Skip to main content

suhkruvaba ketshup ja rasvavaba majonees

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » suhkruvaba ketshup ja rasvavaba majonees

• This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • Autor
    Postitused
    tonyx
    Member

kuuldavasti on täiesti olemas sellised toiduained nagu suhkruvaba ketshup ja rasvavaba majonees. kuid kas keegi neid ka mõnes eeti poes märganud on?

kõik ketshupipudelid, mida mina olen kätte võtnud, teatavad rõõmsalt oma koostises ka suhkru olevat. kusjuures mitte ükski ei maini, mitu grammi suhrkut on sajas grammis ketshupis. kuulujuttude põhjal olevat seda seal ikka päris korralikus koguses. kui suhkruvabat ei leidu, siis valiks vähemalt sellise, kus suhkrut tiba vähem kui teistes, kuid praegustes tingimustes on valikut täiesti võimatu teha. ja hoopis maha jätta ka ei tahaks, sest ei oska oma igapäevast riisi-kanaliha toitu mingi muu lahja kastmega mahlasemaks muuta (või on kellelgi ideid?).

majoneesidest olen kõige lahjama leidnud Felixi Formeer “Väherasvase” näol – 19% – kuid sedagi on liiast. samas uurisin poes natuke ka teisi majoneese. üks Hellmann’s “Light” majonees märkis oma rasvasisalduseks 48% – sisuliselt 50% rasva ja nad julgevad oma toodet veel “Lightiks” nimetada! naera herneks:)

ühesõnaga kõik vihjed rasvavaba majoneesi ja suhkruvaba ketshupi leidmisvõimalustest eestis on teretulnud.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.