Suits, alkohol, tervis ja treening
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Suits, alkohol, tervis ja treening
Tagged: trenn ja alkohol
- This topic has 850 replies, 335 voices, and was last updated 11 years, 8 months tagasi by
Draakon40.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 9, 2010 at 3:40 p.l. #248391
daemonium
Memberkuidas mõjub selline asi nagu alkoholivaba õlu või siis need mis käivad sama katekooria alla aint et sisaldus on 0.5% .Halvasti mõjub – ei ‘akka pähe rsk,
jaanuar 9, 2010 at 3:41 p.l. #248393asdfghjkl
Memberkuidas mõjub selline asi nagu alkoholivaba õlu või siis need mis käivad sama katekooria alla aint et sisaldus on 0.5% . Olen väga pikalt tervise jamadega võidelnud ning sellele väga lõppu ei paista (meie meditsiini auklikku süsteemi silmas pidades) ning olen kah võib öelda täiskarsklane aint et joon seda alkoholivabat õlut. Tarbin seda igapäevaselt. Teoreetiliselt peaks see olema igati hea kuna sealt saab vitamiine kuid jääks ootama teie proffessionaalset arvamust
jaanuar 9, 2010 at 3:50 p.l. #248402MoloM
Memberkuidas mõjub selline asi nagu alkoholivaba õlu või siis need mis käivad sama katekooria alla aint et sisaldus on 0.5% . Olen väga pikalt tervise jamadega võidelnud ning sellele väga lõppu ei paista (meie meditsiini auklikku süsteemi silmas pidades) ning olen kah võib öelda täiskarsklane aint et joon seda alkoholivabat õlut. Tarbin seda igapäevaselt. Teoreetiliselt peaks see olema igati hea kuna sealt saab vitamiine kuid jääks ootama teie proffessionaalset arvamust
jaanuar 9, 2010 at 4:28 p.l. #248432Lev
MemberRahvas võtke rahulikult
.Nädala sees tehke trenni ja nv laske lõdvaks( mitte pildituks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Ise võtan iga laup saunas õlut ja vahest paar pitsi viina. Minule see laastavalt ei mõju ja tunnen end seltskonnas hästi.
Peale selle on hea uni garanteeritud. + hommikul pole pohmakast haisugi
jaanuar 9, 2010 at 5:44 p.l. #248455rait83
Memberärge palju alkoholivaba õlut jooge, muidu hakkate ilma v…ta naisi ka tahtma äkki veel
jaanuar 9, 2010 at 6:24 p.l. #248471timo116
MemberJah…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …ja ikkagi on Eesti see, kes on teisel kohal alkoholi tarbimises.Meie süü, et teised vähe kannatavad?
Paratamatu vist, et Eesti inimene võib ainult hädaldada ning asja äärmusteni viia, kui teie jaoks on see vale, siis hoidke suu kinni ja ärgu minge teisi õpetama mis nemad teevad, pole teie asi. Ma joon vähe ja nagu keegi eelnevalt kommenteeris, et pole vähemalt 21gi ja mis siis? Oma asi mul palju ja kus ja kuna joon, olgu mällar või mitte. Ise võtan kuus korra, kui sedagi, alkoholiga probleeme pole aga täiskarsklased pole ka korras.
Nõustun ka raqzi viimase postiga, peol ilma alkota on kuidagi tuim, pole peotuju. Samuti Leviga, hea uni garanteeritud ja aitab lõõgastuda.
jaanuar 9, 2010 at 6:33 p.l. #248475Sakurai
MemberSa ikka vastu ka antsid tahaks teada mis teisest klemmist sai? Kelle kallima siis ära kaotasid? Ei usu, et tänu alkoholile. Ma arvan ei olid ise suht jobu ning sellepärast.Ma olen nõus.
Aga kuradi, pange ikka õltsi noh, mis pidurdate
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viina võib ka vahest arva ma arvan. Aga siiski see võiks olla igaühe enda valik ja selline asi käib vastu sittumist kui mingid vennad räägivad et ei tohi juua ja siis mingid vennad räägivad et ainult jooma peabki. Kelle asi see on mis sa kodus teed või oma sõpradega niikaua kui sa kedagi ei sega.
Ärge ainult liiale minge.
jaanuar 11, 2010 at 6:05 e.l. #248815tereummikust
MemberRahvas võtke rahulikult
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .
Nädala sees tehke trenni ja nv laske lõdvaks( mitte pildituks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Ise võtan iga laup saunas õlut ja vahest paar pitsi viina. Minule see laastavalt ei mõju ja tunnen end seltskonnas hästi.
Peale selle on hea uni garanteeritud. + hommikul pole pohmakast haisugi
Peale sauna viina juues on see hommikuse pohmaka riski vist just suurenenud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2010 at 8:28 e.l. #256250Piu
MemberTere, tunneks siis huvi selle vastu, et kas suitsetamine takistab lihaste kasvu jms, kui käid jõusaalis ja samalajal ka suitsetad? Ärge hakake kirjutama, et jah suitsetamine on kahjulik vaid tahaks saadatäpsemat informatsiooni! Tänud
veebruar 15, 2010 at 8:30 e.l. #256251Samakamees
MemberQ. I was just wondering if smoking has a negative effect on bodybuilding and fitness?
A. I assume you started working out because you want to be healthy, not make your body rot from the inside out! Over the years I have trained many smokers, and have found out the biggest reason they ened up quiting was the negitive effects smoking had on their performance. With bodybuilding, a reduction in workout performance means less muscle building results and thus an inferior physique. This reduction in performance is compounded by the fact that smoking directly destroys all of the body’s cells. This includes muscle cells!
veebruar 15, 2010 at 8:35 e.l. #256255-Egert
MemberRegulaarsel suitsetajal on veres alati vingugaasi ning see seob 6-10% hemoglobiinist, viimane seob hästi hapnikku. Seega suitsetajatel võib füüsiline jõudlus veidi nõrgendatud olla. Aga, et lihas ei kasva, see pole õige.veebruar 15, 2010 at 9:54 e.l. #256280Piu
MemberTänud vastuste eest. Huvi oligi, et kuidas suitsetamine mõjutab jõusaalis käimist, lihaste arenemist ja nende kasvu.
veebruar 15, 2010 at 10:07 e.l. #256283Wire
MemberNikotiin ahendab veresooni ja seega vereringe halvem, mis on pärsib toitainete ringlust kehas ja seega lihaskasvu??!
Mu loogika järgi vähemalt.
Ise kimun, muidu oleksin ammu kolemanile kannaga astund.
veebruar 15, 2010 at 10:19 e.l. #256287emmimees
Memberma enam ei suitseta aga ikka lihas ei kasva eriti
??:”>Tglt seda sitta pole mõtet tõmmata, tegin 6a enne kui kohale jõudis, et see ei paku enam mitte mingisugust naudingut, pigem vastupidi, rõve hais, maitse ja uimasus.
veebruar 15, 2010 at 11:32 e.l. #256305Arx07
MemberMa ka 5-6 aastat teinud ja osaliselt juba käib pinda, lõhn riietel ja et raha läheb jne… aga rsk kui ikka eraelu pole päris hea järjepeal ja mingi probleemid hinges kripeldavad siis suits nagu rusikas silmaaukku… eks kui kunagi hingerahu saabub siis proovib maha jätta ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga muidu ega mingit arengut suitsetamine minu arust küll ei takista, vabalt aeroobsetki võib suuremas mahus panna, aga kops kokku ei lähe(6 aastase staazi peale). Eks muidugi pole katsetanud, kas ilma suitsuta äkki lihaste kasv suureneb…
??:”>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.