Skip to main content

Suits, alkohol, tervis ja treening

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Suits, alkohol, tervis ja treening

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 851 total)
  • Autor
    Postitused
    ilo
    Member

Kui võtta aluseks Oti sõnad, siis u. 6 aasta pärast peaksin ma olema sama “tegija” kui OTT praegu. ic

alan
    Member

Eks alkoholi ja suitsu tehakse ikka stressi ja pingete maandamiseks, saal aga annab mitmeks päevaks nii suure väljundi, et kaob lihtsalt huvi ära nende pahede järele. Vahel peale trenni peole minnes mõtled, et mis tähtsust sel on kas jood täna alkoholi või mahla, nagunii on mõlemat pidi hea, targem siis parem variant. hiljem avastad ,et on juba mitu kuud möödas ,aasta ja kõik see on möödunud ilma alkohaolita, tegelikult on see normaalne ja tore.

M.M.
    Member

Omast läbielatust kogemusest niipalju, et ise jätsin suitsetamise maha päeva pealt. Põhjus oli väga lihtne, pärast esimest suitsu ja kohvi hommikul läksin ropsima. Kuust ajast mulle piisas, et endale selgeks saada, et liiga vara lahkuda. Pärast poolt aastat kui tervis oli paranenud alustasin jõusaali treeninguid, mille tagajärjel ka vererõhk normaliseerus. Sellest on nüüd möödas viis aastat, endist tagasi ei taha.

ilo
    Member

Seda minagi. Ma olen sellises staadiumis juba, et ma enda pead ei vaeva mõttega, kas täna juua, või mitte. Minu jaoks on loomulik, et ma ostan klaasi vett aga mitte õlut.

ilo
    Member

läksin veitsa teemast mööda. suitsetamisest siin ju jutt. sry

alan
    Member

Jah just nimelt meile nii traditaiooniliseks saanud hommikune kohvijoomine tühja kõhu peale ei ole tervislik. Kohvi pärsib tugevasti seedimist ja ainevahetust, teda võib juua kui organism on ärganud , kuid mõõdukalt, soovitavalt lahjemat ja piimaga. Vahel tehakse tass just kanget kohvi sellepärast et pea on nn. paks ja ei lähe käima, tegelikult võib põhjus peituda hoopis mõne vitamiini puuduses. Soovitan peale hommikust kerget einet ka väsimuse perioodil vitammiine tarvitada, talvel, kevadel on see lausa kohustuslik.

madis
    Member

Mul on lausa vastik vaadata osasid sekretärineiusid – alla 30 aga igatunnine kohv ja sigaret on näonaha teinud halliks ja juuksed koledaks + üleüldine lodev keha. Võta kohv ja viska suitse raisk..

Muidugi, kohv kondenspiimaga on vahel päris hea – nii paar tassi aastas.. Aga korralik sekretär kasutab suhkruasendajat (“tervislik”) ja piimaasendajat pulbrit. Lihtsalt rõve.

Sacatini
    Member

Niiiii hea on pärast väsitavat trenni väike “ vitamiini pulk “ ette panna, kuid ei : nüüd on sellel lõpp. Tõsi on, et saal treenib meid nii vaimselt kui füüsiliselt. Vaimselt arendab ta tahtejõudu, ilma milleta polexki ju kulturisti… Alkoga on minu jaoks teine lugu. Mingit risti pole ma sellele ette löönud nagu mõni mees siin, kuid kindlad printsiibd kehtivad minu jaoks alati… Edu kõigile

bjbaum
    Member

No jah…kuigi olen juba trenni teinud a la 4 aastat viskan ikke no kord kuus 1-2 kõige kangemat sigareti endale ette ja teen need järjest ära. Oi milline littakas lööb pähe. Ma ei usu, et see nüüd mingine suur patt oleks sest ei saa elada koguaeg rutiinset elu. Ja alkohol teatud määral see käib lihtsalt asja juurde.

Üks päev pidin ka shokki saama kui läksin trenni ja mulle tuli vastu meie saali kõige n.ö. tegijam vend, igas mõttes. Ja kus see alles imes oma suitsu. Ei olnud mingitgi kahtlust, et see mees on sõltuvuses. Aga Who Cares ta on tegija, las teeb mis tahab.

Zombi
    Member

Trenni teen ikka enda jaoks,teen suitsu ja joon ka õlut,ei kurda,ei sure.Keemiat-valke jms stuffi,steroididest,hormoonikatest ja muust rääkimata ei tarvita põhimõtteliselt.Kasutegur-polnud kümme aastat trenni teinud,olin kõvasti joond sel ajal ja pakk-poolteist päevas suitsu kimund,aga taastasin kümne aasta taguse vormi ca kolme kuu trenniga.Kusjuures-seoses tööga trenn suhteliselt ebaregulaarne-kord,kaks nädalas.Nii et-suits ja alkohol on suhteline mõiste.P.S.tossan praegugi.

Sacatini
    Member

Jaa.. ega see suitsetamine mingi patu asi ei ole. Põhjus lihtne, miks sellest loobusin: nikotiin vähendab oluliselt söögiisu, mis on kulturisti parim sõber…

alan
    Member

Mida arvate kui lähete õhtul tantsima (meie diskoteegid:ventilatsooni pole, õhk on nii suitsune, et võtab silmanägemise ära, jne.,jne.),vihute terve õhtu tantsu ja järgmisel päeval avastate, et hing on kinni? On kindlasti väär arusaam minna diskoteeki aeroobset trenni tegema, tantsida suitsuses õhus 5-6 tundi järjest ja arvata et nüüd on rasv läinud. Need kohad ei ole kohe kindlasti trenni tegemiseks. Ise olen ikka tulema tulnud kui silmad kipitama hakkavad, kas keegi on sama kogenud?

hary
    Member

…sellepärast nad viina peale panevatki, et see vastukaaluks jälle tõstab isu…8-). Muidugi pole patu asi…Kui hommikul tõmmata jalga sokk millel on auk, kas see on patt 8-) Mis siis on patt? Ehk oleks seda õigem küsida ühe (ei taha nime öelda) N kesklinna kirikuõpetaja käest, kes peale jutlust laskub kirikualusesse puhkekambrisse(loe: punkrise) ja paneb seal mõned õlled-saku sarvikud hinde alla. (PS. tõsilugi). Patt on jah, suhteline, nagu suurem osa asju… olenb vaatenurgast, kellele on Nr 1 keemja ja nikotiin OK neid on kindlasti rohkem kui vastupidi arvajaid…muide, piip on parem, kogub nikotiini endasse…

Zombi
    Member

Söögiisu üle hoolimata suitsetamisest ei kurda:D

ilo
    Member

suits, toss jt ööklubides õhus hõljuvad aroomid ajavad ka mul silmad paiste ja kurgu kibedaks.

samas, kui ei meeldi, siis ei ole vaja ka käia!!!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 851 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.