Suits, alkohol, tervis ja treening
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Suits, alkohol, tervis ja treening
Tagged: trenn ja alkohol
- This topic has 850 replies, 335 voices, and was last updated 11 years, 8 months tagasi by
Draakon40.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 27, 2008 at 8:42 e.l. #137676
Bonsuna
MemberAlko on mõtetu, eriti kange alko. Kui aga vahel mõne suitsu kisud ei ole sellest midagi. Lihtsalt kas sportlasele sobib suits suus ringi liikuda? Alla anda ei maksa, ürita loobuda.
jaanuar 27, 2008 at 8:44 e.l. #137680NOT
Member// Vabandust, sain lausest valesti aru. Minu viga.
jaanuar 27, 2008 at 8:47 e.l. #137679ReneO
MemberAlko on mõtetu, eriti kange alko. Kui aga vahel mõne suitsu kisud ei ole sellest midagi. Lihtsalt kas sportlasele sobib suits suus ringi liikuda? Alla anda ei maksa, ürita loobuda.jutt jumala õige,aga mis sa teed kui halb harjumus küljes on. ja kindlasti pole see soprtlasele sobiv..
alko on selline asi , et kanget ma ei suuda juua. lihtsalt vastu hakkab ja tuleb üles..seepärast kanget ei joogi. sellist lahjemat kraami vahel ikka..
jaanuar 27, 2008 at 8:48 e.l. #137681ReneO
Member// Vabandust, sain lausest valesti aru. Minu viga.pole hullu.
jaanuar 27, 2008 at 9:01 e.l. #137682rinaldo
MemberAlko on mõtetu, eriti kange alko. Kui aga vahel mõne suitsu kisud ei ole sellest midagi. Lihtsalt kas sportlasele sobib suits suus ringi liikuda? Alla anda ei maksa, ürita loobuda.Ma arvan, et alkol on rohkem mõtet kui suitsul. Tähistamiseks võib natukene võtta.
jaanuar 27, 2008 at 9:12 e.l. #137684Bonsuna
MemberMa arvan, et alkol on rohkem mõtet kui suitsul. Tähistamiseks võib natukene võtta.Eks igaüks teeb valiku ja otsused ise ikka. Ideaalne oleks kui neid kahte üldse õnnestuks vältida.
jaanuar 27, 2008 at 9:24 e.l. #137686Sarge
MemberNo, alkoholism on päritav.
Aga küsimus oli ju, et kuidas suitsetamine mõjub lihastele.
Tahaks ise ka seda vastust teada. Hapniku saavad lihased vähem, muud ma ei tea.
jaanuar 27, 2008 at 9:38 e.l. #137687Bonsuna
MemberNo, alkoholism on päritav.Aga küsimus oli ju, et kuidas suitsetamine mõjub lihastele.
See ei ole nüüd hea reklaam siin aga eks paljud teavad, paljud ka mitte, et Kalmus suitsu teeb. Olen teinud suitsu alates 16 eluaastast. On olnud mõned poole aastased pausid kuid üldiselt pidevalt. Keskmiselt 2-5 suitsu päevas. Jaaaaaa, see on nõme, aga ju ma olen nii nõrk siis, et ma pole suutnud ilma olla. Kas see mõjutab lihaskasvu? Väga raske öelda, arvan, et ega ta kasuks küll ei tule. Kas ma oleksin suurem kui ma poleks kunagi suitsu teinud ei oska öelda. Võimalik, aga võib-olla ka mitte.
jaanuar 27, 2008 at 10:08 e.l. #137694maximus89
MemberKui ma koolis pidin suitsetamise kahjulikkuse kohta esitluse tegema, siis lihased olid üks vähestest elunditest, mille kohta ma otsest negatiivset mõju ei leidnud.Mõned positiivsed küljed olid samuti suitsetamisel, näiteks nikotiin vähendab alzheimeri ja skisofreeniaohtu.Alkoholi kaitseks ma ütleksin, et uuringud on näidanud, et mõõdukas kogus alkoholi pole hea mitte ainult südamele vaid vähendab ka vähiohtu.
jaanuar 27, 2008 at 10:27 e.l. #137699T6nu69
MemberNjah eks üks on kindel,väikese koguses pole hullu aga kui ikka pakk või 2 pakki suitsu päevas siis küll midagi head loota pole.
Aga noh kui paar suitsu siis pole nii hull minu arust.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nädalas 1-2 lahjat õlle ei tee ka paha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb mõõdukalt tarbida, kui tarbida!
jaanuar 27, 2008 at 10:39 e.l. #137700Sarge
MemberKalmus joob lahjat õllet kah toidukordade kõrvale.
Et nagu näha, kõik on võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OT: Marek, kui ma Sind kunagi jõusaalis näen, siis abi ja nõu võib ka küsida ?
jaanuar 27, 2008 at 12:24 p.l. #137706Bonsuna
MemberKalmus joob lahjat õllet kah toidukordade kõrvale.Et nagu näha, kõik on võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OT: Marek, kui ma Sind kunagi jõusaalis näen, siis abi ja nõu võib ka küsida ?
Loomulikult võid küsida. Muidugi olen ma nii pisikeseks jäänud, et kas sa mind ära tunnedki 107kg.
Vanad tuttavad kes mind pole pool aastat või enam kohanud soiuvad kõik, et mis lahti haigeks oled jäänud? Ma “lohutan” ja toon nad maapeale tagasi sellega alati, et haige küll aga sinust ikka 100x tervem ja tugevam, kui ei usu võtame särgid seljast.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 27, 2008 at 1:12 p.l. #137712katsi
MemberNo, alkoholism on päritav.Aga küsimus oli ju, et kuidas suitsetamine mõjub lihastele.
Hmm … ega see nüüd päris nii ka pole, et kui vanemad on alkohoolikud, siis laps on ka kohe kindlasti … päris palju on ikka inimeses ja tema isiksuses kinni.
Aga ma ka olen vahelduva eduga suitsu teinud. Pärsi varasest noorusest saati
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris pikalt (kolm aastat) suutsin vahepeal sellest pahest eemal olla, aga sügisel sain selle kurjajuure uuesti külge ja nüüd siis jälle korralik – kuigi see “ilma oleku algus” oli-on päris raske.
Ma ei tea, kuidas fitnessi aladel on, aga jooksualade puhul on suitsetamine minu arust täiesti välistatud.
Kes teevad, püüdke maha jätta – midagi kasulikku sellest küll ei saa ja kes veel ei tee – pole mõtet isegi proovida.
jaanuar 27, 2008 at 5:31 p.l. #137755ReneO
arvad tõesti et paar lahjat jooki nädalas on alkoholism?!
kuule mees , mõtle uuesti!
ja pealegi, ma pole alkohooli ja ka mu vanemad mitte!
pole siin pärimisega midagi seotud.
jaanuar 27, 2008 at 6:31 p.l. #137760Sarge
MemberÜtlesin, et ma paari õlle joomine on alkoholism ?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loe uuesti ja sa näed, et kirjas on alkoholism on päritav.
Aga katsile seda, et alkoholism on küll päritav. Aga kui sa pole tilkagi alkoholi võtnud, siis sul see päritud geen ei avaldu ka. Bioloogias oli just pärilikkuse teema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.