 e.l. #226006InsaneQlimax
MemberEks see loobumine sõltub inimesest ja ka sellest kui pikalt inimene ennast selle nikotiiniga on mürgitanud. Siin on ju suur vahe, kas tegelased on 1 aasta seda mürgipulka imenud või 10 aastat.Mul tuttav oli teinud ~15a, ja jättis maha päeva pealt. Praegu ligi 6a möödas, siiamaani ei tee ega taha.
oktoober 10, 2009 at 11:38 e.l. #226008Lev
MemberKahe kuuga 6kg lihast on väga küsitav …seda ei saa mehed ka aastaga..Noor organism areneb palju kiiremini!! Kui veel korralikult süüa ja treenida siis tulevad korralikud tulemused. Muidugi ei tule iga kuu 2kg lihast juurde:D:D.
oktoober 10, 2009 at 12:13 p.l. #226026maxcar
MemberNo ma tegin 3 aastat ning loobusin ka küll päeva pealt aga enne proovisin mingi 20+ korda maha jätta enne kui õnnestus kaalu tuli ka ikka korralikuld juurde :S
oktoober 10, 2009 at 2:15 p.l. #226060Sakurai
MemberSee mahajätmine on suuresti individuaalne, ise ma ei usu eriti nendesse plaastritesse ja huinjakkidesse
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.