Suits, alkohol, tervis ja treening
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Suits, alkohol, tervis ja treening
Tagged: trenn ja alkohol
- This topic has 850 replies, 335 voices, and was last updated 11 years, 8 months tagasi by
Draakon40.
-
AutorPostitused
-
august 25, 2012 at 11:23 p.l. #320875
chanster
MemberMina küll ei poolda, et alaealine tarvitab alkoholi (viina vms).
Soovitavalt kreatiinikuuri ajal mitte tarvitada, kui tahetakse tulemusi näha. Aga see individuaalne. Endal kokkupuuted puuduvad.
Kust võtate, et alaealine?
august 26, 2012 at 12:08 e.l. #99252Archangel
MemberKust võtate, et alaealine?
Vanus sul 16 ju profiilis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2012 at 10:41 p.l. #323008AlanBStard
ModeratorEi usu et nii vana
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 30, 2012 at 8:05 e.l. #323019vend vähk
ModeratorJust täna 9 – aastat tagasi jätsin suitsetamise maha, samal ajal alustasin kulturismitreeninguid.
Täitsa lõpp! See on mingi 2002 aasta postitus ja mina pool hommikut nuputasin, et kas tõesti Ott tossas veel 9 aastat tagasi???
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 30, 2012 at 8:57 e.l. #323028Okk
Member16 aastaselt jättis suitsetamise maha
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 23, 2013 at 9:21 p.l. #347096Weiko
MemberUpitaks väheke vanat teemat. Asi nimelt selline jätsin nädal tagasi suitsetamise maha. Alkoholi ei ole juba pikemat aega tarbind. Toitumine on korras ja sporti teen ka mõistlikult. Aga väike ärevus sees et kehakaal võib tõusta. Kas peaksin paanitsema või mitte. Nimelt asi siuke et olen trenni tehes ja korrektselt toitudes saanud normaalsesse keha kaalu ja ei sooviks et kaal uuesti tõuseks. Nii et palun aidake väheke mõne targema sõnaga, kas peaksin muretsema või mitte.
juuli 24, 2013 at 7:32 e.l. #347103tereummikust
MemberUpitaks väheke vanat teemat. Asi nimelt selline jätsin nädal tagasi suitsetamise maha. Alkoholi ei ole juba pikemat aega tarbind. Toitumine on korras ja sporti teen ka mõistlikult. Aga väike ärevus sees et kehakaal võib tõusta. Kas peaksin paanitsema või mitte. Nimelt asi siuke et olen trenni tehes ja korrektselt toitudes saanud normaalsesse keha kaalu ja ei sooviks et kaal uuesti tõuseks. Nii et palun aidake väheke mõne targema sõnaga, kas peaksin muretsema või mitte.
No kehakaal võib tõusma hakata, kuna suitsetamisest loobudes võib tekkida selline “kustutamatu” näljatunne. Tegelikult on siiski kõik lihtsalt peas kinni ja kui säilitad korrektse toitumise, pole millegipärast muretseda.
juuli 24, 2013 at 8:18 e.l. #347107Sarge
MemberKui sa kaloraaži ei tõsta, siis kaal ka ei tõuse.
juuli 24, 2013 at 9:03 e.l. #347109Weiko
MemberTänud. Seda ma kuulda tahtsingi. Kaloraazi pole plaanis tõsta ja isud on paigas trenniga. Teine kord kui olen lubanud endale mõne sellise patuse asja siis olen trennis koormust ja trennis olemis aega tõstnud. Aga üld juhul neid isusid on kvartalis korra ja neid saab ka edukalt eirata. Tänud vastamast
juuli 24, 2013 at 11:05 e.l. #347115Hypix
Mina jätsin suitsetamise maha aastavahetusel. 7 kuud ilma peaaegu. Juurde pole ma midagi võtnud pigem olen kaotanud 1,5kg kuna olen hakanud ka jooksma lisaks 2-4x nädalas jõusaalile.
juuni 11, 2014 at 7:17 e.l. #367469Draakon40
MemberTerviseedendusekonverents 2014:
Liikudes tervise heaks
Pärnu, 6. juuni 2014Alkohol ja treening
Vahur Ööpik
Tartu Ülikooli spordibioloogia ja füsioteraapia instituut
Eesti käitumis-ja terviseteaduste keskusEttekande slaidid
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.