Suits, alkohol, tervis ja treening
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Suits, alkohol, tervis ja treening
Tagged: trenn ja alkohol
- This topic has 850 replies, 335 voices, and was last updated 11 years, 8 months tagasi by
Draakon40.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 28, 2008 at 2:31 p.l. #137848
BULDOOSER
MemberÄkki natuke aitas seda kogusummat suurendada ka kõvem särk, püksid?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ok. Muide jõu juurdekasvu sai kunagi ka ise märgatud, või tegelikult oli see jõuvastupidavus mis suurenes samade raskustega seeriat sooritades. Midagi kasulikku suitsetamine kindlasti ei anna, pigem on sellest vähem või rohkem kahju. Organism võib olla kõva ja mitte mingeid tervise probleeme ei pruugi tekkida kuid kindel on see, et midagi sa tervise arvelt ikka maksad pidevalt kui suitsu teed. Lihtsalt inimene ei ole nii loodud , et ta vajaks sissehingates tubakasuitsu. Samuti ei vaja organism ka alkoholi. Aga enamus inimestele on need kaks mõnuained ja sellisel puhul ikka inimene riskib. INIMLIK ju. Inimlik rumalus.
Kusjuures ei olnud mul ei särki ega kükitrikood , põlvesidemed olid ka apteegist ostetud , pehmed sellised, see võis olla aasta 1996 või midagi sellist ja jõutõste varustus oli jah mõnel juba olemas , aga mul isiklikult ei olnud siis veel.
jaanuar 28, 2008 at 2:48 p.l. #137851Blackdom
MemberKurat, kõik õigustavad siin “mõõdukat” joomist a’la mingi paar õltsi ei tee paha jne – v.a. Kalmus. Õlu on maole väga kahjulik, aga muidugi mitte nii kahjulik kui vein. See, et väike kogus veini on südamele kasulik võib ju tõsi olla, aga ma soovitan küll selleks tarbeks midagi muud sisse võtta. Alko joomise õigustamiseks mõeldakse ikka ja jälle igasuguseid ratsionaliseerivaid argumente välja – enamjaolt pärinevad need alkotootjatelt, kelle hääletoruks on pahatihti arstid. Olgem ausad, tegelikult juuakse ikka selleks, et pähe hakkaks. Selle sõltuvuse kohapealt ka, et see on palju laialdasem probleem kui arvatakse ja sõltuvus (loe: vaimne sõltuvus) on juba see, kui sa oled ühel nädalavahetusel võtnud ja järgmisel tahad jälle. As simple as that.
jaanuar 28, 2008 at 3:34 p.l. #137854Blackdom
MemberKurat, kõik õigustavad siin “mõõdukat” joomist a’la mingi paar õltsi ei tee paha jne – v.a. Kalmus. Õlu on maole väga kahjulik, aga muidugi mitte nii kahjulik kui vein. See, et väike kogus veini on südamele kasulik võib ju tõsi olla, aga ma soovitan küll selleks tarbeks midagi muud sisse võtta. Alko joomise õigustamiseks mõeldakse ikka ja jälle igasuguseid ratsionaliseerivaid argumente välja – enamjaolt pärinevad need alkotootjatelt, kelle hääletoruks on pahatihti arstid. Olgem ausad, tegelikult juuakse ikka selleks, et pähe hakkaks. Selle sõltuvuse kohapealt ka, et see on palju laialdasem probleem kui arvatakse ja sõltuvus (loe: vaimne sõltuvus) on juba see, kui sa oled ühel nädalavahetusel võtnud ja järgmisel tahad jälle. As simple as that.Pean siin ennast parandama – Kalmus ühines ka lõpuks ühes kommentaaris siiski ülejäänutega. Ja see mu jutt õlle kahjulikkuse kohta ei ole mu enda väljamõeldis, vaid pärineb n.ö. kogenud praktikutelt, kes alko tarbimisest siinolijatest veidi rohkem peaks teadma.
märts 16, 2008 at 6:53 p.l. #145963Sarge
MemberVõtan vana teema ülesse.
Austraalia teadlased olid kindlaks teinud, et suitsetamine hävitab lihasmassi.
Aga, keegi oskab head soovitust anda kuidas maha jätta ? Olen proovinud, aga siis ka, et ainult ühe päeva ja automaatselt poodi minnes haarab käsi uue paki järgi. Alustasin regulaarselt tegemist 7 aastat tagasi.
märts 16, 2008 at 7:03 p.l. #145964Xunnar
MemberVõtan vana teema ülesse.Austraalia teadlased olid kindlaks teinud, et suitsetamine hävitab lihasmassi.
Aga, keegi oskab head soovitust anda kuidas maha jätta ? Olen proovinud, aga siis ka, et ainult ühe päeva ja automaatselt poodi minnes haarab käsi uue paki järgi. Alustasin regulaarselt tegemist 7 aastat tagasi.
märts 16, 2008 at 7:53 p.l. #145974Sarge
MemberEi teda ei häiri see
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See ongi jama

