Suits, alkohol, tervis ja treening
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Suits, alkohol, tervis ja treening
Tagged: trenn ja alkohol
- This topic has 850 replies, 335 voices, and was last updated 11 years, 8 months tagasi by
Draakon40.
-
AutorPostitused
-
november 30, 2009 at 1:37 p.l. #238207
Amarillo
Membernäiteid tuleks tuua ikka maailma tasemel teadlastelt, igaüks võib külariigis jahu suust välja ajada, aga põhimõte on õige, kui uskuda saab
november 30, 2009 at 1:39 p.l. #238211hehee
Membernäiteid tuleks tuua ikka maailma tasemel teadlastelt, igaüks võib külariigis jahu suust välja ajada, aga põhimõte on õige, kui uskuda saabEesti on ka muide üks osa maailmast.
november 30, 2009 at 1:44 p.l. #238214ROtter
MemberKas siin foorumis on mõni inimene, kes julgeb väita, et alkohol on tervisele hea?Viinakompressid (välispidine).
november 30, 2009 at 1:49 p.l. #238222Samakamees
Membernäiteid tuleks tuua ikka maailma tasemel teadlastelt, igaüks võib külariigis jahu suust välja ajada, aga põhimõte on õige, kui uskuda saabResearch has found a correlation between light consumption of alcohol, one to two alcoholic beverages per day,[5] and reduced risk of heart disease as well as other health benefits,[6][7][8][9] including reduction in all-cause mortality.[5] However, some recent studies found that moderate consumption of alcohol did not decrease heart disease and that the positive effects may be due to methodological flaws in research studies
wikipediat on piisavalt maailma tasemel ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 1:54 p.l. #238224Aile
MemberTäiesti arusaamatu minu jaoks hetkel on see, et kõik ju teavad, et alkohol on kahjulik. Kas siin foorumis on mõni inimene, kes julgeb väita, et alkohol on tervisele hea? Ei ole ju. Nii et Aile, võid rahulikumalt võtta, neid, kellele alkoholi pidudel tarvitada meeldib nagunii ei huvita see, mida Enno Kross on kirjutanud.No hard feelings!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oh, ma kirjutan ju ysna rahulikult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See lihtsalt on minu panus, et Eestis elu l2heks paremaks. Meie noored oleksid tugevamad.
Ma usun, et sa eksid. Eesti parim “toiduaine” oli 6lu…tuletan meelde. Alkoholi propaganda on tunduvalt valjem, kui fitness.ee alkoholivastane v6itlus.
Kasutatakse 2ra just s6ltlasi, need ongi t88stuse kullaauk. Ma ei saa aru, kuidas inimesed nii sinisilmselt ennast j2rjest sygavamale kaevavad ja ennast h2vitavad.
november 30, 2009 at 1:54 p.l. #238226Amarillo
MemberResearch has found a correlation between light consumption of alcohol, one to two alcoholic beverages per day,[5] and reduced risk of heart disease as well as other health benefits,[6][7][8][9] including reduction in all-cause mortality.[5] However, some recent studies found that moderate consumption of alcohol did not decrease heart disease and that the positive effects may be due to methodological flaws in research studieswikipediat on piisavalt maailma tasemel ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaaa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 2:28 p.l. #238240ragz
MemberOh, ma kirjutan ju ysna rahulikult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See lihtsalt on minu panus, et Eestis elu l2heks paremaks. Meie noored oleksid tugevamad.
Ma usun, et sa eksid. Eesti parim “toiduaine” oli 6lu…tuletan meelde. Alkoholi propaganda on tunduvalt valjem, kui fitness.ee alkoholivastane v6itlus.
