Suitsetamine… KASULIK ??
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » Suitsetamine… KASULIK ??
- This topic has 26 replies, 22 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
windsurfer.
-
AutorPostitused
-
august 15, 2007 at 8:26 e.l. #122291
Celone
Memberhttp://www.metacafe.com/watch/756818/
siin videos on näha kui palju prahti jääb ühe hingetõmbega kopsudesse
september 3, 2007 at 12:48 p.l. #124225rait000
Membermina ei saa aru miks hinnatakse seda suitsu kahjulikkust nii üle et jube..Ma ei poolda küll suitsetamist..aga ütleme nii et on olemas palju kahjulikumaid asju kui suits ja nendest isegi ei räägita…toome näiteks tavalise 14-15 aastase koolilapse kes koolis ostab mitu pudelit kokat igapäev ja ajab krõpsu näost sisse ja sporti ei tee..samas võtta üks suitsetaja kes toitub tervislikult ja teeb sporti..ja mõelge kui palju on eestis inimesi kes ei tee sporti ja ajavad päevast päeva seda keemiat näost sisse..ja tulge nüüd ütlema et see on ohutum kui suitsetamine..minu loogika on see et tegelikult need kes söövad igapäev krõpsu ja joovad kokat jne..kahjustavad oma tervist rohkem kui suitsetaja..ja neid inimesi on eestis samapalju kui suitsetajad kui mitte rohkem..igaüks teeb oma tervisega mis tahab..aga ühte ma teile ütlen kallid inimesed..suitsetamine pole see kõige suurem kurjajuur mis tervise tuksi keerab..
september 3, 2007 at 1:19 p.l. #124229Existence
Membermina ei saa aru miks hinnatakse seda suitsu kahjulikkust nii üle et jube..Ma ei poolda küll suitsetamist..aga ütleme nii et on olemas palju kahjulikumaid asju kui suits ja nendest isegi ei räägita…toome näiteks tavalise 14-15 aastase koolilapse kes koolis ostab mitu pudelit kokat igapäev ja ajab krõpsu näost sisse ja sporti ei tee..samas võtta üks suitsetaja kes toitub tervislikult ja teeb sporti..ja mõelge kui palju on eestis inimesi kes ei tee sporti ja ajavad päevast päeva seda keemiat näost sisse..ja tulge nüüd ütlema et see on ohutum kui suitsetamine..minu loogika on see et tegelikult need kes söövad igapäev krõpsu ja joovad kokat jne..kahjustavad oma tervist rohkem kui suitsetaja..ja neid inimesi on eestis samapalju kui suitsetajad kui mitte rohkem..igaüks teeb oma tervisega mis tahab..aga ühte ma teile ütlen kallid inimesed..suitsetamine pole see kõige suurem kurjajuur mis tervise tuksi keerab..
september 3, 2007 at 3:57 p.l. #124241aka888
Membertäpselt , minu klassikaaslased ajavad kah krõpsu ja muud värki nöost sisse.Kui pakkuvad eks ma üritan siis viisakalt ära öelda.Ise käin poes ostan endale kodujuustu ,pärmi ,panen paar sibulat ja küüslauku kotti ja korras:D mõni vaatab küll imelikult ,aga mind see ei huvita ,las söövad oma krõpsu edasi.EDU NEILE !!!Coca-cola on nüüd küll keemia, mille osalisi komponente valmistab ka kiviõli keemiagrupp
september 3, 2007 at 7:39 p.l. #124252rait000
Membersamas vaadake mida teeb coca cola roostega kui natuke seal ligundada teda..ja sis mõtlema hakata mida teeb coca pikapeale hammastega..aga noh eks suits ole jh paha asi..aga see pole ju ainuke millega tervist rikkuda saab..
september 3, 2007 at 7:44 p.l. #124254dirty scorpion
MemberMittesuitsetava linnainimese kopsud on sama rikutud kui suitsetava maainimese omad.
