Suht kuivik algaja, oleks kaalu juurde saada.
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust juurde » Suht kuivik algaja, oleks kaalu juurde saada.
- This topic has 28 replies, 13 voices, and was last updated 10 years, 11 months tagasi by
MaPo.
-
AutorPostitused
-
august 16, 2013 at 6:34 e.l. #25166
janarL
MemberTere! Olen 26 a mees.
Peale Ööjooksu 7. juuni käisin 10 km jooksmas ning sai lubatud, kui üks vanem naisterahvas jookseb 21,1 km ära, lähen ma ka. Tegi ära.
Peale sellest saati hakkasin juba treenima ennast 21,1 km. Esialgu ülepäeva jooksin 5 km, hiljem kaks päeva vahet ja kolmandal päeval jooksen. Olen jooksmise harjutusega jõudnud 12,5 km juurde. Paar nädalat jooksen seda distantsi ja siis tõstan taas distantsi pikkust jne. Peale jooksmise lõppu tegin kordamööda 3 x kõhulihaste harjutusi (erinevaid) ja 3 x kätekõverdusi (30 tk), peale neid teen veel seljalihase harjutusi, et selga väga ei kurnaks. Samas ei tahtnud alla võtta aga tahtsin rohkem juurde võtta ja rohkem “lihastesse” minna.
Jõuan siis pointini.. Olen 172 cm ja kaalun nüüd 56 kg, enne ööjooksu olin 58, paremal juhul 59
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis väga trenni ei teinud. Samas meeldib joosta aga tahaks ka nüüd juurde võtta ja rohkem lihastesse minna.Kui mõnda foorumi teema lugeda siis ma olen nagu kuivik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kohati ribisid suht kenasti näha
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hommikuti söön mitmeviljaputru vähese moosiga, vahel ka mune.. piim käib iga toidu kõrvale, võiks juua lõpmatuseni.
Nuu minu lõuna on suht nii 16.00 aeg, kuna töötan öösiti. Siis söön kartuleid, kana või sealiha kastmega. Kindlasti toidu kõrval ei puudu majonees/ hapukoor ja kodujuust. Aeg-ajalt ka kala, kui poest meeles osta.
Nuu õhtu toit on umbes 21.00 – 22.00 aeg.. enne tööd. (Tööaeg 23.00-06.00) Siis pugin taas putru või praemune võileivaga.
Ega praegu väga õigesti vist ei toitu aga, kui öösiti töötan. Suurem AGA tulebki siit, et öösiti ei ole meil lõunapausi, vaid kahe tunni tagant 10 min. pausid. Mida peaksin tööl sööma??? Siiamaai olen ma söönud kodus enne tööd kõhu täis ja siis alles hommiku peale 6 tulen koju sööma.. Peale tööd sööks või elevandi ära, kõht ikka täiega tühi, eriti nüüd, kui teen trenni.
Jään vastuseid ootama. Kui keegi teab, kus toitumiskava saaks osta ja sellest kasu ka oleks, oleks nõus soetama selle.
Ette tänades!
Hetkene seis.
august 16, 2013 at 2:06 p.l. #347854Marxengel
MemberVeel üks nõutu surfar
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Miks arvad, et sulle mingi eridieet kehtib? Siinne sait (+ kogu veeb) on täis neid nõuandeid.Pane otsingusse: ‘head valguallikad’ – leiad nimekirja, osta neid, milleks raha jätkub ja pane suhu.
Seejärel: “vajalikud rasvad”, käitu samamoodi.
Juurde võta mõõdukalt süsivesikuid.
Öösel kehtib sama teooria.
august 16, 2013 at 2:15 p.l. #347855SKG
MemberJooksmisega “suureks” ei saa. Aeg hakata toituma, et kaloraaz kergelt plussis ja tegelema joutreeninguga.
oktoober 7, 2013 at 7:38 e.l. #350860eesti mees
MemberJooksmine suhteliselt vastupidavus ala. Põletad rasvu ja lihaseid, muudad need saledamaks ja sitkemaks. Peaksid hakkama rohkem sööma ja tegelema jõutreeninguga, nt. keharaskusega alustuseks. Tööle võiksid midagi kaasa teha, nt. kodujuustu vms.
