Skip to main content

Suhkur pärast trenni

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Suhkur pärast trenni

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    pumpo
    Member

http://amazon.ee/main.php?main=artikkel&co…ue&bot=bot.blue

Ehk siis Jay Cutleri pahe- juua cocat

Sain teada just (alles algaja toitumise osas) et keha vajab suhkrut pärast trenni- Niisiiis selline küsimus, mida saaks tavalisest poest osta pärast treeningut söömiseks, kust saaks siis piisavalt suhkrut ja võimalikult vähe valbu asju. Eriti vägev oleks kui kellegil oleks viitsimist kirjutada mingi oma kokteili valem…. Ma olen 16 ja kaalun 63 kg(vähe) trenni olen teinud kodus pikalt aga mitte õigesti. Nüüd alustan jõusaaliga ja kui keegi valib tee, et kirjutab oma valemi siis palun pidage meeles, et ei tarvita veel mingit lisa (proteiini vms) sest pole veel seda “seina”kohanud

olgu kogu jutt. ootan vastust.

Makaveli
    Member

Kindlasti tasuks proteiinishake tarvitama hakata , sest nad ei ole mitte midagi muud kui proteiin , mida saad lihast , kodujuustust jne. ainult proteiinipulbrist tehtud shakes olevad valgud imenduvad paremini kui need mis on lihas. Imendumine on vaga tähtis just peale trenni kui lihased vajavad proteiini ja suhkruid. Suhkruid saad kas süües 1 banaani peale trenni , pannes vee asemel mahla või spordijooki oma shake või hoopis lisades 30g puhast viinamarjasuhkrut (glükoos) . Seda on müügil paljudes poodides ja “traubenzucker ” on toote nimi ja maksab 10-15 eek , olenevalt poest kust seda ostad. Loodan , et seletasin arusaadavalt

pumpo
    Member

piisavalt, tänud

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.