Suits, alkohol, tervis ja treening
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Suits, alkohol, tervis ja treening
Tagged: trenn ja alkohol
- This topic has 850 replies, 335 voices, and was last updated 11 years, 8 months tagasi by
Draakon40.
-
AutorPostitused
-
detsember 1, 2008 at 12:18 p.l. #173002
marjasha
MemberVot ei mõista, kuidas inimene ei suuda suitsu maha jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . 5 aastat tagasi olin ise suht hull korsten- pakk päevas tuli ära ja võin öelda, et oli päris kõva sõltuvus. Kui ikka miskipärast pool päeva suitsu teha ei saanud, siis olin pisike kuri närvipundar valmis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga ühel hetkel sain aru, et tahan maha jätta, maksku mis maksab. Polnud hullu midagi, kaks nädalat oli muidugi suur isu peal, aga sain ilusti hakkama- ostsin hunniku nätsu ja lutsukaid- kui suitsunälg väga hulluks läheb, siis nendest suur abi. Mingeid spets plaastreid või nätse ma ei kasutanud. Mida aeg edasi- seda kergem oli- kuu aja pärast juba avastasin, et õhk palju värskem ja maitsed teravamad, võhma rohkem jne… Kui ikka tõesti tahtmine on, siis pole siin midagi ülemõistuse rasket, natuke kannatust ja iseloomu ainult vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2008 at 12:25 p.l. #173004Goleteral
MemberKui paljud teevad teist trenni kõrvalt suitsu?Trenn ja suits kokku ei sobi vist, aga paljud teevad nagu olen näinud. Ise teen paki päevas.Loll teema ja küsimus,,, seepärast küsingi et olen näinud kuidas mingid 2×2 kapid jõukast välja tulevad ja suitsu ette viskavad…Ma ei järgi nende eeskuju ja tahaks hoopis maha jätta, aga ei õnnestu kuidagi.
Tegin 9 aastat suitsu, suvel hakkasin trenni tegema, suutsin kuu korraliku rutiinset trenni teha enne kui aru sain et suits on ikka nii mõttetu ja jätsin päevapealt ilma mingite abivahenditeta maha, söögiisu palju parem, juba on ka toit teise maitsega ning vaikselt olen ka märganud et tunnen lõhnasid paremini. Ja karta on et need vennad oleksid kah kõvasti suuremad kui nad seda suitsu ei teeks, ta ikkagi on üks päris suur isulangetaja kui aus olla..
Tahad et õnnestuks suits maha jätta? Siis samal ajal kui sa seda teksti siin loed võta oma suitsupakk ja pigista see väikseks kuubikuks – ja tee seda nüüd ja kohe. Kui sa seda ei suuda teha – vat siis ei ole midagi enam teha : )
detsember 1, 2008 at 12:41 p.l. #173006Thomas21
MemberVot ei mõista, kuidas inimene ei suuda suitsu maha jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . 5 aastat tagasi olin ise suht hull korsten- pakk päevas tuli ära ja võin öelda, et oli päris kõva sõltuvus. Kui ikka miskipärast pool päeva suitsu teha ei saanud, siis olin pisike kuri närvipundar valmis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga ühel hetkel sain aru, et tahan maha jätta, maksku mis maksab. Polnud hullu midagi, kaks nädalat oli muidugi suur isu peal, aga sain ilusti hakkama- ostsin hunniku nätsu ja lutsukaid- kui suitsunälg väga hulluks läheb, siis nendest suur abi. Mingeid spets plaastreid või nätse ma ei kasutanud. Mida aeg edasi- seda kergem oli- kuu aja pärast juba avastasin, et õhk palju värskem ja maitsed teravamad, võhma rohkem jne… Kui ikka tõesti tahtmine on, siis pole siin midagi ülemõistuse rasket, natuke kannatust ja iseloomu ainult vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suitsetamine on minu jaoks kõige mõttetum tegevus maailmas. Tubli tegu, et lahti said.
Milline on suitsetamisest veel mõttetum tegevus, kes teab andke märku:)?
detsember 1, 2008 at 12:44 p.l. #173007marjasha
MemberSuitsetamine on minu jaoks kõige mõttetum tegevus maailmas. Tubli tegu, et lahti said.Milline on suitsetamisest veel mõttetum tegevus, kes teab andke märku:)?