Kasutatakse 2ra just s6ltlasi, need ongi t88stuse kullaauk. Ma ei saa aru, kuidas inimesed nii sinisilmselt ennast j2rjest sygavamale kaevavad ja ennast h2vitavad.
kuidas sa aitaks mind siis? Kõik mu sõbrad joovad. Üldjuhul isegi kolmapäeval ja käivad klubides. Nädalavahetuseti kindlasti. Purjus peaga on mul elus old kõige paremad seiklused. Mitte ükski kaine pidu ei ole sellega võrreldav. Olen proovinud käia kainena ka peol – parem jätaks minemata. Niisis ei joo – väljas ei käi – sõpru ei näe. Mis elu see siis on? Ainult töö ja trenn. Ma arvan et see stress tapaks kiiremini kui alkohol
november 30, 2009 at 2:46 p.l. #238247PumaZ
MemberJah minu suuremad joomingud lõppesid see nv
, õmblust vajava kulmu ja kadunud hambaga
. Peale hamba kaotasin kellegi kallima kah
, tänu alkohlile
. Sain oma õppetunni kätte.november 30, 2009 at 2:53 p.l. #238249Aile
Memberkuidas sa aitaks mind siis? Kõik mu sõbrad joovad. Üldjuhul isegi kolmapäeval ja käivad klubides. Nädalavahetuseti kindlasti. Purjus peaga on mul elus old kõige paremad seiklused. Mitte ükski kaine pidu ei ole sellega võrreldav. Olen proovinud käia kainena ka peol – parem jätaks minemata. Niisis ei joo – väljas ei käi – sõpru ei näe. Mis elu see siis on? Ainult töö ja trenn. Ma arvan et see stress tapaks kiiremini kui alkoholJah…mingist momendist l2heb alko v6im t6esti suureks. Siin ei aita muu, kui seltskonnavahetus ja t2ielik loobumine.
Mine 6ppima midagi v6i v6ta juurde mingi uus teistsugune spordiala, kust tuleks ka uusi s6pru. Parem, kui spordiala n6uaks strateegiat, mis paneks su pea t88le, n2iteks s6jam2ngud.
Hakka raha koguma reisimise jaoks. 6pi m2gironimist, mingit ekstreemsporti.
Peamine on tahe.
november 30, 2009 at 2:54 p.l. #238251matti
, tänu alkohlile
. Sain oma õppetunni kätte.Sattusid kaklusesse w ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 3:08 p.l. #238260runts
MemberViinakompressid (välispidine).mitte laubale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2010 at 12:54 p.l. #248353GsrIsN.DaHouse
, tänu alkohlile
. Sain oma õppetunni kätte.Sa ikka vastu ka antsid tahaks teada mis teisest klemmist sai? Kelle kallima siis ära kaotasid? Ei usu, et tänu alkoholile. Ma arvan ei olid ise suht jobu ning sellepärast.
jaanuar 9, 2010 at 2:09 p.l. #248372ants16
Membertunnistan häbiga. Pühapäevast kuni reede õhtuni loen kõiki oma kaloreid, süsivesikuid, valke ja rasvu grammi täpsusega. Teen trenni 4, 5 korda nädalas. Ei suitseta. AGA reede õhtul pudel rummi/viina +1,5l coca colat sisse ja peole ja suitsetama jne. Ja see niimoodi iga nädal. Elan küll aga mis elu see on jah?Täpselt sama siin, aga vahest on rummi asemel 6-pack õlle vms
jaanuar 9, 2010 at 2:57 p.l. #88002veikot
MemberIse eelistan õlut, kuigi ka seda hatva 1 õlu kuus!
jaanuar 9, 2010 at 3:08 p.l. #248377kristen106
Memberkuidas mõjub selline asi nagu alkoholivaba õlu või siis need mis käivad sama katekooria alla aint et sisaldus on 0.5% . Olen väga pikalt tervise jamadega võidelnud ning sellele väga lõppu ei paista (meie meditsiini auklikku süsteemi silmas pidades) ning olen kah võib öelda täiskarsklane aint et joon seda alkoholivabat õlut. Tarbin seda igapäevaselt. Teoreetiliselt peaks see olema igati hea kuna sealt saab vitamiine kuid jääks ootama teie proffessionaalset arvamust
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.