Skip to main content

Suits, alkohol, tervis ja treening

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Suits, alkohol, tervis ja treening

Viewing 15 posts - 331 through 345 (of 851 total)
  • Autor
    Postitused
    kuuliks
    Member

Ei leia suitsetamises midagi positiivset. Seda enam, et pakk on ühe toidukorra hinnaga. Eks suits mõjutab ja soodustab nii mõnegi haiguse süvenemist, kuid ei tea kedagi, kes oleks suitsetamisse surnud.

Naabrinaine pidi arsti soovitusel maha jätma- tegi seda ja siis hoopis suri, et nõnda äkki loobus. Õppejõud sai kunagi infarkti ja hakkas samuti uuesti suitsetama.

ROtter
    Member
    matti
    Member

Ma olen kuskilt kuulnud,et suurlinnas(London,New York jne) elava mittesuitsetaja kopsud on hullemas seisukorras kui maal elava suitsetaja omad

Brooklyn
    Member

Ei leia suitsetamises midagi positiivset. Seda enam, et pakk on ühe toidukorra hinnaga. Eks suits mõjutab ja soodustab nii mõnegi haiguse süvenemist, kuid ei tea kedagi, kes oleks suitsetamisse surnud.

Ei ole ju ühe toidukorra hinnaga, ostes poest mingi toorsalati ja näiteks sooja ühepajatoidu läheb juba kallimaks kui pakk suitsu. Pluss toidule peaks juurde lisama mingi joogi ja ehk miskit maiuspala ka !

kuuliks
    Member

Ei ole ju ühe toidukorra hinnaga, ostes poest mingi toorsalati ja näiteks sooja ühepajatoidu läheb juba kallimaks kui pakk suitsu. Pluss toidule peaks juurde lisama mingi joogi ja ehk miskit maiuspala ka !

Ei tea, ei maiusta, kuid tean kohti, kus saab süüa ka 30.- eest.

tarx7
    Member

kronik
    Member

Ei saa soovitada suitsetamist kuid kindlasti on üks suits tervisele sõbralikum kui 10 või 15.Enda peal järgi katsetatud või siis lihtsamalt üeldes nii on juhtunud lihtsalt.Ka pisut suitsetan kui kaine olen ja kui jooki saab tehtud siis rohkem tehtud ning vahe on kohe märgatav.Enesetundes,kopsudes jne.Ei soovita palju suitsetada,vähemalt seda tubakat küll mitte,mis siin eestis liigub.Aga enamus kes siin foorumis liiguvad tegelevad spordiga seega eeldan et teame kõik et palju jooki või tubakat midaiganes segab trenni

kuuliks
    Member

kuidas saab suitsupaki hinda võrrelda toidukorra hinnaga? jah suits on kallis ja tõuseb palju veel. aga inimene kes teeb 1-2 suitsu päevas saab pakiga läbi 0,5-1 kuu. et võrreldi 1 toidukorra hinda 1 kuu koguse suitsu hinnaga?ega 1 suitsukord pole ju samakallis kui toidukord, keegi pakki korraga ei tõmba.

Markus ruhl ju ka suitsetab, aga vaat kus on alles mass. viimane video big and loving it paneb mitukorda suicu ette. arnold schw.. ka suizetas ju. jõualadel ta ilmselt jõule ja massile halvasti ei mõju vastupidavusele aga sitasti, vastupidavusala sportlastel ei tasu. ahendab veresooni ja potentsile seega kahjuks.

No andestust- leiti ka , millest kinni haarata ja jaurama hakata.

Indrek K
    Member

Kahjulik on suitsetamine nagunii, loomulikult, kui 1 sigaret päevas tõmmata, siis midagi eriti hullu see pole. Kuigi ma ikka ei usu, et teemaalgataja sellest ühest suitsust mingit nö. laksu püüab

kuuliks
    Member

Kahjulik on suitsetamine nagunii, loomulikult, kui 1 sigaret päevas tõmmata, siis midagi eriti hullu see pole. Kuigi ma ikka ei usu, et teemaalgataja sellest ühest suitsust mingit nö. laksu püüab
    naksitrall
    Member

Motivatsiooni ei olnud selle pärast, et suitsu tegid, või võis põhjus ka muus olla? Pole kuulnud küll, et mõni kogus nikotiini inimese tahtejõudu kärpida suudaks.

Indrek K
    Member

Kas kilosid ei lisandunud?

No praeguseks on lisandunud kuskil 40kg, millest mingi osa on rasvapolster, aga mul pole selle vastu midagi ja lihasmassi on ikka väga-väga palju juurde tulnd. Ja samas olen umbes poole tugevam füüsiliselt, mängin võrku, kossu ja tunnen ennast üldse väga hästi!

Indrek K
    Member

Motivatsiooni ei olnud selle pärast, et suitsu tegid, või võis põhjus ka muus olla? Pole kuulnud küll, et mõni kogus nikotiini inimese tahtejõudu kärpida suudaks.

Tahtejõu olemasolus või selle puudumises minu puhul vaja kahelda pole, ma tean, et tahtejõudu mul on, võiks osa kellelegi ära isegi anda!

Ja mul suva, millest see motivatsiooni puudus tuli, mina mõtlen, et see oli suitsust, tänu sellele, et nii mõtlen, olen sellest s….t nüüd lõplikult prii

postihiir
    Member

Kui paljud teevad teist trenni kõrvalt suitsu?Trenn ja suits kokku ei sobi vist, aga paljud teevad nagu olen näinud. Ise teen paki päevas.

Loll teema ja küsimus,,, seepärast küsingi et olen näinud kuidas mingid 2×2 kapid jõukast välja tulevad ja suitsu ette viskavad…Ma ei järgi nende eeskuju ja tahaks hoopis maha jätta, aga ei õnnestu kuidagi.

hehee
    Member

tahaks hoopis maha jätta, aga ei õnnestu kuidagi.

Vähe tahad järelikult.

Viewing 15 posts - 331 through 345 (of 851 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.