september 4, 2007 at 2:54 e.l. #124269Klaus
Membersamas vaadake mida teeb coca cola roostega kui natuke seal ligundada teda..ja sis mõtlema hakata mida teeb coca pikapeale hammastega..aga noh eks suits ole jh paha asi..aga see pole ju ainuke millega tervist rikkuda saab..coca-cola ei tee hammastega midagii hullemat kui suvaline limonnad või mahl. krt, ärge uskuge neid linnalegende.
september 4, 2007 at 6:09 e.l. #124272martial
MemberAlustasin suitsetamist 18 aastaselt, tirisin seda ca 15 a ja nüüdseks olen mõned aastad puhas olnud. Tahan öelda seda:
põhjused, miks maha jätsin, olid järgmised:
– krooniline bronhiit (hommikused köhimised, öökimised)
– pidev jäle hais riietel
– pidev sõltumine mõttetust tegevusest (vastik on millegist sõltuda, eriti vastikust asjast, veel hullem – ülirumalast asjast)
Nüüd, olles vaba inimene, ei luba ma kellelgi oma lähiümbrust reostada, ma ei salli silmaotsaski konihaisu, olen komposteerinud oma heade tuttavate ajusid, et enam nad ei pane minu juuresolekul suitsu enesestmõistetavalt ette.
Partnerid jätavad suitsetamise hoopis maha
september 4, 2007 at 3:26 p.l. #124315yamikazi
MemberIse elan Tartus ja tean miks raatuse kool suitsuvaba kool on, sellepärast ,et neid ei lasta koolimajast välja mis on minu arust suht väga väga idiootne asi. Passid koolis nagu vangis.
Ja teistele teadmiseks et suits ega alko ega narko ei keera elu tuksi ega tapa sind, VAID SINA ISE TEED SEDA. Tean mõnda inimest kes rääkinud et oi amfetamiin nende elu p*rse keelanud, no for fuck sake mis loll jutt see on ? Mitte narko pole nende elu ###### keeranud vaid nad ise on!!!! Narkot ei hinga sa õhust sisse et ise süüdi poleks, vaid ise proovid ja teed seda, järjelikult oled ise enda elu vastavalt viinud.
september 5, 2007 at 9:14 e.l. #124392fanfaan
MemberSuitsetamine, joomine, söömine, treenimine jms
Kõik ju algab peast (mõtlemine), kui ma suudan tõsiselt ka nii mõelda, et paar suitsu päevad ei ole kahjulik siis ta ka ei ole!
Kui langen seetõttu stressi, et püüan mõelda, et see on kahjulik või kui suitsestan seetõttu, et olen juba stressis!
Seega üldiselt inimesed suitsetavad, mitte harjumusest, vaid pigem väiksest stessist (pingete vabastamiseks)!
Kui on juba stress on see ka kahjulik!
Kuid siiski elupäevi ei saa me ju kangai arvestada oma harjumuste arvelt! Elame nii kaua, kui meile antud on!
Kui ei suitsetaks või ei teeks napsu üldse, söök hoopis teistmoodi, suhtleks teiste inimestega, kes võivad tekitada pingeid!
Las teeb aga oma paar suitsu, võib olla homme ta enam seda ei tee!
Ja siis ju tekib mõte- kui ta vaid olek saanud teha veel need suitsud!
Suur inimene, las teeb, mis tahab!
Kahjulik- kasulik mõiste on üks!
september 5, 2007 at 9:28 e.l. #124393yamikazi
MemberPole päris teema kohane asi kuigi lugesin kunagi et välismaal raviti haigeid tavaliste vitamiini tablettidega, öeldi et see on rohi vastavalt nende haigustele. Kui inimene ise mõtleb ka et ma saan õiget rohtu ja saan terveks siis see aitab palju kaasa.
detsember 26, 2007 at 2:58 p.l. #135403windsurfer
MemberTeoreetiliselt oleks võimalik ennast haigeks ka mõelda.
Mõned haigused tuleb isegi psüühikaliselt ravida kuigi sümptomid võivad olla füüsilised.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.