Suits, alkohol, tervis ja treening
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Suits, alkohol, tervis ja treening
Tagged: trenn ja alkohol
- This topic has 850 replies, 335 voices, and was last updated 11 years, 8 months tagasi by
Draakon40.
-
AutorPostitused
-
november 23, 2009 at 1:19 p.l. #236433
pumper
Memberterekest. õlletootmise protsessi lühikirjeldus tänapäevases tootmises. tehakse keedus linnastest ja humalatest kasutades vett. siis lisatakse pärm ning seejärel toimub kääritus tankides, mida nimetatakse hellitavalt Apollodeks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. peale kääritusprotsessi toimub õlle segamine veega saamaks õige kraad (maitse tuleb humalatest ja linnastest), seejärel toimub antud vedeliku filtreerimine pahalastest (loe bakteritest), isegi pastöriseerimist ei toimu ning alles jääb kõik kasulik. seega tahaksin teada, kuskohast sinna õlle sisse keemia satub? kui sul on olemas faktid, mis mind, kui 2,5 aastat õlletööstuses töötanud inimest ümber veenaksid, et tegemist keemialisanditega, siis palun avalda need mulle. eelkirjeldatud tootmisprotsess on kasutusel kahes eesti suuremas õlletööstuses.
alkoholist kui sellisest üldse treenivale inimesele. Kui tegemist pole just tippkulturistiga, kes valmistub võistlusteks, siis ei tee aeg-ajalt mõistuse piires alkoholi küll midagi minu arvates.
kuidas selle looga oli, et originaali ühtlase kanguse ja kvaliteedi tagamiseks kasutatakse lisapiiritust?
november 23, 2009 at 1:34 p.l. #236435Rain 6 kanget
Memberkuidas selle looga oli, et originaali ühtlase kanguse ja kvaliteedi tagamiseks kasutatakse lisapiiritust?ühegi õlle kanguse saavutamiseks ei kasutata lisapiiritust. ka näiteks samaks 10% kangusega õlut ei ole vaja piiritust lisada, kuna kääritamisprotsessil on võimalik saada ka 14% kangusega nn toorõlu. soovitan käia õlletehases ekskursioonil, kus täpselt räägitakse sellest, kuidas õlu valmib. lõuna eestis siis A le Coq´is ja põhja eestis Sakus.
november 23, 2009 at 1:47 p.l. #236436Sakurai
MemberPane kumba tahad
november 23, 2009 at 2:04 p.l. #236441Annika Pärtel
MemberKui tahad olla tulevane kulturist, nagu kirjas, siis kumbki variant ei sobi. Mis need sulle annavad? Muud moodi lõõgastuda ei suuda? Juua moe pärast a´la teised kõik joovad üritusel ja kuidas sina siis ei joo?
november 23, 2009 at 2:14 p.l. #236444emmimees
MemberNo mai tea …mulle tekitab trenn ka mõnu ..ja väidavad et on kasulik ka, kas ma peaks trenniga lõpparve tegema? See, et alkoholi vahest võetakse, on ikka osa kultuurist, täiskarsklastele soovin ka jõudu – kui arvavad, et alko on OUT, siis andku minna …peaasi, et vanemast peast jooma ei hakka nagu mõnega juhtub selle nooruse karskuse tõttu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2009 at 2:16 p.l. #236445Aile
MemberPane kumba tahadMingi aeg tagasi oli yks nali…kleebin teile”
Niisiis, kui sul oli kaks aastat tagasi vaba 38 000 krooni ja sa otsustasid need investeerida Arco Vara aktsiatesse, siis oleks sul täna 1400 krooni, edastas aripaev.ee.
Kui sa aga ostsid toona kogu raha eest õlut, siis saaksid täna tühjade pudelite eest 3800 krooni.
Kas m66dukas alkoholi kasutamine on tervisele kasulik v6i kahjulik?
Ys..mingi kultuuri jaoks m66dukas koguses alkoholi t2hendab sellist kogust, kus tervise ja 6nnetuse riskid on minimaalsed.
