Suits, alkohol, tervis ja treening
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Suits, alkohol, tervis ja treening
Tagged: trenn ja alkohol
- This topic has 850 replies, 335 voices, and was last updated 11 years, 8 months tagasi by
Draakon40.
-
AutorPostitused
-
august 2, 2009 at 10:32 e.l. #210668
PumaZ
MemberKas nii ei ole, et kui suitsetamise maha jätad siis söögiisu kasvadb ja sellepärast nö alati kõik ütlevad, et kui suitsetamise maha jätad tuleb kaalu juurde. Endal ei olnud probleeme kaalu tõusuga kui suitsetamise maha jätsin.
august 2, 2009 at 10:45 e.l. #210671hendrik358
Membermuide mul on mõned tutavad kes on suitsetanud 30 aastat ja rohkem ning on siis maha jätnud. Igadahes kõik väidavad seda, et esimesed 2 nädalat on kõige raskem, et kui selle aja vastu pead siis on juba lihtne. Ütlen ka mõned asjad mis aitavad suitsuise veits peletada….näiteks kui tuleb isu siis aitab tegelikult ka see kui jood gaasidega vett siis tavaline närimiskumm ja päevalille seemnete näksimine on selline hea asendus suitsule jne…..Igatahes üks tutavatest võtis juurde umbes 10kg, aga kui sa teed ikka reguraalselt trenni siis vast tuleb suur osa kaalust lihaste arvelt. Kaal tõuseb raudselt see on kinndel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> niiet parem jäta maha.august 2, 2009 at 10:51 e.l. #210672tereummikust
Membermuide mul on mõned tutavad kes on suitsetanud 30 aastat ja rohkem ning on siis maha jätnud. Igadahes kõik väidavad seda, et esimesed 2 nädalat on kõige raskem, et kui selle aja vastu pead siis on juba lihtne. Ütlen ka mõned asjad mis aitavad suitsuise veits peletada….näiteks kui tuleb isu siis aitab tegelikult ka see kui jood gaasidega vett siis tavaline närimiskumm ja päevalille seemnete näksimine on selline hea asendus suitsule jne…..Igatahes üks tutavatest võtis juurde umbes 10kg, aga kui sa teed ikka reguraalselt trenni siis vast tuleb suur osa kaalust lihaste arvelt. Kaal tõuseb raudselt see on kinndel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> niiet parem jäta maha.Päevalille seemnte nosimine on parim asendus suitsetamisele, kahjuks aga ei saa seda päris igal pool teha. Ise kasutasin sama meetodit 2 kuud tagasi, kui otsustasin suitsetamise maha jätta peale 6t aastat ahelsuitsetamist. Minul tuli kaalust juurde küll, aga ei ole kindel, kas just suitsetamisest loobumise tõttu, nimelt olen nagunii niiöelda massiperioodil.
august 2, 2009 at 11:45 e.l. #210693FrodoB
MemberSa oled oma jutuga täiesti vastuolu eelneva postitajaga. Ei saa aru mida te ajate, esimest korda kuulen sihukest varianti. Uskumatu, kus sellist asja õpetatakse, tahaks väga teada. Ja kusjuures sind ja FrodoB õpetati erinevalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Suitsetamisest loobujal tõuseb lihtsalt söögiisu ning seepärast võib tal tõusta ka kehakaal. Sellist asja on mulle õpetatud.
Sa said millestki valesti aru. Minu jutt läks järgenva postiga täpselt kokku. Suitsetad = põletad kaloreid. Jätad maha = võtad juurde.
Uskumatu, et mõni üldteada tõde sinust mõõda läinud on? Minu jaoks mitte
august 11, 2009 at 2:39 p.l. #212519Anonüümne
Guest4 kilo 5 päevaga kõlab tõesti müstiliselt , venitusarme ei tekkind kuskile ?
august 11, 2009 at 3:50 p.l. #212535emmimees
MemberSuitsetasin 6a ..nüüd pole 3 nädalat teinud ..söögiisu on paremaks läinud kuid kaalu juurde ei tule(KAHJUKS!) …vb on ainevahetus veel kiiremaks läinud, kusjuures olengi selline “hardgainer”, pean loomamoodi sööma, et gramme juurde tuleks. Aga ikka parem ilma suitsuta olla, mõni päev on raske kuid pärast on ikka selline hea reibas-värske tunne
august 11, 2009 at 6:55 p.l. #212593Bulletproof
Memberbuilder
MemberNatuke seletan seda asja lihtsalt, sest ei ole siin vastust konkreetselt näinud. Peale mahajätmist organism suudab suuremal hulgal toitaineid seedida, rasvu ka ju seejuures, eks. Et see mida sa sööd, see ka sa oled. Ja kui lihasmassi juurde tuleb, siis nagu karta vist poleks vaja? Et kirjandust selle kohta hulga. Noh variant, tee suitsu edasi, kaalu langus kindalsti tuleb, aga kehas olev rasva protsent ju peaks samaks jääma? Noh tegelikult naiste arutelu taimetoitude koha pealt läheb samasse auku, kui arvatakse, et “söö rasvase toidu asemel hulka öunu”
Loodan, et tekst natuke ikka oli arusaadav
august 12, 2009 at 4:31 e.l. #212671Xero
MemberMitte ei saanud valesti aru, vaid lugesin valesti. Ei lugenud ridade vahelt. Vabandust!
Sa said millestki valesti aru. Minu jutt läks järgenva postiga täpselt kokku. Suitsetad = põletad kaloreid. Jätad maha = võtad juurde.Uskumatu, et mõni üldteada tõde sinust mõõda läinud on? Minu jaoks mitte
august 12, 2009 at 1:49 p.l. #212800lightning
MemberTere,
ma ise olen suitsetaja ja samuti tarbin ka alkoholi vahetevahel.
Mind on pannud mõtlema et kas alkoholi tarbimine pärast trenni (3-6 tundi) halba/paksemaks ei tee ?
Ja kui üldse tarbida siis mis kõige kahjulikum jook oleks (olen kuulnud et õlu teeb kõhu suureks)
Suitsetamine 10 minutit enne/pärast trenni , mis halba see mu jõutreeningule teeb?
august 12, 2009 at 1:55 p.l. #212803jaagok
MemberKuna õlu on tõesti kaloririkas teema siis ega ta hea tegelikult ei ole. Massiperioodil on muidugi suur abimees
august 12, 2009 at 1:57 p.l. #212804lightning
MemberAga suitsetamine mingit vereringet ei aeglusta vms mis lihaste kasvu vähendaks.Söögiisuga on muidu kõik korras.
august 12, 2009 at 1:59 p.l. #212806P-A-U-L
MemberKõik oleneb kogustest, kas teed 2 pakki päevas/jood liiter viina päevas või pead piiri.
august 12, 2009 at 2:01 p.l. #212809matti
MemberAga suitsetamine mingit vereringet ei aeglusta vms mis lihaste kasvu vähendaks.Söögiisuga on muidu kõik korras.Ahendab veresooni
august 12, 2009 at 2:02 p.l. #212810lightning
MemberKõik oleneb kogustest, kas teed 2 pakki päevas/jood liiter viina päevas või pead piiri.4-10 suitsu päevas, kuidas aega on.
Kui joon , siis kuskil pool liitrit viina õhtu kohta (umbkaudselt)
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.