Suitsu ma olen kauem armastanud
märts 16, 2008 at 7:59 p.l. #145976undisputed
MemberEi teda ei häiri see
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See ongi jama

Suitsu ma olen kauem armastanud

Kunagi oli endal ka tüdruk, kes ei suitsetanud aga talle meeldis selle maitse, kui ma olin suitsetanud. Peale suitsetamist oli alati nagu kleepekas küljes. Niiet see naise varjant pruugi jah alati sobida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 16, 2008 at 8:22 p.l. #145978lahmaator
MemberKui ma koolis pidin suitsetamise kahjulikkuse kohta esitluse tegema, siis lihased olid üks vähestest elunditest, mille kohta ma otsest negatiivset mõju ei leidnud.Mõned positiivsed küljed olid samuti suitsetamisel, näiteks nikotiin vähendab alzheimeri ja skisofreeniaohtu.Alkoholi kaitseks ma ütleksin, et uuringud on näidanud, et mõõdukas kogus alkoholi pole hea mitte ainult südamele vaid vähendab ka vähiohtu.Aga ise rääkisin ka siin koolis 5klassi õpilastele,mis suits teeb aga tõesti ise ei tulnud ka selle peale,et see lihastele halvasti mõjub.
märts 16, 2008 at 8:26 p.l. #145979lahmaator
MemberVõtan vana teema ülesse.Austraalia teadlased olid kindlaks teinud, et suitsetamine hävitab lihasmassi.
märts 17, 2008 at 12:18 e.l. #146046Sarge
MemberÄkki on mingi väga efektiivne variant.
Tahtejõudu pole ka piisavalt, selles ongi vast asi kinni.
märts 17, 2008 at 12:32 e.l. #146048Hellboy
MemberÄkki on mingi väga efektiivne variant.Tahtejõudu pole ka piisavalt, selles ongi vast asi kinni.
märts 17, 2008 at 12:36 e.l. #146049Hellboy
MemberÄkki on mingi väga efektiivne variant.Tahtejõudu pole ka piisavalt, selles ongi vast asi kinni.
märts 17, 2008 at 8:22 e.l. #146058Sarge
MemberSellepärast ma tahakski juba maha jätta
Suveks vaja vormi saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ma põen siis rasva kogunemist, aga seda ei tohiks tulla 
Igatahes, sõbra isa jättis nii maha, et suitsetamise asemel hakkas Mynthoni komme sööma. Ja saigi hakkama.Nüüd ei vaja komme kah
märts 17, 2008 at 8:59 e.l. #146060Kristjan-Johannes Konsap
MemberSellepärast ma tahakski juba maha jätta
Suveks vaja vormi saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ma põen siis rasva kogunemist, aga seda ei tohiks tulla
Igatahes, sõbra isa jättis nii maha, et suitsetamise asemel hakkas Mynthoni komme sööma. Ja saigi hakkama.Nüüd ei vaja komme kah
No jäta maha ja hakka selle asemel sööma. Kui trenni teed, siis ei lähe ju paksuks nagu tavaline inimene. +saad veel massi juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 17, 2008 at 9:30 e.l. #146063Wire
MemberLeia naine, kes suitsu ei salli. Kunagi saab ta su harjumusest niikuinii teada ja paneb su valiku ette: kas suits või tema.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mina leidsin 2 aastat tagasi ja nüüd suitsetab tema ka
😆AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.