Suits, alkohol, tervis ja treening
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Suits, alkohol, tervis ja treening
Tagged: trenn ja alkohol
- This topic has 850 replies, 335 voices, and was last updated 11 years, 8 months tagasi by
Draakon40.
-
AutorPostitused
-
mai 2, 2010 at 7:16 p.l. #219094
builder
MemberSee silt juba reedab sisu. Et arvata proovin ka ära, aga kipun arvama, et kui Rimi tellimusega, siis tehtud vöibolla venest ostetud litsentsiga lätis. Et odavamalt välja tulla. Ziguli vist Maxima- s liitristes plastik putlites müügis? Muideks lätis ikka väga head ölutit kah tehakse.
See oli vist mingi kampaania hind, mida nägin Rimis, kus žiguli õlu hind on hetkel pandiga 9,50 .-Pole kahjuks seda maitsnud aga kindlasti proovin lähipäevil ära – Retro ikkagi ju !
mai 3, 2010 at 3:17 e.l. #219424Erkko
MemberSee oli vist mingi kampaania hind, mida nägin Rimis, kus žiguli õlu hind on hetkel pandiga 9,50 .-Pole kahjuks seda maitsnud aga kindlasti proovin lähipäevil ära – Retro ikkagi ju !
AS Viru Õlu väidab oma jutuga, et see Eestimaine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2010 at 4:46 e.l. #219154tereummikust
MemberSee oli vist mingi kampaania hind, mida nägin Rimis, kus žiguli õlu hind on hetkel pandiga 9,50 .-Pole kahjuks seda maitsnud aga kindlasti proovin lähipäevil ära – Retro ikkagi ju !
Retro on ta küll ja ära maitsema peaks, kuid kui õigest kohast vaadata, saab selle summa eest ka palju paremat õlle oma ostukorvi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2010 at 5:16 e.l. #218861matti
MemberJätsin kuu aega tagasi suitsetamise maha, peale 10 aastat suitsetamist, nii hästi ei ole veel kunagi end tundnud, füüsline vorm ka hoopis teine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainus probleem on monotoonsed unenäod, viimase kuu aja jooksul pole unes näinud muud kui suitsetamist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2010 at 5:26 e.l. #218825Alfonze
MemberSuits on keerukas teema, algul kui maha jätta tekitab vastikust päris pikalt suitsuhais ja need miinused, kui kuskil aasta paar pole teinud, siis ongi suurim oht tagasi kukkuda, sest siis mõtled, et mis see üks vms teeb, ma ju suutsin maha jätta jne, aga tuhkagi… Ma vahelduva eduga teinud ja nüüd jälle pole pikalt teinud ja loodan, et ei tee ka enam, kuid olen ka enne tagasi kukkunud:-(
mai 3, 2010 at 7:20 e.l. #218334Erkko
MemberRetro on ta küll ja ära maitsema peaks, kuid kui õigest kohast vaadata, saab selle summa eest ka palju paremat õlle oma ostukorvi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda kindlasti . Vahepeal Orginaal ja Premium 8 .- pool luti täit. On ka Galsbergi sellise hinnaga nähtud : )
mai 3, 2010 at 7:49 e.l. #218285builder
MemberNo siis asi jah tösisem, seal ikka susserdama ei hakata.
AS Viru Õlu väidab oma jutuga, et see Eestimaine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 19, 2010 at 8:34 p.l. #266682mai 19, 2010 at 9:05 p.l. #266685Amarillo
Memberkumba te soovitaksite kanepit või alkoholi, kõikide uurimuste kohaselt ,mis ma vaatand olen alks 100x kahjulikum kui savu lihastele, no tihedalt ei tohi muidugi tõmmata aga kord kuus hea tervisele – mis teie arvamus koos põhjendusega?
mai 19, 2010 at 9:11 p.l. #266688Vilps
Memberkumba te soovitaksite kanepit või alkoholi, kõikide uurimuste kohaselt ,mis ma vaatand olen alks 100x kahjulikum kui savu lihastele, no tihedalt ei tohi muidugi tõmmata aga kord kuus hea tervisele – mis teie arvamus koos põhjendusega?Mõnikord võiks ju muud mõtted ka peas olla, kui ainult lihaste heaolu. Nagu midagi muud siin maailmas polekski.
mai 19, 2010 at 9:53 p.l. #266695Amarillo
MemberMõnikord võiks ju muud mõtted ka peas olla, kui ainult lihaste heaolu. Nagu midagi muud siin maailmas polekski.mis heaolu veel sa tahad kulturistifoorumis? kui asjalikku vastust pole mu küsimusele võiksid suu kinni panna
mai 20, 2010 at 3:29 e.l. #266696daemonium
Membermis heaolu veel sa tahad kulturistifoorumis? kui asjalikku vastust pole mu küsimusele võiksid suu kinni pannaKas sinust tuleb nii aru saada,et sinu arvates kulturistid joodikud ja narkarid,kelle käest siis kulturistifoorumis käraka ja savu kohta soovitusi küsida,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 20, 2010 at 3:57 e.l. #266697Aile
MemberNalja teete?
Ärge võtke vägivaldselt üle prantslaste uuringuid.
Seesama parajuslaste kontingent:
1. Peab lugu kõrgekvaliteedilisest toidust.
2. Teeb regulaarselt komplimente ja selle käigus vähendab omaenese stressitaset.
3. Ei tarbi alkoholi mitte stressi maandamiseks vaid maitseomaduste tõttu.
Meil puudub see sotsiaalne kihistus…
mai 20, 2010 at 4:30 e.l. #266699Arx07
MemberDan Põldroos suri ära kui karsklaseks hakkas…. Mu 105 aastaseks elanud sugulane võttis ka igapäev 2-3 pitsi konjakit…
Et mina olen igatahes nõus, et vähene alkohol on tervisele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 20, 2010 at 5:13 e.l. #266703Aile
MemberDan Põldroos suri ära kui karsklaseks hakkas…. Mu 105 aastaseks elanud sugulane võttis ka igapäev 2-3 pitsi konjakit…Et mina olen igatahes nõus, et vähene alkohol on tervisele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Positiivne ellusuhtumine on tervisele… mitte alkohol.
Alkohoolik on kogu elu alkohoolik ja lõivu maksate kõige eest, mida te teete nii enesele kui ka teistele (viimase üle võite vaielda…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.