Suits, alkohol, tervis ja treening
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Suits, alkohol, tervis ja treening
Tagged: trenn ja alkohol
- This topic has 850 replies, 335 voices, and was last updated 11 years, 8 months tagasi by
Draakon40.
-
AutorPostitused
-
november 4, 2003 at 9:07 e.l. #34494
Ott Kiivikas
MemberTean mitmeid tippkulturiste kes lava taga suitsetavad, kuid näevad väga head välja, see ei tähenda seda, et see tulemust ei pärsiks. Küsimus minu arvates on rohkem moraalis, kui teha sporti siis ei sobi see kokku suitsetamisega ( põhiline kahju tekkib siiski kopsudele), kui tahad tina panna ja suitsetada, siis selle jaoks on olemas vastavad lõbustusasutused. Samuit ise ei pea vajalikuks anda noortele eeskuju suitsetamise näol.
november 4, 2003 at 2:08 p.l. #34495T
Memberlugesin kuskilt schwarzeneggeri biograafiat. rääkis seal oma nooruspõlve lollustest. üheks selliseks oli näiteks seik kus ta mingis filmis vist nägi kuidas suur iidol reg park sigareid tõmbas. mõtles et jõle kasulik ja hakkas ka tõmbama. mõne aja möödudes jagas ikka ära et mõttetu ja arengut pärssiv.
ps. kuskil lava taga suitsuga veits julgust teha ei tee midagi hullu. kui ikka paki või mitu päevas tõmbad siis hakkad nägema kuhu tervis läheb. no vaatake neid köhivaid ja rägastavaid näost punaseid tegelasi.
jaanuar 3, 2004 at 4:27 p.l. #35312noname
MemberKas suitsetamine on lihastele kuidagi kahjulik või arendab neid aeglasemalt vms.. Kas oleks väga tarvis see maha jätta või ei ?? Ise ei tahaks kuid tahaks lihaseid jne kaa
jaanuar 7, 2004 at 7:52 e.l. #35313Arnold
MemberSportliku elustiiliga suitsetamine ei sobi !
jaanuar 10, 2004 at 1:21 p.l. #35314innu
Memberkui tahad et sul lihased kasvaks ja oleks neil ka jõudu siis pead otseloomulikult suitsetamise maha jätma. Usu mind, peale seda kui oled maha jätnud muutuvad su tulemused märksa suuremaks.
mai 6, 2004 at 2:28 p.l. #38388drew
Memberoskab keegi öelda et kas üks, paar suitsu nädalas või isegi weel harvem vähendab lihaskasvu ja muud sellist või on muut moodi kahjulikum?
mai 6, 2004 at 2:32 p.l. #38389Bert
MemberMa ei saa sellest aru, et kui sa nii harva ja nii vähe teed, siis milleks on üldse mõtet seda vähestki teha? MIda see sulle annab? Arvesta, ega ta lihasele ja su tervisele kohe mitte kasuks ei tule! Kahustad vaid oma tervist ja kopse! Niiet mõtle kindlasti absoluutsele mahajätmisele, sest selline nö. suitsetamine, sellel ei ole mingit mõtet.
Igastahes edu sulle!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 6, 2004 at 2:46 p.l. #38390punamtsike
Membermu pärast tee või 1 suits aastas, kasulik ei ole ta kohe kindasti. kui veel niisama vant oled siis poogen. aga vaata kui kangi ka murrad ja umbes käid jooksmas suits ees ehk oled kõva trennimees siis sel juhul sooviks küll edu sulle. varsti on puhkepulss number 100 ja nutad näit arst.ee foorumis et kuidas oma pe***es südant ja tervist tagasi saada ja miks ta küll puperdab ja peksleb ja ekstrasüstoleid teeb ja miks närvid nii krussis on ning öösiti higisena ärkan ja tunned pakitsust rinnus. süda taob adrenaliin on üleval ja mõtled kas minek. ok lõpp läks utoopiaks. kuid samas kas ikka läks?
mai 6, 2004 at 5:12 p.l. #38391hatebreed
MemberKakoi 1-2 tobi nädalas. Ja nagu öeldi oled vist seline vant et käid jooksmas tobi suus ning arvad et oled ülelinnamees. Mõtteg sa üldse seda suitsu teed ei saa ma pihta.
mai 6, 2004 at 7:32 p.l. #38392drew
Memberma olengi selle maha jätnud….jõusaali pärast, olen käind seal regulaarselt nüüd juba pool aastat, panen proteiini ja igast muud kasulikku ja ei ole ma midagi niisama ülelinnamees kes jookseb tobi suus. Ja selle ühe suitsu tegin liccalt sellel põhjusel et olin VÄÄGA närvis, muud ei midagi. Rohkem ma ei tee.
mai 7, 2004 at 5:27 e.l. #38393Ott Kiivikas
MemberVenemaal peale võistlusi banketil tõmbasid suistsu mingid pooled võistlejad, olen seda tähendanud ka suurvõistlustel, samas visuaalselt ei saa aru, et tegemist oleks tasemelt nõrkade meestega. Ma arvan et asi on siiski rohkem eetikas, mina isklikult jätsin suitsu maha siis kui regulaarseid kulturismi treeninguid alustasin, seega pea 11 aastat tagasi. Ma ei pea sobilikuks näidata noortele sellega eeskuju, kui teha sporti, siis käituda nagu sportlasele kohane ja kui olla viina ja suitsumees, siis sellejaoks on linnapeal olemas rida lõbustusasutusi ja tuleks keskenduda neile.
mai 7, 2004 at 5:59 e.l. #38394Svander
MemberMinu meelest osutas Ott õigele asjale. Tegemist on ka /spordi/eetikaga.
Nikotiin kui alkaloid on 98% tervisele kahjulik. Aga…. on ka mingil määral kasulik. Nikotiinil on neuroprotektiivne toime, st võib täheldada regulatiivset toimet neuromediaatoritesse. Nn”ravina” kasutatakse küllaltki harvaesinevate autoimmuunhaiguste korral.
mai 7, 2004 at 6:12 e.l. #38395Miki
Memberooot oot OTT kui sa 11 aastat tagasi suistsetamise maha jätsid, kaua sa siis seda üldse tegid 14-15 aastaselt pole ju üldse normaalne suitsetada
mai 7, 2004 at 1:37 p.l. #38396Runner_007
MemberMa tean tegelasi, kes kasutavad suitu asemel teatuid teisi tooteid, mis sisaldavad nikotiini. Lihaste lõdvestamiseks ning parema enesetunde tekitamiseks.
mai 7, 2004 at 8:13 p.l. #38397drew
Memberkui ma pleks jõukas käima hakand, siis ma tossaksin päris kindlasti siiamaani.
Kas hr. Ott pole siis selle 11 aasta jooksul mitte ainsatki mahvi tõmmand?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.