südamest
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » südamest
- This topic has 23 replies, 11 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
Kuup.
-
AutorPostitused
-
juuni 1, 2006 at 12:19 p.l. #84877
Madis232
Membervõi kui suur õlllesõber ei ole siis võib apteegist berocca tablette küsida
??:”>juuni 1, 2006 at 12:47 p.l. #84879Alexander Andrusenko
ModeratorOldMan: panangiini kohta tahaks teada, kui kaua peaks kuur kestma? Mulle soovitas perearst kuni nädal aega võtta. Ültes, et kui kauem võtta, siis võivad tekkida kõrvalnähud (silmadele pidavat ka halvasti mõjuma). Kas see vastab tõele? Mulle soovitati panangiini enne võistlust nädal aega võtta, ostsin ära, aga siiski pole veel proovinud.
juuni 1, 2006 at 1:32 p.l. #84883ROtter
MemberOldMan: panangiini kohta tahaks teada, kui kaua peaks kuur kestma? Mulle soovitas perearst kuni nädal aega võtta. Ültes, et kui kauem võtta, siis võivad tekkida kõrvalnähud (silmadele pidavat ka halvasti mõjuma). Kas see vastab tõele? Mulle soovitati panangiini enne võistlust nädal aega võtta, ostsin ära, aga siiski pole veel proovinud.Panangin sisaldab peamiselt Mg ja K ja veel üht-teist mineraalset lisandit. Kaalium aitab tugevdada südamelihase kokkutõmbejõudu, omab antiarütmilist toimet ning taastab kaaliumi vähenenud sisalduse südame- ja skeletilihastes ning vereplasmas. Et inimese organism talitleks häireteta, peab vere kaaliumisisaldus püsima täpsetes piirides, s.o. vahemikus 3,6-4,6 mmol/l kohta. Nii kaaliumi madal kui ka kõrge tase soodustavad südame rütmihäirete teket ja lihasenõrkust. Söögiga saadud kaaliumi kogus praktiliselt vere kaaliumisisaldust ei mõjuta.
Tavaliselt kestabki Panangini kuur 7 -10 päeva. Vajadusel võib kasutada ka suuremaid annuseid, seda aga ainult toetudes vereanalüüsi tulemustele.
juuni 1, 2006 at 2:52 p.l. #84896Baracus
MemberSüdame sõbrad on aeroobne trenn ja korralik taastumine ja puhkus. Mitmest kohast läbi jooksnud mõte, et kui täiesti terve inimene teeb 2 aastat järjest ainult jõusaalitrenni ilma aeroobseta, siis võib süda sellest tuksi minna.Just. Lasin 3 aastat täie rauaga kangi ilma aeroobseta ja nüüd jääb iga 3 löök vahele ja vahepeal üldse igasugune rütm puudub. Ei tea kas asi taastub ka igatähes nüüd on 4 korda nädalas aeroobne. Pulsisagedusega 130-145
juuni 1, 2006 at 3:50 p.l. #84899AA
MemberKõige olulisem, lisaks aeroobsele muidugi, on see, et üle ei pinguta
??:”>Ega südamele 3-e aasta eest järgi midagi teha anna. Võta rahulikult pigem. Jäta see kangitrenn paariks kuuks ja tee paar kolm korda nädalas aeroobset. Mitte nii,et nüüd paned lisaks kangile veel 4 aeroobset otsa ja siis süda tunneb end hästi
juuni 2, 2006 at 8:01 p.l. #84980maximus89
MemberMu pulss puhkeseisundis on 51
??:”> Päris hea või mis?Tegelikult ma tahtsin öelda, et paljud kes arvavad, et neil on südamega jama, siis nendel on asi hoopis millegis muus ja vastupidi need kellel on süda haige, need ei taha seda jälle tunnistada.
juuni 2, 2006 at 9:31 p.l. #84991Alexander Andrusenko
ModeratorOldMan: selline huvitav küsimus, et kas kliima muutus võib südame tööd kuidagi mõjutada? Kui õhutemperatuur on enam-vähem sama. Lihtsalt oli selline asi, et enne kaalust alla võtmist oli mul keskmine pulsisagedus 60-65. Suvel läksin Ukrainasse ning panin tähele, et pulsisagedus kukkus KOHESELT 40-42 löögi peale minutis. Ei tudnud, et tervisega midagi häda oleks olnud, aga pulss läks oluliselt madalamaks. Samuti läks ka vererõhk madalamaks (kui enne oli 140-145/80-90), siis Ukrainas mõõtes sain keskmiseks tulemuseks 120-125/75. Kuidas sa seda kommenteeriksid?
Ukrainas peaks olema väiksem õhuniiskus minu teada ning kuumust ei pane seal nii palju tähele kui siin. Selles mõttes, et organism talub kuumust paremini. Kas võib äkki kuidagi õhuniiskusega seostada seda? Või siis mõjutas südame tööd 24 tunnine sõit bussis? Kuid pulss püsis 2 nädalat stabiiselt.
PS: vabandan offtopicu pärast, oleks pidanud vist uue teema tegema, aga kui juba südamest jutt on, siis miks mitte küsida..
juuni 3, 2006 at 6:58 e.l. #85000Mr Tin
MemberOlen ise Panangin’i tarbinud väiksemates kogustes, kuid veits pikemalt kui ütleme 10 päeva. Jah, alguses ta nagu parandaks jõudlust, kuid kui hiljem jälgima hakkata, tekivad imelikud pisted ja värgid, mida nagu enne võtmist oli harva. Seega ilmselt ei tasu teda ilmselt rohkelt sisse süüa.
Tegelikult pidi kasulikke aineid, sealhulgas B-vitamiine andma ka näiteks pool pakki pärmi, lahustatud nt suhkruvette. Olen tarbinud. Täitsa norm värk tundus, kusjuures maitse ka suht hea. Mis teised arvavad?
P.S. Kuidas usaldate EKG aparaate, mis ise mingi vastuse kirja panevad, peale mõõtmiste lõppu?
juuni 3, 2006 at 10:10 e.l. #85013Kuup
MemberPärm täitsa hea jah. Isa soovitas vahetevahel võtta. Aitab vinnide vastu ka vahel
??:”>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.