Kas teil seal külmik on, kus toitu hoida?
oktoober 23, 2013 at 5:51 e.l. #352116janarL
MemberJooksmine suhteliselt vastupidavus ala. Põletad rasvu ja lihaseid, muudad need saledamaks ja sitkemaks. Peaksid hakkama rohkem sööma ja tegelema jõutreeninguga, nt. keharaskusega alustuseks. Tööle võiksid midagi kaasa teha, nt. kodujuustu vms.
Kas teil seal külmik on, kus toitu hoida?
Hetkel olengi jooksmise jätnud korra nädalasse aeroobsesse treeningusse. 2 septembrist alustasin ringtreeninguga ja tutvusin tehnikaga, kui nii võib öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järgmisest nädalast hakkan iseseisvalt jõusaalis käima.Kava lasin ära koostada. Enam vähem olen toitumist ka jälginud aga järgmine kuu algul tellinn toitumiskava ka. Siiamaani pooleteise kuuga pole küll midagi juurde tulnud aga eks iga asi omal ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2013 at 6:41 e.l. #352120jrx
MemberGOMAD – gallon (3.8 liitrit) of milk a day
oktoober 23, 2013 at 7:21 e.l. #352128martinkink
Mingi vana kükikuningas ütles ka kunagi, et mis tema saladus on siis ta joob 5 liitrit piima päevas. Kvaliteetvalk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2013 at 5:30 p.l. #352156janarL
Piima joon koguaeg. Kas peale trenni on hea süüa kohupiim (lahjat olen ostnud) segada maasika toormoosi ja sisse veel 2 või 3 toorest muna? Mõned banaanid ka veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas peaks olema see rammus kohupiim 5 % ?
oktoober 23, 2013 at 5:45 p.l. #352157martinkink
MemberPiima joon koguaeg. Kas peale trenni on hea süüa kohupiim (lahjat olen ostnud) segada maasika toormoosi ja sisse veel 2 või 3 toorest muna? Mõned banaanid ka veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas peaks olema see rammus kohupiim 5 % ?
Kui sa juurde tahad võtta miks sa siis lahjat ostad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina soovitaks muna ikka keeta/praadida/jumalteabmidatemagateha, tuleb maitsvam
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2013 at 5:46 p.l. #352158Tim.
MemberSee kas see kohupiiim on sul 0% või 5% ei muuda midagi nii eriliselt. Toore muna osas on selline kahe otsaga asi, ise soovitaks ja ilmselt ka eelistaks ikkagi töödeldud variandina.
oktoober 23, 2013 at 6:10 p.l. #352162janarL
MemberKui sa juurde tahad võtta miks sa siis lahjat ostad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina soovitaks muna ikka keeta/praadida/jumalteabmidatemagateha, tuleb maitsvam
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siiamaani olen ostnud 0.1 % kohupiima.
kohupiima sisse keedetud või praetud muna? ok, peab proovima.
oktoober 23, 2013 at 6:13 p.l. #352163martinkink
MemberSiiamaani olen ostnud 0.1 % kohupiima.
kohupiima sisse keedetud või praetud muna? ok, peab proovima.
ei ei ei. Muna söö ikka niisama, mitte ära topi teda kohupiima sisse.
Kohupiimas juba piisavalt valku ja kohupiima osta maitse järgi ikka. Kui meeldib söö aga rohkem kohupiima
oktoober 23, 2013 at 6:14 p.l. #352164Anonüümne
GuestToores töötlemata toidus sisaldub rohkem mikrotoitaineid kui töödeldud variandis.
Seetõttu kuldne kesktee on vähemalt vahel süüa toorest.
oktoober 23, 2013 at 6:21 p.l. #352166janarL
Memberei ei ei. Muna söö ikka niisama, mitte ära topi teda kohupiima sisse.
Kohupiimas juba piisavalt valku ja kohupiima osta maitse järgi ikka. Kui meeldib söö aga rohkem kohupiima
Kohupiima vastu ei ole midagi, söön meeleldi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muna olen poolteist kuud kohupiimaga toorelt söönud (3x nädalas) ja praemuna ka nii üle päeva. Eks üritan mitte hoogu sattuda toore munaga. Tihti saan kodumune, neid võib vast vähe kindlamalt toorelt süüa.
oktoober 23, 2013 at 6:46 p.l. #352171kristofeles1
Memberkodumunadega pigem just suurem salmonella oht, kui toorelt süüa
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.