Kui see nii mõttetu tegevus on, siis kuidas ei suuda Sa sellest lahti saada?
Hakka siis selle asemel näiteks seebimulle (mänguasja poest saad mullitaja osta) puhuma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2008 at 12:47 p.l. #173008marjasha
MemberVõi siis proovi elektroonilist sigaretti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2008 at 1:06 p.l. #173010Thomas21
MemberKui see nii mõttetu tegevus on, siis kuidas ei suuda Sa sellest lahti saada?Hakka siis selle asemel näiteks seebimulle (mänguasja poest saad mullitaja osta) puhuma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millisest lausest sa välja lugesid, et suitsetan.
Mullitamine on kindlasti lõbusam tegu kui suitsetamine, nii et pead rohkem pingutama ja midagi mõttetumat välja pakkuma.
detsember 1, 2008 at 1:08 p.l. #173013Thomas21
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Noo selle kohta ei oska kohe midagi kosta:D:D:D
detsember 1, 2008 at 1:19 p.l. #173014asdfghjkl
Memberhttp://www.elsmoke.com/et/?KKK
“Jah, see ongi asja mõte – elektroonilist sigaretti kasutades suitsunälg kaob.”
Nii öeldakse, et tegu on asendava asjaga tava-suitsule. Miks mitte ka ni iei võiks olla, kas see asendus kõigile ka sobib, seda ei saa kindlalt öelda, mõnele sobib see el-suits, mõnele pähklite söömine, subjektiivne.
detsember 1, 2008 at 1:29 p.l. #173015Capricorn
MemberVõib öelda küll, et tõsine trenn ja suitsetamine ei sobi kokku hästi, aga samas teise külje pealt vaadates, hea et see suitsetav inimene üldse trenni teebki, ikkagi enamus neist ei tee. Mingil määral on see juba samm edasi enda tervise tugevdamiseks ja äkki isegi on lootust, et ühel päeval leiab ta siiski endas ka jõudu suitsetamisele lõpu tegemiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2008 at 1:32 p.l. #173016marjasha
MemberMillisest lausest sa välja lugesid, et suitsetan.Mullitamine on kindlasti lõbusam tegu kui suitsetamine, nii et pead rohkem pingutama ja midagi mõttetumat välja pakkuma.
My bad, vabanda, ei tahtnud Sind kohe meelega suitsetajaks tembeldada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2008 at 3:50 p.l. #173037postihiir
MemberT2nud vastuste eest. Olen korduvalt suitsupaki pliidi alla visanud, ära uputanud, põletanud, ainult nimeta. kuubikuks olen ka pressinud sada korda vist. Korra suutsin aastaks maha jätta, siis hakkasin jälle tegema. Aga ausalt öeldes elu on ikka nii masendav. Aga tänan, tahtsin teada mis teie asjast arvate.
detsember 10, 2008 at 9:57 e.l. #174392expertkenny
Membertõmbasin 12 a. suitsu ja jätsin päevapealt maha. Esimesed 2-3 päeva olid natuke keerulised
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti aitas kaasa:
http://et.help-eu.com/pages/index-9.html
mis saatis iga päev soovituse ja mingi harjutuse mida teha, et mõtted eemale saada.
Tervis on ikka igati parem nüüd ja võhma jääb ka üle. Aeroobset lausa lust teha ja pulss ei ole ka laes.
detsember 10, 2008 at 11:19 e.l. #174405bumer325i
Memberseda teemat juba lahatud… paljud teevad… otsing abiks…
detsember 13, 2008 at 12:10 p.l. #174859RassXenon
MemberSuitsust hoian suure ringiga eemal. Ei meeldi üldse
Kui keegi kõrval suitsetab, siis ajan eemale
detsember 13, 2008 at 12:50 p.l. #174865Bonsuna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Huvitav, kui ma kõrtsis selle ette panen kas mind visatakse siis kohe välja sealt, kästakse lõpetada? See vist ju kaaskodanikele ohtlik ei ole. Seadusega on siseruumides keelatud ju nö tavasigaretid.
mh-ah?
Kujutan ette, et peaksin selle tegevuse siiki lõpetama, sest ülejäänud suitsumehed võivad mitte just aru saada, et tegu on elektroonilise tobiga ja üritavad oma tubakajunne samuti ette kruvida.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.