november 23, 2009 at 2:22 p.l. #236447opensoul
MemberEnese lihtlabane “täis-joomine” lihtsalt joomise pärast on üks asi, st. täiesti mõttetu. Küll aga on minu arvates aeg-ajalt klaas head veini või miks mitte ka klaas õlut täiesti omal kohal. Elus on tähtis tasakaal, vaimse tervise ja ka füüsilise heaolu tagavad meile toitumise ja füüsilise tegevuse kõrval ka muud toimingud, millest me rõõmu tunneme. Kui kellegi jaoks on selleks naudinguks hea veini maitsmine või ka soojal suvepäeval üks jääkülm õlu, usun ma pigem, et see teeb head ja hoiab kõik “üleaval korrusel” korras. Niipalju kui on erinevaid inimesi, on ka erinevaid naudingu-allikaid. Nende naudingutega on aga teadupärast nii, et inimlooma kõige raskemaks õppetunniks paljude asjade puhul on mõõdukus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2009 at 2:44 p.l. #236452emmimees
MemberIrw ära targuta, se ei tule sul hästi välja(eriti ing keeles). Ja kui sa ei tunne mind ega mu sõpru(vb mul ei olegi neid), siis ära tule mind kellekski INTERNETIS tembeldama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kusjuures tean inimesi, kes on ka karsklased olnud miski 30-35 eluaastani ja on siis jooma kukkunud, samas kui nooremast peast on joomised ära joodud(nagu mina) ja pärast enam õieti ei tahagi ..aga loomulikult sauna spaarile õllele või heas seltskonnas mõnele veinipokaalile ei ei ütle…
november 23, 2009 at 3:04 p.l. #236458Aile
MemberIrw ära targuta, se ei tule sul hästi välja(eriti ing keeles). Ja kui sa ei tunne mind ega mu sõpru(vb mul ei olegi neid), siis ära tule mind kellekski INTERNETIS tembeldama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
Kusjuures tean inimesi, kes on ka karsklased olnud miski 30-35 eluaastani ja on siis jooma kukkunud, samas kui nooremast peast on joomised ära joodud(nagu mina) ja pärast enam õieti ei tahagi ..aga loomulikult sauna spaarile õllele või heas seltskonnas mõnele veinipokaalile ei ei ütle…
Meil siin igasuguseid s6pru…Magusas6brad, alkoholis6brad jamaeiteamis veel s6brad.
Ilma suhkruta ei ole elu piisavalt magus ja ilma alkoholita ei ole elu piisavalt..mis?? h2gune, v2rviline, kriitikavaba…pakkuge!
Alkoholi osas tekib tolerantsus v2ga ruttu, kui harjutada. …ja see juba ei ole asi, millega kiidelda.
november 23, 2009 at 3:21 p.l. #236462Xero
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
Kusjuures tean inimesi, kes on ka karsklased olnud miski 30-35 eluaastani ja on siis jooma kukkunud, samas kui nooremast peast on joomised ära joodud(nagu mina) ja pärast enam õieti ei tahagi ..aga loomulikult sauna spaarile õllele või heas seltskonnas mõnele veinipokaalile ei ei ütle…
Eks see olegi nii nagu sa just ütlesid. Noored joovad, käivad pidudel. See on praeguses ühiskonnas normaalne käitumine. Aga teatud vanuses peakski noorel mõistus koju tulema. Ehk siis mingis eas peaks põmm käima ja ütlema, et nüüd aitab. Aga on ka selliseid, kes selles vanuses ei lõpeta ja lähevad edasi. Ja asi läheb hullemaks, kui enne seda vanust. “See vanus” ongi see nn murdeiga, kus saab selgeks, kellelel saab allkäik, kes jätkab normaalset rada pidi. Muidugi see ei tähenda, et kui teatud vanuses lõpparve teha, kohe üldse ei joo, aga joomine kui selline läheb küll oma teed. Väiksed sünnipäevanapsutajad, veinisõbrad või lihtsalt õllelõõgastujad, kes naudivad jooki on edasi need kes nad on (heas mõttes)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2009 at 5:13 p.l. #236478november 23, 2009 at 5:22 p.l. #236479timo116
MemberPigem kumbagi ? ei saa aru nagu nendest kes nagu nii tahaks juua …
november 23, 2009 at 5:29 p.l. #236480matti
MemberSuur Arnold igatahes õllekannu ei sülitanud.räägib sellest siin, viimane lõik.
Suur Arnold ei sülitanud ka metaanipurkki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2009 at 6:17 p.l. #236484metslane
MemberMina sätiks ka õlle esikohale! Kui vahest saunas paar purki ära juua, siis ei usu mina, et see imdagi oluliselt muudab! Nagunii ei kavatse enamus meist kunagi tippsportlaseks hakata ja seega ei ole vaja ka äärmustesse laskuda. Nooruse kohta niipalju, et mina näiteks suutsin peaaegu seaduslik poiss olla, mul oli vanust umbes 17a ja 9kuud, kui esimest korda alkoholi tarbisin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2009 at 7:08 p.l. #236505Annika Pärtel
MemberSee, et alkoholi vahest võetakse, on ikka osa kultuurist, täiskarsklastele soovin ka jõudu – kui arvavad, et alko on OUT, siis andku minna …peaasi, et vanemast peast jooma ei hakka nagu mõnega juhtub selle nooruse karskuse tõttu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No sul soovitaks küll nüüd nurka arenema minna, mees…. ise jood kuipalju…?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.